torsdag den 19. december 2013

Julefreden sænker sig

- og det gør den for alvor fra idag


Mine sidste julegaver er købt, pakket ind og gjort klar, hjemmet er julepyntet, min praktik er bestået med bravur, praktikportfolioen er afleveret, opgaver fra skolen er sat på standby, og juleferien er fra og med idag skudt igang. 

Så ja - udover lidt arbejde, så er der virkelig dømt JUL og FERIE herhjemme! Den står derfor nu på julemusik for fulde hammer, kaffe drikkeri i store mængder, og småkagebagning i stor stil. Novra, hvor jeg dog elsker julen. Hvornår går I andre på juleferie? :) 

16 kommentarer:

 1. I morgen! Og jeg glæder mig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhuuu! Jeg kan godt forstå, at du glæder dig :) God juleferie :)

   Slet
 2. Er efterlønner, så nyder hver eneste dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt Laika :) Så kan du også virkelig nyde det med god samvittighed ;)

   Slet
 3. Glædelig juleferie, det er bare skønt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, og i lige måde Anne :) Kan næsten forstå, at du også er/snart får juleferie?!? :)

   Slet
 4. I morgen eftermiddag! Det bliver såååå godt - nøj hvor skal jeg slappe af :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhuu. Hvor bliver det rart :-) Ser også frem til ren hygge og afslapning :-)

   Slet
 5. Jeg er sygeplejerske så juleferie for mit vedkommende er ikke eksisterende, ;-) og øv hvor jeg savner det. Rigtig god ferie til dig Kristine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh for filan - nej der er i hvert fald ikke den "obligatoriske" juleferie, som der er med blandt andet uddannelser og skoler. Øv - jeg føler med dig ! Men tro mig, jeg nyder også denne jul ekstra meget, da det jo (forhåbentlig) er min sidste jul/juleferie under uddannelse :) Rigtig god ferie Sofie :)

   Slet
 6. Juleferie... hvad er det??? Min kære mand arbejder jo også i butik og har absolut ikke fri udover de kære helligdage, hvilket også betyder at jeg står med begge børn alene og så har man aldrig fri ;) hehe
  Ej så slemt skal det heller ikke lyde - det skal nok blive hyggeligt herhjemme med ungerne (mon ikke jeg også hopper i køkkenet med den ældste og laver lidt julebag) omend lidt surt at manden min først er hjemme kl. 19.30 hver aften, men så priser jeg mig bare lykkelig for, at han ikke arbejder i Salling, der har endnu mere horrible åbningstider... Hvad er der dog blevet af den gode gamle jul, hvor butikkerne (ALLE BUTIKKER PÅNÆR TANKEN) havde lukket allerede d. 23 december - nååå ja der var jo nogle, der lige skulle pille ved lukkeloven ;)
  Fantastisk, at du kan lade roen sænke sig og jeg håber du nyder at hygge dig med alt det du godt kan lide - tillykke med bestået praktik og rigtig glædelig juleferie :D

  SvarSlet
 7. Haha, kender godt til butiks-problematikken :) I Friis har vi jo åbent til kl. 20 (også her i den sidste weekend op til jul), så jojo, der er knald på åbningstiderne. Jeg kan godt se, at det da er rart for dem, der normalt ikke kan handle på de "normale" åbningstider, som var eksisterede inden den nye lukkelov trådte i kraft, meeeen det er ikke sjovt for dem der arbejder der. ØV! "Heldigvis" har jeg ikke haft så mange timer inde i Pieces denne jul, som jeg plejer, da der endelig er kommet godt styr på det faste personale derinde, så det har været meget rart med et lille afbræk der ;)
  Jeg synes nu alligevel, at det lyder dejligt med julehygge i køkkenet med ældstebarnet :) Det er en fantastisk idé ;)

  TAK skal du bare have, og rigtig glædelig jul til dig også søde Agnethe :)

  SvarSlet
 8. Her er juleferien startet for prinsesse pilfinger og jeg mens manden min må nøjes med helligdagene. Heldigvis har han fri weekend denne weekend så endelig er der blevet julehygget herhjemme. Så føles helt som ferie med putte lege dag i nattøj og prinsessen der nyder at have far og mor for sig selv. Skønt :) vi har måttet droppe familiejulefrokosterne i juledagene i år, så det er kun juleaften vi skal afsted, så mon ikkr vi kommer helt ned i gear.
  Rigtig glædelig jul til dig og familien. Mange julehilsner Bianca

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt I lige nåede, at få en friweekend sammen, hele familien :) Det lyder skønt med lange dage i pyjamas. Det er lige netop sådan, at juleferien skal fejres :) Med pyjamas, hygge og julefilm :) det er i hvert fald sådan vi fejrer julen. Det er nu skønt :) her kan vi dog ikke fryde os med, at julefrokosterne er afskaffet. Vi skal afsted, og det er alt alt for mange gange ;) Men hey - det er nu hyggeligt at se familien ENDNU en gang ;) GLÆDELIG JUL :)

   Slet
 9. Her sænkede julefreden sig allerede d. 17. december og jeg skal ikke i skole igen før. 6. januar. Desuden er alle julekagerne bagt, klejneren kogt, konfekten overtrukket, huset rengjort og kalenderlyset er snart brændt ned, så nu venter vi bare :)

  Rigtig glædelig jul til dig og dine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Wauw, der er sørme en der var ude i god tid. Gid det var så vel herhjemme ;) Men hey - vi nåede det hele alligevel :) Jeg håber du og dine havde en dejlig juleaften. Må du få nogle fortsat dejlige juledage :)

   Slet