onsdag den 19. december 2012

Siden sidst

......... har jeg ..........


Holdt sølvbryllup for mine forældre, været til julefrokost med min gamle klasse på seminariet, afholdt småkage-bage-dag med min søster og kusine, været på arbejde, julehygget med Cupcakemafiaen hos Bitten, holdt julefrokost med hjemkundskabsholdet, forberedt praktik, købt julegaver, arbejdet lidt igen, afholdt konfekt og brunkage-julehygge dag med mor, søster og svigerinden, øvet bachelor præsentation med gemalen, som skulle op og forsvare sin bachelor (HA) i mandags - han fik et stort og flot 10-tal, så lidt blev der da også fejret :) Og ja, for at det ikke skal være løgn, så skulle jeg også have haft besøg af den søde Dorte fra Jeanne D'arc Living i dag, men grundet endnu en omgang influenza for mit vedkommende, så måtte jeg desværre aflyse. Vi skulle ellers have lavet fotoshoot til næste års julenummer, men det må nu vente til januar måned!

Ak ja - så som I kan se, så har jeg siden sidst, har jeg haft rigeligt om ørene, hvilket er skyld i den stille periode her på bloggen. Jeg beklager meget, men jeg kan fortælle jer, at stilheden ikke er lig med, at jeg ikke har hygget og julet igennem, for de fleste af tingene, har heldigvis været julerelaterede. Derfor kan I godt forvente, at der de næste par dage, kommer en hel del julelækkerier på bloggen - så pas på :) 

8 kommentarer:

 1. Du har godt nok haft travlt. Er det ikke Madeleinekager du har bagt? De er SÅ lækre.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, meget travlt, men på den dejligste måde og heldigvis ikke med helt så meget arbejde i år, som de sidste par år. Jeps, det er Madeleines :) Opskriften kommer en af dagene ;) De er nemlig MEGA lækre :)

   Slet
 2. Rigtig god bedring

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Pew et program du har holdt dig skal jeg lige love for... Håber også snart du kommer ovenpå igen. Glæder mig til at se opskriften på de der Madeleines, de ser super lækre ud! Rigtig god bedring med dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, men det har været et herligt program :) Ja tak - me to. Den står på julefrokost på seminariet i morgen, men jeg synes ikke lige at kunne overskue situationen pt. PYH!

   Uuf ja, de er også super delikate :) Den kommer snart - promise ;)

   Slet
 4. Sikke lækkerier! Du må nok hellere spise et par ekstra, så du bliver hurtigere rask - det går jo ikke, at du er syg her op til jul! :-O

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er også min strategi, men problemet er så bare, at det ender ud i kvalme, og så er jeg lige vidt ;) Og nej - jeg SKAL SKAL SKAL bare blive rask inden jul, meeeen mon ikke også jeg når det :) Det skal jeg :)

   Slet