Og endnu en opskrift med HARIBO's lækre lakrids. Denne gang blandet med en god omgang chokolade og lidt crunch, og selvfølgelig lakrids, som i denne opskrift blev de lækre, bløde og søde Rotella lakridsser der stod for skud.
Opskrift (giver ca. 18 squares)
300 g. mælkechokolade
100 g. mørk chokolade
1 pose Haribo Rotella lakrids
15 mariekiks, knust groft
Smelt først chokoladen over vandbad, og knus imens mariekiksene groft i en plastikpose. Hak eller klip rotella lakridsen i små stykker og vende hele herligheden op i den smeltede chokolade. Hæld massen over i et fad, beklædt med bagepapir, og stil så på køl i en times tid, til hele massen er størknet og godt kold.
Vend den store bar ud af formen/fadet, træk bagepapiret af og skær den så ud i ca. 18 mindre og mundrette bars.
Note: en YDERST lækker treat, som smelter i munden med det samme. Og nej, der er ingen chance for at de smelter i hænderne først, for jeg lover dig, at de er væk i en ruf :) Jeg kan hvert fald som bonusinfo fortælle, at der herhjemme allerede er lavet portion nummer to, som også har fået ret hurtige ben at gå på ;)
Og når det så er sagt, så er det seelvfølgelig grundlag nok til, at du klart må afprøve disse, for de er virkelig lækre! En god omgang chokolade med bløde lakridsstykker og en crunchy krumme af mariekiks, hvad kan man mere ønske sig? Jeg er faaaaan.
De ser lækre ud! Dem må jeg bestemt prøve snarest :o)
SvarSletGør det - men pas på Camilla ;) De er STÆRKT vanedannende ;)
SletDe ser lækre ud - den må jeg lave når jeg er kommet på plads i det nye hus, eftersom alt næsten er pakket ned :)
SvarSletSå glæder mig til næste uge hvor jeg måske skal prøve og lave dem!
Uuuf ja, det vil jo være den perfekte måde at indvie det nye hus på - lækkert :)
SletMums med mums i(-:
SvarSletOg tredobbelt mums siger jeg bare ;)
SletJeg mener jo normalt at man skal holde de to vidundere lakrids og chokolade stærkt adskilt, men de der får mig næsten til at skifte mening. Ser godt nok lækkert ud, måske det skulle prøves :) Hvor længe tror du de kan holde sig på køl?
SvarSletJEPS, i know Marie, og ved du ikke helt synes om ideen, men denne her version vil sparke dig tilbage til stenalderen - PROMISE! H'øhøh, jamen de kan snildt holde sig en uges tid til 14 dage, men luk dem godt ned, så de ikke kommer til at smage af køleskab! Og hey - måske du skulle overveje disse til babybesøgene? :D
SletDet var det jeg lige tænkte :) Det vil jeg klart overveje!
SletJeres gæster vil elske det :-)
SletÅhhh uhmmm, jeg elsker chokolade og lakrids :) De her ser virkelig gode ud...hvor er du altså kreativ. Dem må jeg snart prøve :)
SvarSletTaaaak :) Jamen du SKAL bare prøve dem så, for hvis du er chokolade+lakrids fanatic, så vil du elske disse ;)
SletJeg tror nok lige at jeg skal en tur i Kiwi! MUMS :D
SvarSletENIG! :D
SletLyder super lækkert :)
SvarSletOg mere end bare det Bianca ;)
SletÅhr det kunne jeg godt dyrke lige nu!
SvarSletOgså mig, men gemalen har kværnet de sidste :)
SletSåen er de de mænd
SletHaha, nemlig :D
SletUf, hvor ser det godt ud! Min mave rumler af misundelse :-D
SvarSletDet har den altså også god grund til at gøre. Nøjh hvor kunne jeg også godt kværne en lige nu - eller 8 !!!!
SletMums de ser lækre ud med lakrids! Vi lavede nogle for ikke særlig længe siden med nougat - de var også rigtig gode! Kiksen gør dem virkelig lækre! :-)
SvarSletDe er også VIRKELIG lækre. uhm ja, de lyder heller ikke dumme, og ja - lidt crunch gør lige det ekstra ;)
SvarSletDer er købt ind tilmat lave disse... Mums... Men hvor stor en pose lakrids bruger du... Der er jo flere str og cælge imellem
SvarSletLækkert :) Jamen jeg brugte en pose med 174 g. i :)
SletHar lavet dem i dag og det er bestemt ikke sidste gang. De smager himmelsk;-)
SvarSletdejligt at høre :) Og for det ikke skal være løgn, så har jeg for en times tiid siden sat en ny portion i køleskabet :) Drengerne skulle jo have lidt sødt til em-kampen :)
Sletåh, hvor lyder den kombination vidunderlig :-)
SvarSletMere end bare fantastiske Dorte - du MÅ bare lave dem. De er henrivende, lækre, fantastiske og guddommeligt himmelske :D Fik jeg nævnt at de også var gode? :D
Slet