mandag den 3. september 2012

Pink Prinsessekage

- til min kære kusine


For som jeg nævnte i lørdags, så skulle min søde kusine holde fødselsdag for familien, og jeg havde sagt ja til at kreere en kage til hende og hendes gæster, og det kom der dette tøsede resultat ud af.

Kagen til bundene er lavet i to runde springforme i to forskellige størrelser. De er lagt sammen med vaniljecreme, hvor den ene portion blev vendt sammen med en solbærkompot, og den anden fik et skud nutella på bundene.

Vailjecremen er ganske enkelt lavet af noget så simpelt som flødeskum, creme fraiche, vaniljekorn og flormelis. Ikke noget hokus pokus der, udover at der i den ene del af kagen er tilsat lidt syrligt, imens den i den anden del (den nederste og største del), har fået selskab af et godt lag nutella på de i forveje svampede og lækre chokoladebunde.

Til sidst er kagerne smurt op med en lækker chokolade ganache og pyntet med prinsesse Lillefe krymmel fra Dr. Oetker - naturligvis i de lyserøde toner.

Og som håbet blev kusinen MEGET MEGET glad for kagen. Mest fordi det var en overraskelse, og fordi hun havde fået at vide, at kagemanden var blevet afskaffet i år, og erstattet af kræmmerhus m. is. Isen kunne hun nu godt bruge, men da kagen så kom ind, ja så var lykken gjort. Den blev naturligvis spædet op med fine lyserøde og levende lys lige inden den blev serveret for den nu 9'årige prinsesse :)
 
Åååh ja, hvis ikke det i forvejen var ren lykke at kreere kager for mig, så bliver det det altså, når en skøn tøs kommer over og giver stor krammer, lige efter at have pustet alle lysene ud <3

8 kommentarer:

 1. Hvor er den sød :o) og det lyder som en lækker kombi. Ja, det er bare den allerbedste følelse ved at lave kager - det er når modtageren bliver glad

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak :) Total tøset, uden at være ALT for tøset alligevel ;) Det var også en ekstremt lækkre kombination, og noget der i særdeleshed faldt i tøsens smag :)

   Præciiis - og i netop det øjeblik glemmer man lynhurtigt, hvis kagen tidligere drillede lidt ;) haha.

   Slet
 2. Den er megaflot og lyder lækker! Jeg lavede den samme creme i en jordbærlagkage til min lillesøster

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Luna :) Den var også super lækker, og den creme var et hit - men det kan jeg høre du ved alt om ;)

   Slet
 3. Den er bare blevet SÅ fin og totalt tøse-agtig, som sådan en kage godt må have lov til at være :D Du er da for sej!
  Lækkert fyld btw, det snatcher jeg nok fra dig på et tidspunkt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak søde Agnethe :) Jamen fyldet var mega lækkert, og en super kombi med lidt syrligt og sødt! Uuuhm ;) Du snatcher bare ;)

   Slet
 4. Hold op - hvor er det flot! Det er jo næsten som et lille kunstværk (jeg er ikke sikker på at det hedder kunstværk på dansk - men forhåbentlig forstår du at jeg mener noget pænt!). Jeg er meeeget imponeret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak for de meget søde ord Linn :) Og jo, det hedder også kkunstværk på dansk :) Hehe, jeg ved i hvert fald også hvad du mener, OG TAK! :) Dejlgit at kunne imponere lidt, og ikke mindst glæde andre :)

   Slet