mandag den 20. august 2012

Første skoledag

- efter en alt for kort sommerferie


For selvom den jo egentlig har været super lang, så føler jeg ikke helt, at jeg har haft sådan rigtig ferie. Jeg har ikke haft dage, hvor jeg har tænkt "oh my, hvor jeg dog keder mig" eller "godt skolen snart begynder igen", for det har jeg slet ikke haft tid til. Hvis ikke den har stået på job, ja så har jeg lavet alt mulig andet. Naturligvis alle sammen gode ting, men ikke ting som i "ferieting". Måske har vejret også en del af skylden her, da det jo ikke just har været med os i det nordjyske. Og nåeh ja, så spiller den faktor, at vi ikke har været sydpå nok også lidt ind.

Well, ikke mere brok her fra morgenstunden af, for det har jo været en skøn sommer trods alt. Og
taget det kommende skoleår i betragtning, så bliver det helt sikkert et ret spændende år, men bestemt også et år i selvstudiets tegn. Jeg skal nemlig have hele 3 nye fag. Tysk, hjemkundskab og pædagogik. Det bliver så godt :-)

I år har jeg dog ikke været helt så priviligeret som sidste år - altså ift. at have fri en eller to dage om ugen, hvilket jo også var ultra luksus. Jeg skal derimod i skole hver dag i år, men de  fleste dage kun til kl. 11.30 - det er da lige til at holde til, hva? :-) Jeg klager i hvert fald ikke, for det betyder også, at jeg kun skal have ét fag om dagen, hvilket umiddelbart er ret så fantastisk, set med forberedelses og selvstuderende øjne :-) Mandag starter i år med tysk undervisning fra kl. 8.00, så det bliver en god start på ugen. Så er vi ligesom igang ikk? :-)

Hurra for mandag, hurra for tysk, hurra for gensyn med mange skønne mennesker og hurra for at være 3 års studerende :-) yahj.

6 kommentarer:

 1. Håber du får en dejlig første skoledag ;)
  Kan godt forstå du synes det er en kæmpe fordel med kun et fag om dagen. Det gør det altså bare noget nemmere at overskue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var helt fantastisk, og fuld af informationer :) Åååh ja, det glæder jeg mig virkelig også til, samtidig med, at vi idag fik at vide, at vi faktisk har fri hver onsdag til at starte med, da vi ellers får for mange timer. Tjaah, endnu en gang klager jeg ikke :)

   Slet
 2. Selvom det er hyggeligt at sidde og lytte til grynteprinsessen og vide, at der ikke er lektier i et år, så gibber det altså lidt i mig, når jeg læser dit indlæg og får besked fra Camilla om, at hun starter ugen i selskab med Bo! Kommer til at savne hverdagen med jer i år, men håber I er klar med en masse insider-tips, så jeg er fit for fight som 3. års-studerende næste år ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ååååh jeg ville nu gerne bytte, meeeeeeeen det er nu også ganske fantastisk at være tilbage igen :) Jeg kan godt forstå det gibber i dig - vi mangler dig faktisk også RET MEGET!!!!! Og det der med Bo - ja selv jeg er misundelig, selvom det er religion vi snakkker ;) Haha. Camilla og Bo de hænger sammen som gøg og gokke siger jeg dig. Hun er allerede stemplet som dengsen ;)

   Du kan tro du nok skal få insider viden - OG så får du jo heller ikke lov at slippe helt fra os, for vi kan jo ikke undvære dig i fritiden også :)

   Slet
 3. Det overrasker mig slet ikke at et af dine fag er hjemkundskab :)
  Håber første dag efter ferien ikke var for slem! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej vel? Jeg er vel nærmest selvskrevet til det fag, og faktisk skal jeg have det for første gang idag. Det bliver skægt ;)


   Min færste dag igår var så fin så fin. Den første dag er dog altid lidt hård med alle de nye indtryk og informationer, så du kan tro, jeg gik total kold, da jeg kom hjem ;)

   Slet