For rigtig mange laver deres lasagne selv, mange køber et kit som dette fra Knorr, og andre (læs: mig selv) gør lidt af begge dele. For jeg skal da være den første til at indrømme, at selvom lasagne ikke er den ret, der tager længst tid at lave selv, så sker det altså, at den hurtige version fra Knorr bliver kastet i indkøbskurven, når der handles ind. For har man ikke lige lasagneplader og diverse på lager, så kan man altid kyle en liter mælk og et Knorr Kit i kurven. Det er så nemt ;) Og hey: man kan jo altid smide lidt ekstra godt i denne blanding også - for har du et par gulerødder, lidt peberfrugt eller en rest spidskål på lager, så kan man med fordel snitte det, og komme det i lasagneblandingen. Uhm.
Nå, men Knorr har lavet en ny variant af deres lasagne Dinner kit, nemlig en Italien style, med fokus på bæredygtighed - og bakser man denne svend sammen i et flot fad, så smager altid bare bedre :) Derfor er det også med en vis glæde i tasterne, at jeg nu kan afsløre, at du nu har muligheden for at vinde 1x Italien Knorr Dinner Kit og et smukt Le Creuset fad.
Det eneste du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet herunder, hvordan du laver din lasagne. Kommer du ekstra grøntsager i, laver du den fra bunden hver gang, eller køber du et Dinner Kit? Derudover skal du huske navn og emailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du bliver den heldige vinder.
Uh, jeg elsker lasagne! :)
SvarSletJeg har prøvet at lave lasagne fra bunden, men da energien ikke altid er så stor, så bliver det tit knorr varianten som jo også smager super.
Som oftest laver jeg den som den er, med revet ost på toppen, men nogle gange kommer jeg majs eller gullerøder i. I øvrigt bruger jeg kun mælk i, og ikke mælk og vand som der står på pakken, det giver en lidt tykkere sauce :)
Jeg håber at jeg vinder dette skønne sæt, for skønt service "smager bare bedre" :)
Vh Ása / sunadottir@hotmail.com / sunadottir.blogspot.com
Her bliver lasagne oftest lavet fra bunden, men en gang i mellem når det skal være ekstra nemt kommer der en færdigblanding med hjem fra Netto. Jeg er ikke stor fan af Bechamelsovs, så når lasagne laves hér, bliver det med hytteost rørt i sovsen inden lasagnen lægges i fad. MUMS! Og så en masse grøntsager - og selvfølgelig dobbelt portion, så der er til madpakken dagen efter!
SvarSletMarie Nygaard
mdg2216@gmail.com
Når jeg laver lasagne er det som regel fra bunden, men når det skal gå hurtigere bruger jeg altid knorrs. Og vil da glæde mig til at prøve den nye variant 😀
SvarSletJeg kommer gerne ekstra grønsager i, fx gulerødder, steger kødet med hvidløg, svampe, kål, ærter, broccoli osv.
Jeg har tabt mit gode og store fad til lasagne og andre ovn ting, så ku godt bruge at vinde dette sæt 👍
Mvh Sandra. sandra_fromberg@hotmail.com
Ooooooftest fra bunden og gerne med masser af svampe og squash - og selvfølgelig en fed mornaysause! Hm, det kunne jeg godt snart lave :)
SvarSlet/Henriette, bumblebeeblues@hotmail.com
Jeg er lige som du, en både og kvinde. Når det er Knoer metoden, kommer vi gerne ekstra grøntsager i. Hvilke, kommer helt an på hvad grøntsagsskuffen indeholder. Derudover elsker vi bechamel sauce, så det blandes også i.
SvarSletHilsen Marianne (msc.holst@gmail.com)
Jeg laver den altid fra bunden og mit trick er at lave kødsovsen i god tid, så den står og simre på komfuret (gerne 3 timer). Det gør en kæmpe forskel! :)
SvarSletJeg laver den normalt fra bunden med en masse grøntsager i,men hvis det ind imellem skal gå stærkt kan der godt smutte en knorr i kurven.
SvarSletJeg laver den som regel fra bunden, men når tiden ikke er der, så ryger der da en pakke Knorr lasagne i kurven.
SvarSletJeg tilføjer altid grøntsager. Ikke nogle specielle, bare lige dem, som vi har i køleskabet! Det er en sikker vinder hver gang. Mums!
- Michala, michala_90@hotmail.com
jeg laver lasagne fra bunden med en masse rester i ... guf
SvarSletVi bruger knorr, det er den eneste vores 4 drenge gider at spise :)
SvarSletmarialundpedersen@gmail.com
Det er meget forskelligt... hvis der er tid, laver jeg det fra bunden. Hele molevitten! Altså med hvid sovs, tomatsovs, egne pastaplader osv. Meeeeen jeg er nu heller ikke for fin til Knorr :)
SvarSletVh Mie (miekrumme(a)hotmail.com
Jeg laver altid min lasagne fra bunden men min mand eeeeelsker knorr og vil faktisk hellere have det. Jeg er dog ikke så vild med den almindelige knorr så jeg er da nødt til at prøve denne? Tænk hvor meget nemmere hverdagen ville blive hvis vi fandt en vi begge kunne elske? :-)
SvarSletJeg har lavet det en enkelt gang fra bunden og det smagte helt vildt godt. Det er ellers min mand der laver det og han bruger Knorr, tilsætter ½ liter mornaysauce og putter revet mozzarellaost på toppen. Det smager mums :)
SvarSletMvh Monica
volcanokitten@outlook.com
Vi har altid fået knorr hos mine forældre. Tror faktisk aldrig at de har lavet den helt fra bundet. Og må tilstå at Knorrs smager virkelig godt :)
SvarSletDa jeg i en periode boede i Malaga, Spanien, lavede jeg det fra bunden af, Hvilket kæresten og jeg fandt anderledes men spændende. Dog har vi ikke lavet det siden vi kom tilbage til DK, mest pga. at kæresten bedst syntes om Knorrs Lasangette i stedet, hvilket jeg nu også meget godt kan lide. :) Men det kunne da være spændende at prøve en anden udgave..
SvarSletMVH Vibeke (bekes-fiflerier)
vivestergaard@hotmail.com
Sikke en lækker præmie!
SvarSletVi er vilde med lasagne herhjemme og laver altid kødsaucen med en masse krydderier og grøntsager, som giver en rigtig god smag. Vi erstatter også tit de almindelige lasagneplader med eksempelvis squash eller aubergine, som er et super godt og sundt alternativ. :-)
arenkild@hotmail.com
Laver stort set altid fra bunden med MASSER af grøntsager og ikke nogen hvid sovs ovenpå. Meeeen er nu også vældig glad for Knorr en gang imellem:-)
SvarSletmajor-minx@sol.dk
Jeg laver altid min lasagne fra bunden med masser af grøntsager
SvarSletHelst fra bunden, fordi hjemmelavet bechamelsauce er det bedste! :-)
SvarSletingeiversen@hotmail.com
Vi laver altid en lasagne med en masse gemte grøntsager fra køleskabet. Og gerne med pastaskruer, da det bare er nemmere for vores tre børn at tygge sig igennem. Dejlig og nem ret for et par skolelærere med den nye reform. Mvh. Rikke Andersen, RikkeAndersen86@gmail.com
SvarSletMmm' ser lækkert ud :)
SvarSletjeg laver den altid fra buden <3
Sabrine Rigmor Rasmussen
- sabrine.rigmor@yahoo.com
Jamen jeg spiser ikke kød, så der bliver fyret godt op for grøntsagerne, og så plejer jeg også at komme kikærter i, masser af chili og karry, så der kommer smæk for skillingen rent smagsmæssigt. Uhm.
SvarSlettirne2901@hotmail.com
jeg laver kødsovsen fra bunden og krydrer den som vi godt vil have den, men bechamel sovsen køber jeg som regel. Det er bare nemmere.
SvarSletmaibrittj_@hotmail.com
Sikke et smukt fad :-)
SvarSletJeg kan sagtens finde på at bruge at bruge Knorr kittet, men der kommer altid ekstra løg og andre grønsager i, samt krydderier og massere af hvidløg
Knus Låvise
laavise181@gmail.com
Jeg laver altid lasagne fra bunden, undtagen lasagnepladerne, men det må helt sikkert prøves en dag. Kødsovsen bliver lavet i god tid med masser af grønsager, sådan den kan nå at simre. Og en god tyk bechamelsovs. Der er enten et lag ost på toppen eller rasp.
SvarSletJeg har aldrig prøvet knorr før, men det vil helt sikkert være godt til de travle dage.
Kristine Andersen
Kristinewa@hotmail.com
Jeg bruger knorr...
SvarSletHenriette Porsborg
hp@henrietteporsborg.dk
Da jeg er vegetar laver jeg den altid med super mange grøntsager
SvarSletMvh helena.engelbrecht@yahoo.dk
Lasagne laver jeg altid dagen efter pasta og kødsovs... altså med samme sovs og dækket af ost. Pludselig syntes alle, det er en ny ret :-D
SvarSletpiahaun@gmail.com
Jeg laver det på mange måder. Men det er super lækkert at smide et brev taco-mix i kødsovsen og putte lidt chili i også, og selvfølgelig masser af ost!
SvarSletKathrine Adsersen
kathrine.adsersen@gmail.com
Ekstra grøntsager og godt med ost. Skal det være den helt store tur, kommer der også bechamel sovs i ;)
SvarSlet//Bobber
Mrsspeechless@jubii.dk
Fra bunden af - og de senere år også med hjemmelavet bechamelsovs, det er nemlig prikken over i'et!
SvarSletbenteskou (a) gmail.com
Fra bunden med masser af grøntsager, både revet og sat i sovsen, og skåret i skiver, lagt i lag mellem sovs og pasta :)
SvarSletd.isbjoerg@gmail.com - vh Ísbjörg
På arbejde får jeg den altid hjemmelavet - og hver gang savner jeg min færdig købte. Det er lettere at købe deres færdigpakke, og JO JEG ELSKER DEN! Selvom folk ser forfærdet på mig når jeg siger det.
SvarSletUden tilsatte grøntsager eller andet sundt - bare dejlig fra pakken :) NAM NAM!
Elise Lauridsen - elise.d.lauridsen@gmail.com ;)
Her hjemme bruger vi Knorr, men tilsætter en dåse hakket tomat i stedet for lidt af vandet og ofte sndre grøntsager alt efter hvad vi har i køleskabet :)
SvarSlet//Maja
maja3012(a)hotmail.com
jeg laver den selv, putter altid grøntsager i. Har faktisk fået det til aften og yum det var godt.
SvarSletHelle
helleberner@gmail.com
Det er et mix. Nogen gange er den færdiglavet, men ellers laver jeg en stor portion, så vi også har til fryseren. Jeg putter altid revne gulerødder i.
SvarSletravnmann@gmail.com
Jeg laver altid min lasagne fra bunden. Jeg kommer oftest gulerødder i den, da det giver en dejlig lethed til lasagnen :-)
SvarSletTina Hauris, tina-hauris@hotmail.com
Jeg plejer at lave det helt fra bunden, hvis tiden er til det. Og hvis jeg har ekstra tid bliver der også lavet bechamel sauce. Ellers er der altid gulerødder og champignon i, og evt selleri. Og så bruger vi altid grove lasagneplader ; ) Og MASSER af revet ost ovenpå. Mai P. , pham.thi.tuyet.mai@gmail.com
SvarSletJeg laver den fra bunden, da det er nemt og smager rigtig godt. Der er altid revne gulerødder i og hvad der ellers lige er i køleskabet. Jeg bruger dog en købt mornaysauce :)
SvarSletPbrohus@yahoo.com
jeg laver det meste selv, men bruger tit karolines mornaysovs.. og så godt med revet gulerødder, løg og pastinak.. hilsner fra mamalotten@gmail.com
SvarSletKøber knorrs men kommer reven ost ovenpå. Email pia-carsten@hotmail.com
SvarSletJeg laver den altid vegetarisk. Ingen Knorr, men masser af grønsager, salt, peber og spidskommen. Og så købe-mornay og revet ost på toppen. Vi elsker lasagne her i huset. :)
SvarSletHov.. christinabonke@hotmail.com
SletHerhjemme laver vi den altid selv, og selvskreven er løg, hvidløg og hakket tomat. Jeg er typen der gerne kigger i grøntsagsskuffen i køleskabet og ser, hvad der trænger til at blive brugt - det ender altid godt ;-) Dog ej at forglemme mornay- eller bechamelsovs - obligatorisk ting!
SvarSletIndrømmer dog gerne, at efter vi er blevet forældre for ca. 4 måneder siden ryger der af og til en Knorr lasagne kit ned i indkøbskurven når det skal gå liiiiidt hurtigere ;)
Når jeg laver lasagne, laver jeg den altid fra bunden og tilføjer en masse grøntsager :-) Og så putter jeg ost på toppen, for at gøre den sprød - det er altid en sikker vinder :-D
SvarSletMvh. Pernille
pillelanng@msn.com
Jeg laver den som regel fra bunden. Dagen før spiser vi altid kartoffelmos med kødsovs og så bruger jeg simpelthen bare halvdelen af kødsovsen til lasagnen, så min lasagne er meget nem og tager kun et par minutter at smække sammen. Den er fyldt med grøntsager :-)
SvarSletCamilla / toenning@gmail.com
I mange år var det også knorversionen, men i dag laver jeg den fra bunden. Med masser af grøntsager, hvidløg og krydderier i :-)
SvarSletPlejer at lave den fra bunden og kommer grøntsager såsom gulerødder og persillerod i, sammen med chili og oregano som krydderier.
SvarSletSkøn konkurrence, jeg laver tit en vegetarisk lasagne fra købte plader med hjemmelavet beceamel sauce på mel, smør og coccosmælk samt masser af sæsonens grønt, gerne spinat mellem lagen. Jeg laver en tomatbaseret grøntsagssauce som jeg lægger mellem hvert andet lag og beceamel sauces mellem hvert andet. Et sidste lag becaemel sauce og meget reven øko ost på toppen-mmmm det bliver nok dagens aftensmad. KH Lene
SvarSlety.grupps(a)gmail.com
Jeg laver den oftest fra bunden, men kan også godt finde på at lave en Knorr :-) Har jeg god tid og skal det være ekstra lækkert laver jeg den udgave fra en af Karoline bøgerne, men friske lasagneplader, auberginer og rødvin - uhm uhm uhm, den er bare så god.
SvarSletMvh
Jane
jailbo04@gmail.com
Rent faktisk elsker jeg dinner kit'et fra Knorr, og der er aldrig meget tilbage når ungerne først går igang. Dog laver jeg selv bechamel saucen og putter ost på toppen. Mums.
SvarSletXX fingre
kh A
Hov glemte lige - anya_j@hotmail.com :)
SletDet er meget forskelligt - plejer faktisk at freestyle lidt ud fra, hvilke grøntsager jeg har i køleskabet, så den plejer at blive ret anderledes hver gang jeg laver den (og det er ikke så sjældent!)
SvarSletJeg laver den som oftest selv. Jeg laver bare en gang millionbøf med løg, peberfrugter og evt. gullerødder. Kommer mornay sovs i og ost på toppen.....osten på toppen kan jeg ikke undvære :-)
SvarSletMeeeen hvis det skal gå hurtigt eller kræfterne ikke er så mange, så er det nemt og faktisk smager den fint.... en gang Knorr lasagne :-)
MVH
Gitte :-)
gitteskeldrup@gmail.com
Jeg plejer at peppe den op med bladselleri i mindre stykker, lidt mere løg - og så spiser vi altid en masse bønner til. Det fylder godt i maven og så har vi ofte mad til 2 dage, når vi laver lasagne.. Og det synes pengepungen er rart
SvarSlettrinsling@gmail.com
Jeg laver både lasagne helt fra bunden, eller køber et færdigt kit. Jeg plejer næsten altid at blande grøntsager i sovsen, revne gulerødder, revet squash, hakkede tomater eller hvad jeg ellers lige har i køleskabet. Men bechemel sovsen er bare bedst når man selv laver den synes jeg.
SvarSletlinefugl09@gmail.com
Jeg er så heldig og have en kæreste der altid laver lasagne fra bunden af :) Og gerne med ekstra grøntsager. Når han så er på forretningsrejse og lysten er lasagne til aftensmad ja så bliver det knorr for mor her orker ikke fra bunden af :)
SvarSletRia-K.
moelgaard.privat@gmail.com
Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har brugt Knorr, må jeg indrømme. Vist ikke mens jeg har boet her, og det er små 8 år efterhånden.
SvarSletJeg plejer at købe et glas tomatsovs med lidt ekstra smag og så ellers lave kødsovsen fra bunden, med rigeligt majs og gulerødder. Gerne med tacokrydderi, det er nok min favorit til at krydre alle former for hakket oksekød. :P Har jeg tid, så er jeg stor fortaler for en langtidssimring med rødvin i sovsen. Uhm. :)
Katja
eeyorenyk(snabel-a)live.dk
www.cautious.dk
Jeg laver efter min italienske kogebog, bortset fra at jeg kommer gulerødder i kødsovsen, og æblecider-eddike (en lille bitte smule), og så laver jeg sovsen med hvidvin. Bechamel er lige efter bogen. Vi får ikke lasagne så ofte herhjemme, for jeg ender tit med bare at servere kødsovsen med pasta.
SvarSletMiatilda A // Aimlovelive@gmail.com
Jeg indrømmer blankt, at jeg bruger dinner kit'et. Madlavning sidder mig ikke voldsomt meget, så jeg har en tendens til at "snyde", når det kan lade sig gøre.
SvarSlet//Helle Dannemand
hdl1010@hotmail.com
Jeg laver ALTID min lasagne helt fra bunden! Jeg fylder altid godt med grøntsager i, og jeg varierer ofte med hvilken slags grøntsager jeg bruger. Jeg elsker at bruge lang tid på at lave en perfekt lasagne, og jeg synes man kan smage forskellen :-)
SvarSletMvh. Tine Clausen
tine-c@hotmail.com
Jeg laver altid lasagne der hedder tøm køleskabet :-)
SvarSletNår jeg trænger til at få brugt de sidste rester grøntsager fra skuffen, laver jeg en omgang lasagne med alle grøntsagerne, og wupti, mindre madspild, og flere grøntsager til datteren, plus mindre kød i retten :-)
Hilsen
Bente Kepp
bentekepp@hotmail.com
Tilføjer altid bechamelsovs.
SvarSletPia Eriksen
tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
Snyder gerne med.knorr på travle dage - eller laver den fra bunden med soltørrede tomater og feta i
SvarSletLaver gerne lagsagne med alt hvad vi har i køleskabet. Det er en rigtig god "tøm dit køleskab " ret. Så toppes den med MASSER af ost.
SvarSletJeg laver den som regel med spinat, kylling, muskatnød og ostesauce og flåede tomater - den er bare god. Min datter er dog mere til Knorrs - alt den grønne spinat skræmmer hende :)
SvarSletLouise Jørgensen - Louise.reenberg(a)live.dk
Jeg laver Knorrs lasagne :-P
SvarSletcharlottehansen83@hotmail.com
Jeg laver den fra bunden. Synes egentlig, det er vældig nemt! Sovsen er bare en opbagt med lidt revet muskat. Drysser revet mozarella mellem lagene. Revet gulerod ned til kødet. Slet ikke dårligt! :-)
SvarSletGod dag! Kh Mai / maiodgaard@gmail.com
Jeg laver den fra bunden. Synes egentlig, det er vældig nemt! Sovsen er bare en opbagt med lidt revet muskat. Drysser revet mozarella mellem lagene. Revet gulerod ned til kødet. Slet ikke dårligt! :-)
SvarSletGod dag! Kh Mai / maiodgaard@gmail.com
Jeg laver den for den for det meste fra bunden. Gerne med en rest optøset kødsovs fra fryseren - så er det dælme nemt ;D Og så bruger vi den også lidt som en stop-spild-af-mad ret, hvor vi kommer diverse grønt fra skuffen i, som trænger til at blive brugt. Mange triste sager kan gemmes i en lækker lasagne. Som i tærte ;)
SvarSletfido1212@hotmail.com
Er begyndt at lave den fra bunden, men det kan også ske der bliver brugt et kit, de smager nu bestemt heller ikke dårligt. Af grøntsager er der revet gulerødder og nogen gange rødpeber og på bunden af tallerkenen putter vi iceberg salat på :)
SvarSletMalene - male6623@gmail.com
Jeg putter ofte squash og aubergine i :-)
SvarSletselinedam@hotmail.com
Jeg putter gulerødder og sommetider squash i :-)
SvarSletJeg laver altid lasagne fra bunden af selv, og med en kræsen datter herhjemme, så bliver alt grønt spottet, men moren har fundet ud af, at quinoa glider fint ned, og så bliver løg og hvidløg blendet sammen med tomatpureen ;) Ved siden af laver jeg en lækker salat med en god olie, som kræsenpinden kan lade være ;)
SvarSletPia
piarotbl@yahoo.dk
Jeg køber et diner kit. Det hænder, at jeg kommer ekstra krydderier i, men det er laaang tid siden, jeg har puttet ekstra grøntsager i - det bør jeg vist begynde på igen :-).
SvarSletGode hilsner
Åse
aaselejboelle@gmail.com
Laver helst bolognesen fra bunden ... gerne så den får lov til at stå hele dagen og småsimre :-) Fylder den med revet gulerod, revet peberfrugt, revet zucchini og måske de lidt for runkne tomater. Til gengæld er det bortset fra få gange den færdigkøbte Mornay sauce der gør det ud for béchamel! På toppen af lasagnen kan jeg bedst lide et lag mozzarella, en håndfuld parmesan og til sidst et drys rasp. Serveres altid med frisk salat, ciabatta & vino rosso :-)
SvarSletMange venlige hilsner
Susan
rimbaeklund@gmail.com
Sikke en lækker give away.
SvarSletVi plejer at lave det fra bunden af.
Nogen gange putter vi revet gulerødder i samt revet ost ovenpå lasagnen.
Ville være lækkert at prøve dette kit(:
Heidi W. N.
heidiwn@live.dk
www.dyreglad-pige.blogspot.com
I den travle hverdag pimper jeg Knorrs lasagne med ekstra krydderier såsom oregano, chipotle og hvidløg. Der ryger også gerne lidt ekstra hakket løg i og så topper vi gerne med Mornaysauce 👍😊.
SvarSletKh Lene (leneogbo(a)mail.dk)
Je laver altid det hele fra bunden bortset fra ostesovsen..
SvarSletAnne schelde
Anneschelde@live.dk
jeg laver den fra bunden... gordon ramsey har den lækreste opskrift... mums... måske vi skulle have det i morgen :-)
SvarSletkjerstinenaja@gmail.com
Jeg laver den altid fra bunden :)
SvarSletSom regel den simple udgave med kødsovs, bechamel og ost.
Rigtig god weekend.
De bedste hilsner fra,
Leslie
Lesliespam89(a)gmail.com
Det ender ofte med Knorr-udgaven men tilsætter masser af forskellige grøntsager og Kidneybønner.
SvarSletlene_mondrup@yahoo.dk
Jeg elsker lasagne. Virkelig!
SvarSletJeg kan bedst lide den helt originale fra knorr, men man er jo også nødt til at være lidt sund engang imellem. Så spicer jeg den op med lidt grøntsager. Gerne stegt på panden inden. Mums! :)
Eva_19_90@hotmail.com
Elsker lasagne. Laver den for det meste fra bunden, men det sker også at jeg snupper den nemme løsning og køber en gang knorr og tilsætter den en gang porrer, gulerødder, snack peber eller hvad nu grønsagsskuffen kan byde på.
SvarSlettovejensen110@gmail.com