mandag den 30. januar 2012

Snemand frost og Frøken tø

- gik en tur i Aalborg by
I hvert fald kom snemand frost forbi, men jeg tvivler på, at frøken tø viser sig de kommende dage, for vejrguderne har lovet sibirisk kulde i slutningen af denne uge, og hvor rart lyder det lige?

Ikke særlig rart i mine ører, så jeg nyder den "blide" kulde, så længe jeg kan og nåeh ja, så hjælper en dansk EM guldmedalje da også en smule på humøret. Hvis du dog alligevel, ligesom man andre, har problemer med at se det positive i sne og frost, så håber jeg disse billeder måske hjalp dig en smule på vej :-)

Hav en fantastisk dejlig dag

6 kommentarer:

 1. Skønne billeder :-) Jeg synes, at det er ganske hyggeligt med sne og frost, men jeg skal også bare sidde indenfor og skrive opgave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak :) Hehe - ja så er der jo ingen ko på isen ;) Det er der nu heller ikke for mit vedkommende, da jeg heldigvis har bil i skole :)

   Slet
 2. åh ja, TILLYKKE DANMARK :)
  Vi var i sneen igår med barnevogn og tre kælke. heldigvis sov bette pigen mens vi kælkede :) og så hjem til the og håndbold

  SvarSlet
  Svar
  1. YEEEES, så meget tillykke til de danske drenge ;) Det var jo SÅ fedt :) Iiih, tur i sneen med barnevogn og kælk lyder nu heller ikke dumt. Også det at komme hjem til varm the og håndbold er jo heller ikke sådan at kimse ad ;)

   Slet
 3. Svar
  1. Taak Camilla :) Så er frosten og sneen lige pludselig ikke så slem endda ;)

   Slet