mandag den 13. februar 2012

Movie Night

- med tapas, slik og tøsehygge


Og tilmed rigtig meget af det. For her til aften var jeg jo så heldig, at have besøg af 5 skønne damer (heriblandt Marie og Carina) fra min klasse på seminariet. Vi blev nemlig enige om, at det var alt for lang tid siden, at vi sidst havde haft en hyggeaften, hvor vi alle var samlet.

Det blev så på bedste vis ændret, nemlig med en filmaften, hvor faglige bestemt også var i højsædet. Vi så nemlig "Pelle Eroberen", som jo ganske fint passede ind set med danskfaglige øjne! :-)

Udover film startede vi aftenen med lidt god mad, nemlig tapas, sandwich og salat fra den kære FANDANKO :-) Derefter stod den jo så på film, og lur mig om der ikke også røg lidt HARIBO på bordet ;-) jeg tror det vist ;-) Vi havde i hvert fald en super hyggelig aften, men nøjh hvor skal jeg da lige fordøje den film. Jeg har aldrig set den før, og jeg må da nok indrømme, at den da er en af de mere barske film fra den tid. Puha! Og nåeh ja, så er det en god idé, lige at glemme hvem ham Pelle egentlig er idag :-)

Nu vil jeg hoppe ind under dynen og glæde mig til en laaaaaang lang dag med både gruppearbejde og et nyt og forhåbentligt spændende kursus med titlen: "Læreren og de urolige elever". Jeg glæder mig meget, men frygter for tidspunktet, som går fra 13.00 - 17.15, pyyh - fy for en skefuld. Jeg satser derfor på en meget god nats søvn :)

Godnat!

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det altså bare til I har hygget jer! Dejligt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuh ja, vi havde en rigtig god aften Bianca :) Godt med slik, mad, film og tøsehygge :) det bliver ikke bedre ;)

   Slet
 2. ej hvor lyder det bare hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. det var også vildt hyggeligt Lene :) og med sådan en slikskål, godt selskab og film, så kan det vel heller ikke blive anderledes? :D

   Slet