fredag den 16. september 2011

KageKrise?

- også på en fredag?


Ja man troede aldrig det skulle ske vel, men jeg er røget ind i en kagekrise!!!! Jeg har nemlig lovet at have kage med til håndboldholdet iaften (grundet fravær i mandags på min fødselsdag), men jeg er sååå blank omkring hvilken/hvilke? Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal finde på og lave til dem???

Derfor tænkte jeg, at i helt sikkert har nogle vildt gode bud på dette. Kravene er blot, at det jo helst skal være en sådan kage alle (eller i hvert fald de fleste) kan lide, også skal den være forholdsvis nem lige og transportere ned til hallen :) - og hey, så skal den jo stadig være lækker og måske lidt pæn? :) (just in case har jeg jo altid et kæmpe stort Dr. Oetker krymmel lager, som kan pynte godt op)

Lidt vanskelig er man vel altid? :)

Any suggestions?

8 kommentarer:

 1. Jeg skal selv have mig kastet ud i Newyorkerbyheart's gulerodskage senere i dag . Den får mega ros overalt, og er da i hvert fald nem at transporterer hvis den bliver lavet som alm "kedelig" bradepande/formkage-kage .. Så må du bare pimpe den ekstra godt ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har erfaret, at banankage og squash kage altid er et hit ;-)
  -Godt nok ikke de flotteste kager meeen ;-)

  SvarSlet
 3. Da jeg havde kage med på arbejde for et par uger siden bagte jeg faktisk også ovennævte gulerodskage - med mine egne modifikationer. Dog bagte jeg dem som cupcakes og tyllede frostingen på. Det blev pænt og de blev rost af alle :D

  SvarSlet
 4. gulerodscupcakes ;) http://linebinevaskemaskine.blogspot.com/2011/03/gulerods-cupcakes-med-cream-cheese.html så er det da også lidt sundt ;)

  SvarSlet
 5. Line:
  Lige netop din opskrift jeg har forelsket mig i, og skal prøve senere i dag :D

  SvarSlet
 6. Chokoladekage med kakao-glasur og peanut-m&m's på toppen er altid et sikkert hit for sportsudøvere... (hvis det ikke skal være alt for fint)

  SvarSlet
 7. Jeg ville gå rent i barndom og lave en kagemand af en slags. Sådan en kan faktisk pyntes så blæret, at enhver lighed med kagemændende fra diverse børnefødselsdage ophører totalt:-)

  SvarSlet
 8. Taaaak for alle jeres fine inspirerende ideer og opskrifter. Det endte så ikke lige helt som planlagt (se mit seneste indlæg), meeeen hey :) Kage er der nok af :D

  SvarSlet