fredag den 27. december 2013

En arbejdsdag i juleferien

- men den foregår herhjemme


Jeg er jo så heldig, at have ferie fra seminariet indtil d. 6 januar, men det betyder ikke, at det står helt stille herhjemme. Peter smuttede på job i banken i morges, og jeg stod op sammen med ham, for jeg skulle også "på" arbejde. Heldigvis skulle jeg ikke så langt, da jeg arbejder hjemmefra :) 

Jeg har nemlig fået mig lidt ekstra arbejde efter min første lille "kogebog" om HARIBO, så I kan tro, at der er gang i det lille køkken herhjemme fra morgen til aften, og idag har ovnen kørt siden kl. 7 i morges :) Det er et fantastisk fritidsarbejde, og jeg nyder hver evig eneste minut - også selvom jeg oprindeligt stadig har ferie ;) Hvad projekterne består af, afslører jeg ikke endnu, men bare rolig - I skal nok få det at vide ;) 

Hvad laver I idag? Er I også tilbage på pinden, eller har I, som mange andre, taget fri fra jobbet idag?

4 kommentarer:

 1. Uhh barsel er en herlig ting at "gemme" sig bag, når det er jul, dog skal der lægges lidt arbejde i dagen, når man også har en energisk 2-årig hjemme ;) Så i dag står den på en smule afslapning og så tror jeg at størstebarnet og jeg skal lave muffins og male lidt malerier :D
  Dit hjemmearbejde ser da ellers noget så hyggeligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååååh det er nu en dejlig og helt legal ting at "gemme" sig bag, synes jeg ;) Jeg håber I fik bagt og hygget jer i eftermiddags. Herhjemme blev arbejdet i hvert fald gjort hyggeligt :)

   Slet
 2. Dejligt med succes i køkkenet :) Men.... spiser du macarons til morgenmad?? Ikke at jeg ikke kunne finde på det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jeg godt finde på da ;) men nu spiser jeg også fredagsslik om lørdagen ;D Og Hey. Jeg havde jo spist morgenmad for lang tid siden, da klokken den var 10 og indlægget blev lavet :)

   Slet