tirsdag den 23. november 2010

Chillum's helt egen julesok

..... og den skal afleveres ude på dyrehospitalet i dag :)


Forside
Bagside
Det er nemlig sådan, at de på Aalborg dyrehospital, har en tradition med, at hunde og katte der kommer derude, kan komme med en sok med billeder af "dem selv" på, også bliver der i løbet af hele december måned, fyldt godter i. Man skal så ind imellem tage ud på dyrehospitalet og tømme sokken ;)

En utrolig hyggelig tradition efter min mening, især fordi Chillum nu nærmest har været fast inventar derude den sidste tid. Hun kender næsten dem alle derude, og er glad for at komme der. Det er derfor også en god måde, at lære hunden, at der ikke kun sker "dumme" ting derude, i og med at de også får lov og komme med derud, og tømme sok og opleve ene af positive ting :)

Da vi jo som tidligere skrevet skal derud i morgen og forhåbentlig have svar på biopsien, samt taget stingene ud, så har vi derfor idag fået gjort sokken klar til ophængning :)

Er den ikke blevet fiiiin? :)

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!
  Sikke en fantastisk ide fra dyrehospitalets side, det vil vi også have i Randers :-)

  SvarSlet
 2. LineBine: Jaaa, det er simpelthen så god en idé :)

  Line: Ja ikke? Kan godt forstå du er misundelig. Det burde være et MUST hos alle dyrehospitaler :)

  SvarSlet
 3. nååå hvor en sød idé.

  SvarSlet
 4. Jaaa :) Det er en hyggelig ting. Også får de også pyntet op ude på dyrehospitalet :) To fluer med et smæk :)

  SvarSlet
 5. Nårhhh, sikke en god tradition, gid vores dyrelæge havde sådan en :-)
  Faktisk må jeg med flovhed bekende, at vores prinsesse ikke engang har en sok, hvilket jo er liiiiidt pinligt...

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 6. Det er bare SÅ god en idé. Neeeej Birthe altså, det må være en fejl :) Så ved du, hvad der skal på to do listen inden vi rammer d. 1 dec :)

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn idé... kender kun alt for godt det med dyrene er rædselsslagne når de skal til dyrlægen... har f.eks. en temmelig stor hankat, som dyrlægen kalder papegøjen, for gæt hvem der sidder halvejs op i nakken på mig, når vi er derinde..

  SvarSlet
 8. Hahahahahahahaha Bianca, åååååh altså. Jeg er flad af grin ;) Papegøjen. Sikket et kælenavn. Men ja, du har helt ret. VI er heldigvis så heldige, at Chillum er helt vild for og komme derud, hvilket er utrolig underligt. Hun er nemlig en meget sky og reserveret hund, og man burde derfor tro, at efter alt det hun har været igennem derude med 2 brækkede forben også en omgang godartede knuder, ja så burde hun nok egentlig hade dem, men nej. Hun springer og danser og er glad for og se dyrelægen ver eneste gang. Det er SÅ dejlig en idé. Derfor glæder vi os meget til december måned, hvor sokken skal tømmes :)

  SvarSlet