mandag den 18. juli 2011

Mandag - og dagen derpå

Grøn koncert blev nu succes alligevel, trods den grimme vejrudsigt, smat, bladder, regn i stride strømme - og dog en masse sol fra en (næsten) skyfri himmel sidst på dagen. Kato og Friends var nu alligevel dem jeg husker bedst, for hold nu op en fest de satte kog under. De forstår og lave koncert stemning :)


 
Nå, men jeg vil lade billederne tale for sig selv, og jeg siger jer - mine røjsere kom virkelig til sin ret igår, og ja, jeg trådte i enhver vandpyt jeg kunne finde, og gik de mest tilmudrede og smattede veje jeg kunne, BARE FORDI JEG GANSKE ENKELT KUNNE ;)


Idag står den på ren hygge og opladning, og vigtigst af alt - jeg skal mødes med Sabina (MissMuffin) her kl. 10.00 på Penny Lane, hvor vi skal sludre en masse og spise god god chokoladekage ;) Jeg glæder mig helt vildt, specielt fordi vores sidste (og første) møde blev ret kort, da jeg var på job og kunderne skulle passes. Denne gang er det hele planlagt og der er heldigvis masser af tid til ævl og kævl :) Yaaaahj

Resten af dagen har jeg endnu ingen planer for (Peter og jeg har talt lidt om evt. og dumpe et svit et biffen, men nu må vi se), udover at finde en god og lækker kageopskrift som jeg skal prøve kræfter af med i morgen tirsdag, hvor min veninde Helene kommer forbi til kaffeslabberras. Hvis i har nogle gode forslag er de meget velkomne :)

Inden jeg smutter hjem fra byen skal jeg nok lige et smut forbi kaffebiksen og have godter med hjem :) Nå, jeg må videre, hvis jeg skal være klar på Penny kl. 10.00 :)

Hav en dejlig mandag


8 kommentarer:

 1. Lyder til i havde en god grøn koncert!

  Rigtig god fornøjelse idag, hvor lyder det hyggeligt :)

  SvarSlet
 2. Åh ja, vejret igår var virkelig ikke særlig godt.. Jeg havde en stand på bagagerumsmarked i Århus, og allerede 1 time efter jeg var kommet var jeg gennemblødt.. Jeg kunne ikke finde mit regntøj, så jeg måtte nøjes med mine gummirøjsere ( elsker dem!! ) og min paraply.. På et tidspunkt pissede det så meget ned, at jeg måtte søge læ i naboens pavillion, puha...

  SvarSlet
 3. Prøv verdens bedste chokoladekage (efter min helt ydmyge mening)! Du kan se mit indlæg om den her: http://hjemmehosxenia.blogspot.com/2011/06/chokoladekagebrownie-frosting.html. Jeg har den selv i ovnen lige nu, da jeg får gæster i aften ;) Den er et sikkert hit...

  SvarSlet
 4. Det havde vi kan du tro Trine, trods regnen og smattet :) Orrrk og jeg kan love dig for, at jeg har hygget mig SÅ meget i Sabinas selskab. Vi sad vist også på Penny Lane i 4 timer ca. Haha, snakken gik sååå godt :)

  SvarSlet
 5. Ejh nej nej, sikker da et møgvejr i også har haft i Århus så Rikke. Pyha. Håber du fik solgt nogle sager, trods det danske og uforbedrelige sommervejr !!! og hurra for naboen pavillion ;) haha

  SvarSlet
 6. OKAY XENIA! DEN SER JO EDDER SKØN UUUUUD! Amen dog altså. Den må godtnok have et forsøg, bare desværre ikke i morgen, da min veninde ikke kan lide nødder :( Tror ud fra opskriften, at den er bedst med nødder. Jeg elsker selv nødder i alskens slags, og jeg vil ikke snyde denne skønne kage for en omgang nødder :) Uuhm altså. Men tusind tak for ideen og opskriften :) I'LL BE BACK ;)

  SvarSlet
 7. Tak for idag søde, det var virkeligt hygligt!

  SvarSlet
 8. Selv tak søde, og hvor fantastisk at vi ses igen i morgen :-)

  SvarSlet