onsdag den 1. februar 2012

01.02.2012

- ny måned, ny start


For efter en meget (u)heldig januar måned, så satser jeg stærkt og håber meget på, at denne måned bliver en helt anden sag. Når jeg skriver (u)heldig, så mener jeg selvfølgelig, at det hele kunne have set meget meget værre ud for os, men når det så er sagt, så synes jeg dog alligevel, at vi har haft en del modvind på det seneste. Vi er dog kommet helskindet igennem de sidste par gange, så det gør vi selvfølgelig også denne gang ;) DET SKAL VI!!!!

For at starte blidt ud kickstartes dagen med undervisningsfri, morgen tv og kaffe - dernæst oprydning, rengøring, bagning af både brød og kage, samt ekstraordinær mor og hundebimse-hygge, da Peter idag starter op på uni igen efter 14 dages fri. Vi har derfor hele hytten for os selv og så skal der altså mor-og-datter hygges :)

Senere i aften står den på herlig tøsehygge med bloggerklubben, hvor Sabina har inviteret os alle til aftensmad, hundenusning og tøseævl :) iiih altså, what a day? :)

4 kommentarer:

 1. skægt billede - håber hun snart får sine stativer af! Og ønsker dig en skøn aften og HELD og LYKKE denne måned!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, ja hun er en skæg bimse er hun :) og ganske løjerlig til tider ;) I morgen har hun haft stativerne på i 4 uger, så i morgen er der (KUN) 4 uger igen med de kære stativer :) Yaahj, vi er halvvejs :)

   Tak for det :) og god aften til dig også ;)

   Slet
 2. Nåe den lille Bimsemus. Det var godt nok længe, de skal være på - men krydser fingre for alt går som det skal!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det vidste vi jo allerede fra starten af, så vi synes jo ikke der er lang tid igen nu ;) juhuuu! Nu skal resten af tiden bare gå pæanmæssigt, så min lille trold kan komme ud og lege når foråret kommer ;)

   Slet