torsdag den 2. februar 2012

Casa MissMuffin

- og med et gennemført muffin tema :)


Ja det ses måske allerede på den fine tallerken og i maden, men det ses bestemt også på den bunke værtindgave Sabina fik høstet igår :) Vi havde nemlig alle valgt, at give hende værtindegaver med muffin print og motiv på. Jaja, så var der jo så også lige Line, som selvfølgelig skulle trumfe den med et coustommade håndklæde til den søde Sabina. Jeg er sikker på, at Sabina poster et billede af de lækre sager senere idag, for de er værd at vise frem ;) haha.

Well, tilbage til middagen. Sabina havde igen, igen, igen lavet lækkerier - no surprise ;) hun diskede nemlig op med den smukkeste og lækreste perlespeltsalat, ostefyldt kalkun m. seranoskinke og det dejligste (og meget mættende) Poilane brød m. ilhørende hvidløgssmør! GUF. Den perlespeltsalat må jeg altså prøve at lave, for nøjh den var lækker - specielt gjorde ost og rødbede en hel del godt i min mund :)

Desserten bestod af en himmelsk chokolade-kastanje brownie m. hindbærsorbet, passionsfrugt, blåbær, granatæble, chokoladestjerner og masser af guldglimmer :) Yahj. Sikke en tøse dessert, og hvad passer også ellers bedre ind end det? ;)

Jeg har aldrig før fået ting med kastanjecreme i, men nøjh det var et dejligt første møde med det :) Alle opskrifterne satser jeg bestemt på, at Sabina får lagt ud på bloggen, for jeg har da lige et par stykker der skal hentes ned og gemmes, det er helt sikkert :)


Uhm - alt i alt en super dejlig aften i skønt selskab. Det er selvfølgelig heller ikke nogen overraskelse, for sådan er det jo heldigvis hver gang vi er samlet :) Jeg tror desuden, at det efterhånden er ved at være min tur til at invitere på leverpostejsmadder og citronmåne, så jeg må lige have tjekket kalenderen for en eventuel dato. Line mener godtnok at der skal et sygebesøg til Chillum ind over, så det må jo betyde at det skal ske snart - idag er vi nemlig halvvejs i "stativ" processen, så nu er der "kun" 4 uger igen med de kære stativer. Juhuuu ;)

Og med de ord vil jeg da lige slutte af med et skønt billede af en mæt og fornusset Emma, som til sidst måtte bukke under for tøsefnidderet og putte sig på sit skind ;)


Ja man kan nærmest se, at hun tænker "Hva faen lægger du der på gulvet og roder rundt for Kristine?", for ja - det var hvad jeg gjorde, og ja det var med en fuld og mæt mave mod gulvet og røven lige i vejret ;) Man bliver jo nødt til at ofre sig for de gode billeder :) haha!

4 kommentarer:

 1. Lyder bare drønhyggeligt og maden ser SÅ god ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare drønhyggeligt :) og det er jo heldigvis ikke noget nyt :) dejlige damer, dejlig mad, dejlige snakkegenskaber og bare lots of dejlighed ;) iih.

   Slet
 2. Hvor ser det lækkert ud! Har kun prøvet en ret med granatæble én gang, og det smagte grimt, men måske var det noget galt med det ene æble? Det ser bare så dekorativt ud, så får lyst til at prøve igen :)

  Fantastisk billede af Emma, hun er bare SÅ fotogen :)

  SvarSlet
 3. Ejh for pokker - det kan jeg slet ikke forstå for grantæbler er sååå lækre. Det må have været et dumt æble så :( Synes bestemt du skal prøve dig med det endnu en gang, for denne her salat var super skøn.

  Haha - ja Emma er en fotodiva :D

  SvarSlet