tirsdag den 21. august 2012

Klar, Pirat, Start

- med det helt rigtige kit


For jeg var jo så heldig, at vinde dette fine fine pirat/sørøver cupcakesæt i en give away inde hos Lone, som har bloggen Kagemums.

Er de ikke bare fine? Jeg elsker dem, og elsker kun den søde og meget personlige notits der var med pakken endnu mere. Det var nemlig sådan, at jeg vandt dette fine sæt, på baggrund af en kommentar om, hvilket sæt man helst ville vinde, samtidig med at man skulle skrive, hvad det så skulle bruges til.

Jeg havde på daværende tidspunkt en bimse herhjemme, som havde det ene ben bundet ind i bandage, som var sort med små hvide dødningehoveder på, så piratsættet var klart at foretrække, så de hårdtarbejdende folk ude på dyrehospitalet, kunne få en omgang klar, pirat, start cupcakes. Jeg ved dog endnu ikke, om det alligevel bliver det, det ender med. De er nemlig alle ved at være tilbage fra ferie nu, så der skal vist en liiiidt større kage til, når den tid kommer :) MEN, det bliver først når min bimse er HELT klar igen - så skal de helt sikkert forkæles :)
Lone - jeg lover dig dog, at selvom de nok ikke bliver brugt til folket ude på dyrehospitalet i denne omgang, så skal de nok blive brugt, endda til noget helt fornuftigt og naturligvis hundevenligt, så bimsen også får lov at smage lidt på sagerne :) Det er jo trods at hendes fortjeneste, at jeg vandt dette smukke sæt :) Jeg glæder mig meget til at tage det i brug :)

8 kommentarer:

 1. Og jeg glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig til at vise dig det ;) Endnu en gang tak. De har allerede vakt fin begejstring - blot pga. udseendet :)

   Slet
 2. Hvor er det bare fint og sjovt. Glæder mig også til at se hvad du finder på (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er de ikke nuser søde? De ville jo passe perfekt til mange ting, meeeeen jeg har endnu ikke den helt rigtige anledning endnu. Jeg er dog sikker på, at den er lige om hjørnet ;)

   Slet
 3. Glæder mig til at se hvad du finder på, -du er altid så kreativ ;0) Jeg var så heldig at vinde det andet sæt (med feer), og det kribler i fingrene for at bruge det ;0) Hilsen cupcake-stylisten/Rikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Riks :) Jeg glæder mig også til at lege med det :) Haha - ejh hvor godt. Jamen så ved vi jo hvordan hinanden har det, for jeg kan også mærke, at der ikke skal gå længe endnu, før det skal tages i brug ;)

   Slet
 4. Yeah! Pirate for the win :-D

  SvarSlet