tirsdag den 1. oktober 2013

Lyserød Lørdag

- og vi gør det igen


Jaja, den er god nok! For som flere af jer ved, så har vi de sidste par år kæmpet i den gode sags (læs: brysternes) tjeneste, og vi gør det igen i år - og det er endnu en gang med stor, stor glæde!

Så hvis du ikke har andet fornuftigt at lave på lørdag d. 5 oktober kl. 10.00-15.00, så kom ned på Nytorv (overfor Baresso), køb en cupcake eller fire og og støt op omkring de kære bryster! Hele beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, så det er bare med at møde op og være med! 

Ligesom de sidste par år har vi været så heldige, at have en håndfuld skønne sponsorer i ryggen, og uden dem ville det slet ikke kunne lade sig gøre! Det er også disse skønne sponsorater der er med til, at det ikke kun er overskuddet, men altså HELE beløbet der går direkte til Kræftens Bekæmpelse. 

Derfor - en stor tak til:

Pilgaards Bageri (Nørresundby)

På Nytorv vil du kunne finde en djævelsk masse skønne og herlig'duftende cupcakes, og selvfølgelig Sabina, Bitten, Camilla og Line - så følg blot duften af nybagte fristelser og smukke smukke damer iført lyserødt gejl über alles :) Jeg deltager desværre ikke selv i år, men jeg har bidraget alt hvad jeg overhovedet kunne med planlægningen og det praktiske, så nu overdrager jeg kagebagningen til de meget kompetente ladies :) 

Følgende kager vil blive kreeret og solgt til jer på lørdag:

Red Velvet med en cremet vaniljecreme
Chokoladecupcake med nutellafrosting
Gulerodscupcake med cream cheese frosting
Æble/kanel cucpake med karamelfrosting

Uuuuhm - det bliver FANTASTISK! Kan I mærke det? :) 

Så husk det nu folkens. Om du så har tømmermænd eller hvad pokker du måtte have af kedelige gøremål, så er det altså INGEN undskyldning for IKKE at møde op, købe en kage, smide lidt penge i bøssen OG støtte det gode formål! Jeg håber inderligt, at I kigger forbi og siger hej til de andre damer  og hey - hils dem lige fra mig, hvis I gør :) 

NYTORV, AALBORG (overfor Baresso) KL. 10.00 - 15.00 (eller indtil der er udsolgt)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt I gennmfører det igen i år! You go girls :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaarh, vi er slet ikke til at stoppe ;) Go, go go :D

   Slet
 2. Rigtig god ide - det kunne være fedt hvis det også kunne gøres i andre byer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du ret i. Man kunne håbe på, at andre byer fik samme idé ;)

   Slet
 3. Det er altså et godt initiativ - håber det bliver en stor succes som sidst! Hvis ikke det var fordi jeg holdt fødselsdag den dag, var jeg klart svinget forbi Nytorv, til en bid kage :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anne :) En skam du ikke kan komme forbi, men tanken om at du ville, hvis du kunne - den er nok ;) Må du få en dejlig fødselsdag :)

   Slet