fredag den 16. august 2013

STILHED

- er hvad bloggen har været hærget af


Men den har sine grunde! For hold nu op hvor har jeg været sløv herinde det sidste stykke tid. Det er dog ikke ensbetydende med, at det har stået stille herhjemme også - tværtimod. Jeg har nemlig haft en smule travlt hele sommeren. 

Min sommer er nemlig ikke gået med hel så meget afslapning, men istedet med bagning, fotografering, opstilling, mere bagning, dekorering, planlægning, opskrifter, skrivning, mere bagning, skitsering, telefonopkald, mails frem og tilbage, mere skrivning, flere opskrifter, flere mails og lidt mere bagning! og nåeh ja, lidt slik-spisning! Man kan jo ikke fløjte hele tiden, vel? :) 

Nå, men det jeg prøver at fortælle er, at jeg har brugt hele sommeren på at udarbejde en lille bog! I kender måske allerede de små kvadratiske kage'bagebøger med henholdsvis twix, mars, m&m's, chamallows, smarties og nutella? Hvis ja, så er det sådan en sag jeg har arbejdet på hele sommeren - denne gang med HARIBO! Forlaget Legind kontaktede mig for nogle måneder siden, et møde blev stablet på benene og inden jeg vidste af det, havde jeg sagt ja til, i samarbejde med Legind og HARIBO, at udarbejde en forhåbentlig fin lille bog. Uhuuuuu! :) 

Jeps - som jeg sagde, så har stilheden en årsag! For udover at arbejde på bogen, så har jobbet i Pieces også skulle passes og med skolestart i sidste uge, så har der ikke været tid til megen afslapning herhjemme! Men ved I hvad, jeg har nydt det i fulde drag! :) 

Idag er manus og billeder så blevet sendt afsted, så nu er der ikke, meget andet jeg kan gøre end at vente - og det er altså svært nok i sig selv! :) Jeg er SÅ spændt på at se resultatet, og ikke mindst spændt på at vise jer det!

Nå men hvorom alting er, så er jeg tilbage på min blogger-pind, og jeg glæder mig meget til at blogge igen, for ikke at tale om at påbegynde læsningen hos jer andre igen, for den er desværre også glippet i travlheden! 

SÅ FOLKENS! I'M BACK!!! :) .....HURRAAAA.... 

14 kommentarer:

 1. Hvor spændende! Jeg kender ikke de små bagebøger, så jeg skal da på jagt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt spændende :-D Håber jagten giver pote. Føtex, kvickly og bilka plejer at have dem. Og så naturligvis ved boghandleren ;-)

   Slet
 2. Det var også på tide! Har savnet dine indlæg ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrrh <3 Hvor er du venlig Piske! Jeg har også savnet dig og bloggen! Men NU skulle der gerne ske lidt igen :)

   Slet
 3. Spændende :D
  Velkommen tilbage (;

  - Anne

  SvarSlet
 4. SÅ spændende. Er indehaver af en stor del af de fine små bøger, så glæder mig bestemt til at se resultatet :) Velkommen tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor godt! :) Jeg glæder mig også selv, til at se det færdige resultat... :)

   Slet
 5. Nææh hvor spændende, - glæder mig til at se det færdige resultat. Og PS: husk du nu kan skrive en ny titel på cv'et; forfatter ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da ret spændende ;) Haha, gud ja! Den havde jeg da ikke lige tænkt på ;) :D

   Slet
 6. Nej, hvor spændende - tillykke med den "lille nye".
  Hilsen Lene (agerbager)

  SvarSlet
 7. WUHUUUUU hvor feeeeeedt! :D
  Jeg glæder mig SÅ meget til at se den fine, smukke bog! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååh fod pokker da. Så må vi dælme håbe, at resultatet bliver fint og acceptabelt ;)

   Slet