tirsdag den 23. august 2011

Mini blommetærter

- og de er lavet specielt til min svigermor fordi hun er herligheden selv


Også selvfølgelig fordi det er fra deres eget blommetræ jeg har moldet :) og ja, så har hun bare været så sød og hjælpe mig med en hel masse spændende ting her på det sidste.


Tærtedejen er lavet ud fra den samme opskrift som den pæretærte jeg lavede for noget tid siden, også er disse små nuttede fætre ellers bare fyldt med blommeskiver vendt i kanelsukker, og til sidst afsluttet med et dejlåg ovenpå.

Uhhm, der er altså bare noget over det der med og være selvforsynende, som jeg ganske enkelt ikke kan stå for. Ikke at mine svigerforældre er det, jo med blommer lige pt., men ellers ikke. Jeg elsker simpelthen ideen om urtehave, frugt"plantage", drivhus mm.

Well, alt imens jeg nyder duften af nybagt blommetærte, der stadig hænger i luftenherhjemme, og tæller timerne til vi i aften skal fortærre herlighederne, så får i lige lidt billedspam af de fine små mini'er :)

Inden dejlåget kommer på

Dejlåget er placeret fint på alle mini'erne

De færdigbagte mini'er, som stadig er lune

En klat cremefraiche on the side og en kop kaffe til, og fuglene de synger :) Forresten, så er tærterne her bagt i de fine små tærteforme, som jeg købte i Metro, da jeg var på tur med Sabina.

PS. jeg har weekend nu ;) Muhahahaha...

21 kommentarer:

 1. Mm, de ser godt nok lækre ud :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes du burde tage i skole istedet for at friste med kager :)
  De ser fine og søde ud (hvis man kan synes en kage er sød!?) :))

  SvarSlet
 3. det er så søde kristine :) jeg har lyst til at kramme dem! de er virkelig fine. Jeg gemmer lige opskriften til jeg får hentet lidt frugt fra mine forældres gård :)

  SvarSlet
 4. Rikke: Ja, jeg håber også de er ligeså lækre som de ser ud :) Ps. så er der snart en pakke på vej til dig. Regner med og smide den afsted med posten i morgen ;)

  SvarSlet
 5. Haha, ooops Malene :) Sorry, men jeg kan ikke tage i skole, når der ingen undervisning er ;) Selvom jeg nu skal være den første til og indrømme, at jeg savner lidt undervisning, men på den anden side også synes det er lidt fint lige præcis denne uge :)

  Tro mig Malene, der er intet galt i og synes en kage er sød - og det kan man sagtens ;)

  SvarSlet
 6. Line: Jeg deler din tankegang og lyst. Jeg tog mig selv i og smile under hele processen, samt foto shootingen. De er sååå nuser søde ;) Der skal bages klart flere tærter i disse nuser forme :D

  SvarSlet
 7. Uh hvor spændene, det vil jeg glæde mig til :-)

  SvarSlet
 8. Årh, hvor er de kære! Hvordan har du lavet de fine små låg? :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare fine, og lækre! Hvordan har du fået tærtelåget så fint? Er de stukket ud? Totalt yummilicious :)

  SvarSlet
 10. Godt RIkke. Så må vi håbe du kan bruge sagerne :-)

  SvarSlet
 11. Tak piske :-) jeg synes også de blev ret nuser-søde. Lågene er nemlig stukket ud ja. Jeg brugte en lille udstikker formet som et harlequintern :-)

  SvarSlet
 12. Gitte, tak for det :-) nu må vi se, om vi nænner og spise dem nu her :-) Jeps, lågene er stukket ud, med nænsom hånd :-)

  SvarSlet
 13. Wauw, hvor er de flotte søde!
  Virkeligt fine..
  Jeg har sån haft lyst til brombær-tærte de sidste par dage, så måske jeg skal finde et sted at gå på mol...
  Og så lave en tærte til når i kommer på mandag...

  SvarSlet
 14. Tak søde :-) Ejh, jamen ja, så må du på molderov, selvom jeg ikke lige ved, hvor der skulle være brombær til mold. Mine forældre har nogle ved deres sommerhus, men er i tvivl om de er klar og modne. Det kunne ellers være lækkert med tærte på mandag søde ;-)

  SvarSlet
 15. missmuffin: Jeg kan se om jeg ikke kan mole lidt til dig på gården på torsdag hvis det er :)

  SvarSlet
 16. Wow, hvor er de flotte!!!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 17. Hej Kristine,

  ih, hvor er de fine :o) De er totalt bedårende :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 18. Taak Birthe :) De smagte utrolig utrolig lækkert, så NU skal der laves plads i fryseren ;)

  SvarSlet
 19. Haha, tak Camilla :) Jeg var også selv ret overrasket over, hvor nuttede jeg synes de blev :) Jeg var i kort tid bange for, at vi ikke kunne nænne og spise dem, men det kunne vi sørme godt :) Heldigvis for det, for de var VIDUNDERLIGE :) Hjemmeavlede blommer må være tricket :)

  SvarSlet
 20. Yndige små tærter. De ser skønne ud.

  SvarSlet
 21. Camilla, de var også super skønne :) og ikke mindst søde og herlige at se på :) Jeg er blevet ret glad for mine små tærteforme :)

  SvarSlet