onsdag den 13. marts 2013

Kagehygge - Casa MissMuffin

- eller skulle jeg sige Casa Olivia?


For igår fik jeg også ENDELIG muligheden for, at få lov at tjekke det lækre dukkehus - Olivia - ud. Jubiii. Og nej, jeg var ikke overrasket over synet, for det var præææcis ligeså hyggeligt og smukt, som jeg havde forventet. Jamen jeg mener bare, hvad kan man ellers forvente, når det er Sabina der indretter det? :) Så flot og virkelig hyggeligt. Jeg ku' godt!!!

Well, der var naturligvis en masse snik snak og sludren på programmet, OG KAGE naturligvis! Lækre lækre kager. Som I kan se på billedet, så fik vi serveret de skønneste "Vaniljesnurrer", som er en nyfortolkning af kanelsnurren, hvor kanel blot er udskiftet med lækker marcipan og vaniljeremonce. YUM! Jeg skal da lige love for, at hvis der havde været mere plads, så var resten af fadet endt direkte i min mavse! Uhj. 

Derudover havde den søde Sabina også lavet nogle saftige, let syrlige og derfor lækre friske blåbær crumble-bars. De var ganske enkelt også henrivende! Herudover var der også sørget for lækker frugt, skønne chokolader og herlig stempelkaffe fra Kronen. Ejjh hvor hun da forstår at forkæle os! Som altid en god og hyggelig aften, hvor hele verdens situationen blev vendt godt og grundigt :) 

Æææh hvor jeg dog elsker disse aftener i selskab med den kære mafia! Tak for en skøn aften piger :) 

8 kommentarer:

 1. Ser frem til opskrifter :) det skal da afprøves Mmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du holde skarpt øje med Sabinas blog de kommende dage ;) Er sikker på, at de dukker op derinde snarest :)

   Slet
 2. Tak for de søde ord- og selvfølgeligt også for besøget:)

  SvarSlet
  Svar
  1. ;) Selv tak søde. Det var sååå hyggeligt! Og tak for kærlig omsorg ;)

   Slet
 3. Ser lækkert og hyggeligt ud !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare SÅ hyggeligt! Som altid :)

   Slet