søndag den 22. februar 2015

Vind med Knorr og Le Creuset

- en god hjælpepakke til en travl hverdag


For rigtig mange laver deres lasagne selv, mange køber et kit som dette fra Knorr, og andre (læs: mig selv) gør lidt af begge dele. For jeg skal da være den første til at indrømme, at selvom lasagne ikke er den ret, der tager længst tid at lave selv, så sker det altså, at den hurtige version fra Knorr bliver kastet i indkøbskurven, når der handles ind. For har man ikke lige lasagneplader og diverse på lager, så kan man altid kyle en liter mælk og et Knorr Kit i kurven. Det er så nemt ;) Og hey: man kan jo altid smide lidt ekstra godt i denne blanding også - for har du et par gulerødder, lidt peberfrugt eller en rest spidskål på lager, så kan man med fordel snitte det, og komme det i lasagneblandingen. Uhm.


Nå, men Knorr har lavet en ny variant af deres lasagne Dinner kit, nemlig en Italien style, med fokus på bæredygtighed - og bakser man denne svend sammen i et flot fad, så smager altid bare bedre :) Derfor er det også med en vis glæde i tasterne, at jeg nu kan afsløre, at du nu har muligheden for at vinde 1x Italien Knorr Dinner Kit og et smukt Le Creuset fad.

Det eneste du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet herunder, hvordan du laver din lasagne. Kommer du ekstra grøntsager i, laver du den fra bunden hver gang, eller køber du et Dinner Kit? Derudover skal du huske navn og emailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du bliver den heldige vinder. 

Vinderen trækkes fredag d. 27/2 

84 kommentarer:

  1. Uh, jeg elsker lasagne! :)
    Jeg har prøvet at lave lasagne fra bunden, men da energien ikke altid er så stor, så bliver det tit knorr varianten som jo også smager super.
    Som oftest laver jeg den som den er, med revet ost på toppen, men nogle gange kommer jeg majs eller gullerøder i. I øvrigt bruger jeg kun mælk i, og ikke mælk og vand som der står på pakken, det giver en lidt tykkere sauce :)
    Jeg håber at jeg vinder dette skønne sæt, for skønt service "smager bare bedre" :)
    Vh Ása / sunadottir@hotmail.com / sunadottir.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Her bliver lasagne oftest lavet fra bunden, men en gang i mellem når det skal være ekstra nemt kommer der en færdigblanding med hjem fra Netto. Jeg er ikke stor fan af Bechamelsovs, så når lasagne laves hér, bliver det med hytteost rørt i sovsen inden lasagnen lægges i fad. MUMS! Og så en masse grøntsager - og selvfølgelig dobbelt portion, så der er til madpakken dagen efter!

    Marie Nygaard
    mdg2216@gmail.com

    SvarSlet
  3. Når jeg laver lasagne er det som regel fra bunden, men når det skal gå hurtigere bruger jeg altid knorrs. Og vil da glæde mig til at prøve den nye variant 😀
    Jeg kommer gerne ekstra grønsager i, fx gulerødder, steger kødet med hvidløg, svampe, kål, ærter, broccoli osv.
    Jeg har tabt mit gode og store fad til lasagne og andre ovn ting, så ku godt bruge at vinde dette sæt 👍
    Mvh Sandra. sandra_fromberg@hotmail.com

    SvarSlet
  4. Ooooooftest fra bunden og gerne med masser af svampe og squash - og selvfølgelig en fed mornaysause! Hm, det kunne jeg godt snart lave :)

    /Henriette, bumblebeeblues@hotmail.com

    SvarSlet
  5. Jeg er lige som du, en både og kvinde. Når det er Knoer metoden, kommer vi gerne ekstra grøntsager i. Hvilke, kommer helt an på hvad grøntsagsskuffen indeholder. Derudover elsker vi bechamel sauce, så det blandes også i.

    Hilsen Marianne (msc.holst@gmail.com)

    SvarSlet
  6. Jeg laver den altid fra bunden og mit trick er at lave kødsovsen i god tid, så den står og simre på komfuret (gerne 3 timer). Det gør en kæmpe forskel! :)

    SvarSlet
  7. Jeg laver den normalt fra bunden med en masse grøntsager i,men hvis det ind imellem skal gå stærkt kan der godt smutte en knorr i kurven.

    SvarSlet
  8. Jeg laver den som regel fra bunden, men når tiden ikke er der, så ryger der da en pakke Knorr lasagne i kurven.
    Jeg tilføjer altid grøntsager. Ikke nogle specielle, bare lige dem, som vi har i køleskabet! Det er en sikker vinder hver gang. Mums!
    - Michala, michala_90@hotmail.com

    SvarSlet
  9. jeg laver lasagne fra bunden med en masse rester i ... guf

    SvarSlet
  10. Vi bruger knorr, det er den eneste vores 4 drenge gider at spise :)
    marialundpedersen@gmail.com

    SvarSlet
  11. Det er meget forskelligt... hvis der er tid, laver jeg det fra bunden. Hele molevitten! Altså med hvid sovs, tomatsovs, egne pastaplader osv. Meeeeen jeg er nu heller ikke for fin til Knorr :)

    Vh Mie (miekrumme(a)hotmail.com

    SvarSlet
  12. Jeg laver altid min lasagne fra bunden men min mand eeeeelsker knorr og vil faktisk hellere have det. Jeg er dog ikke så vild med den almindelige knorr så jeg er da nødt til at prøve denne? Tænk hvor meget nemmere hverdagen ville blive hvis vi fandt en vi begge kunne elske? :-)

    SvarSlet
  13. Jeg har lavet det en enkelt gang fra bunden og det smagte helt vildt godt. Det er ellers min mand der laver det og han bruger Knorr, tilsætter ½ liter mornaysauce og putter revet mozzarellaost på toppen. Det smager mums :)
    Mvh Monica
    volcanokitten@outlook.com

    SvarSlet
  14. Vi har altid fået knorr hos mine forældre. Tror faktisk aldrig at de har lavet den helt fra bundet. Og må tilstå at Knorrs smager virkelig godt :)

    SvarSlet
  15. Da jeg i en periode boede i Malaga, Spanien, lavede jeg det fra bunden af, Hvilket kæresten og jeg fandt anderledes men spændende. Dog har vi ikke lavet det siden vi kom tilbage til DK, mest pga. at kæresten bedst syntes om Knorrs Lasangette i stedet, hvilket jeg nu også meget godt kan lide. :) Men det kunne da være spændende at prøve en anden udgave..
    MVH Vibeke (bekes-fiflerier)
    vivestergaard@hotmail.com

    SvarSlet
  16. Sikke en lækker præmie!
    Vi er vilde med lasagne herhjemme og laver altid kødsaucen med en masse krydderier og grøntsager, som giver en rigtig god smag. Vi erstatter også tit de almindelige lasagneplader med eksempelvis squash eller aubergine, som er et super godt og sundt alternativ. :-)

    arenkild@hotmail.com

    SvarSlet
  17. Laver stort set altid fra bunden med MASSER af grøntsager og ikke nogen hvid sovs ovenpå. Meeeen er nu også vældig glad for Knorr en gang imellem:-)
    major-minx@sol.dk

    SvarSlet
  18. Jeg laver altid min lasagne fra bunden med masser af grøntsager

    SvarSlet
  19. Helst fra bunden, fordi hjemmelavet bechamelsauce er det bedste! :-)
    ingeiversen@hotmail.com

    SvarSlet
  20. Vi laver altid en lasagne med en masse gemte grøntsager fra køleskabet. Og gerne med pastaskruer, da det bare er nemmere for vores tre børn at tygge sig igennem. Dejlig og nem ret for et par skolelærere med den nye reform. Mvh. Rikke Andersen, RikkeAndersen86@gmail.com

    SvarSlet
  21. Mmm' ser lækkert ud :)
    jeg laver den altid fra buden <3

    Sabrine Rigmor Rasmussen
    - sabrine.rigmor@yahoo.com

    SvarSlet
  22. Jamen jeg spiser ikke kød, så der bliver fyret godt op for grøntsagerne, og så plejer jeg også at komme kikærter i, masser af chili og karry, så der kommer smæk for skillingen rent smagsmæssigt. Uhm.

    tirne2901@hotmail.com

    SvarSlet
  23. jeg laver kødsovsen fra bunden og krydrer den som vi godt vil have den, men bechamel sovsen køber jeg som regel. Det er bare nemmere.

    maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  24. Sikke et smukt fad :-)

    Jeg kan sagtens finde på at bruge at bruge Knorr kittet, men der kommer altid ekstra løg og andre grønsager i, samt krydderier og massere af hvidløg

    Knus Låvise

    laavise181@gmail.com

    SvarSlet
  25. Jeg laver altid lasagne fra bunden, undtagen lasagnepladerne, men det må helt sikkert prøves en dag. Kødsovsen bliver lavet i god tid med masser af grønsager, sådan den kan nå at simre. Og en god tyk bechamelsovs. Der er enten et lag ost på toppen eller rasp.
    Jeg har aldrig prøvet knorr før, men det vil helt sikkert være godt til de travle dage.

    Kristine Andersen
    Kristinewa@hotmail.com

    SvarSlet
  26. Jeg bruger knorr...

    Henriette Porsborg
    hp@henrietteporsborg.dk

    SvarSlet
  27. Da jeg er vegetar laver jeg den altid med super mange grøntsager
    Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

    SvarSlet
  28. Lasagne laver jeg altid dagen efter pasta og kødsovs... altså med samme sovs og dækket af ost. Pludselig syntes alle, det er en ny ret :-D
    piahaun@gmail.com

    SvarSlet
  29. Jeg laver det på mange måder. Men det er super lækkert at smide et brev taco-mix i kødsovsen og putte lidt chili i også, og selvfølgelig masser af ost!
    Kathrine Adsersen
    kathrine.adsersen@gmail.com

    SvarSlet
  30. Ekstra grøntsager og godt med ost. Skal det være den helt store tur, kommer der også bechamel sovs i ;)

    //Bobber
    Mrsspeechless@jubii.dk

    SvarSlet
  31. Fra bunden af - og de senere år også med hjemmelavet bechamelsovs, det er nemlig prikken over i'et!

    benteskou (a) gmail.com

    SvarSlet
  32. Fra bunden med masser af grøntsager, både revet og sat i sovsen, og skåret i skiver, lagt i lag mellem sovs og pasta :)
    d.isbjoerg@gmail.com - vh Ísbjörg

    SvarSlet
  33. På arbejde får jeg den altid hjemmelavet - og hver gang savner jeg min færdig købte. Det er lettere at købe deres færdigpakke, og JO JEG ELSKER DEN! Selvom folk ser forfærdet på mig når jeg siger det.
    Uden tilsatte grøntsager eller andet sundt - bare dejlig fra pakken :) NAM NAM!

    Elise Lauridsen - elise.d.lauridsen@gmail.com ;)

    SvarSlet
  34. Her hjemme bruger vi Knorr, men tilsætter en dåse hakket tomat i stedet for lidt af vandet og ofte sndre grøntsager alt efter hvad vi har i køleskabet :)

    //Maja
    maja3012(a)hotmail.com

    SvarSlet
  35. jeg laver den selv, putter altid grøntsager i. Har faktisk fået det til aften og yum det var godt.

    Helle
    helleberner@gmail.com

    SvarSlet
  36. Det er et mix. Nogen gange er den færdiglavet, men ellers laver jeg en stor portion, så vi også har til fryseren. Jeg putter altid revne gulerødder i.

    ravnmann@gmail.com

    SvarSlet
  37. Jeg laver altid min lasagne fra bunden. Jeg kommer oftest gulerødder i den, da det giver en dejlig lethed til lasagnen :-)
    Tina Hauris, tina-hauris@hotmail.com

    SvarSlet
  38. Jeg plejer at lave det helt fra bunden, hvis tiden er til det. Og hvis jeg har ekstra tid bliver der også lavet bechamel sauce. Ellers er der altid gulerødder og champignon i, og evt selleri. Og så bruger vi altid grove lasagneplader ; ) Og MASSER af revet ost ovenpå. Mai P. , pham.thi.tuyet.mai@gmail.com

    SvarSlet
  39. Jeg laver den fra bunden, da det er nemt og smager rigtig godt. Der er altid revne gulerødder i og hvad der ellers lige er i køleskabet. Jeg bruger dog en købt mornaysauce :)
    Pbrohus@yahoo.com

    SvarSlet
  40. jeg laver det meste selv, men bruger tit karolines mornaysovs.. og så godt med revet gulerødder, løg og pastinak.. hilsner fra mamalotten@gmail.com

    SvarSlet
  41. Køber knorrs men kommer reven ost ovenpå. Email pia-carsten@hotmail.com

    SvarSlet
  42. Jeg laver den altid vegetarisk. Ingen Knorr, men masser af grønsager, salt, peber og spidskommen. Og så købe-mornay og revet ost på toppen. Vi elsker lasagne her i huset. :)

    SvarSlet
  43. Herhjemme laver vi den altid selv, og selvskreven er løg, hvidløg og hakket tomat. Jeg er typen der gerne kigger i grøntsagsskuffen i køleskabet og ser, hvad der trænger til at blive brugt - det ender altid godt ;-) Dog ej at forglemme mornay- eller bechamelsovs - obligatorisk ting!
    Indrømmer dog gerne, at efter vi er blevet forældre for ca. 4 måneder siden ryger der af og til en Knorr lasagne kit ned i indkøbskurven når det skal gå liiiiidt hurtigere ;)

    SvarSlet
  44. Når jeg laver lasagne, laver jeg den altid fra bunden og tilføjer en masse grøntsager :-) Og så putter jeg ost på toppen, for at gøre den sprød - det er altid en sikker vinder :-D

    Mvh. Pernille
    pillelanng@msn.com

    SvarSlet
  45. Jeg laver den som regel fra bunden. Dagen før spiser vi altid kartoffelmos med kødsovs og så bruger jeg simpelthen bare halvdelen af kødsovsen til lasagnen, så min lasagne er meget nem og tager kun et par minutter at smække sammen. Den er fyldt med grøntsager :-)
    Camilla / toenning@gmail.com

    SvarSlet
  46. I mange år var det også knorversionen, men i dag laver jeg den fra bunden. Med masser af grøntsager, hvidløg og krydderier i :-)

    SvarSlet
  47. Plejer at lave den fra bunden og kommer grøntsager såsom gulerødder og persillerod i, sammen med chili og oregano som krydderier.

    SvarSlet
  48. Skøn konkurrence, jeg laver tit en vegetarisk lasagne fra købte plader med hjemmelavet beceamel sauce på mel, smør og coccosmælk samt masser af sæsonens grønt, gerne spinat mellem lagen. Jeg laver en tomatbaseret grøntsagssauce som jeg lægger mellem hvert andet lag og beceamel sauces mellem hvert andet. Et sidste lag becaemel sauce og meget reven øko ost på toppen-mmmm det bliver nok dagens aftensmad. KH Lene
    y.grupps(a)gmail.com

    SvarSlet
  49. Jeg laver den oftest fra bunden, men kan også godt finde på at lave en Knorr :-) Har jeg god tid og skal det være ekstra lækkert laver jeg den udgave fra en af Karoline bøgerne, men friske lasagneplader, auberginer og rødvin - uhm uhm uhm, den er bare så god.

    Mvh
    Jane
    jailbo04@gmail.com

    SvarSlet
  50. Rent faktisk elsker jeg dinner kit'et fra Knorr, og der er aldrig meget tilbage når ungerne først går igang. Dog laver jeg selv bechamel saucen og putter ost på toppen. Mums.
    XX fingre
    kh A

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov glemte lige - anya_j@hotmail.com :)

      Slet
  51. Det er meget forskelligt - plejer faktisk at freestyle lidt ud fra, hvilke grøntsager jeg har i køleskabet, så den plejer at blive ret anderledes hver gang jeg laver den (og det er ikke så sjældent!)

    SvarSlet
  52. Jeg laver den som oftest selv. Jeg laver bare en gang millionbøf med løg, peberfrugter og evt. gullerødder. Kommer mornay sovs i og ost på toppen.....osten på toppen kan jeg ikke undvære :-)
    Meeeen hvis det skal gå hurtigt eller kræfterne ikke er så mange, så er det nemt og faktisk smager den fint.... en gang Knorr lasagne :-)
    MVH
    Gitte :-)
    gitteskeldrup@gmail.com

    SvarSlet
  53. Jeg plejer at peppe den op med bladselleri i mindre stykker, lidt mere løg - og så spiser vi altid en masse bønner til. Det fylder godt i maven og så har vi ofte mad til 2 dage, når vi laver lasagne.. Og det synes pengepungen er rart

    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  54. Jeg laver både lasagne helt fra bunden, eller køber et færdigt kit. Jeg plejer næsten altid at blande grøntsager i sovsen, revne gulerødder, revet squash, hakkede tomater eller hvad jeg ellers lige har i køleskabet. Men bechemel sovsen er bare bedst når man selv laver den synes jeg.

    linefugl09@gmail.com

    SvarSlet
  55. Jeg er så heldig og have en kæreste der altid laver lasagne fra bunden af :) Og gerne med ekstra grøntsager. Når han så er på forretningsrejse og lysten er lasagne til aftensmad ja så bliver det knorr for mor her orker ikke fra bunden af :)

    Ria-K.
    moelgaard.privat@gmail.com

    SvarSlet
  56. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har brugt Knorr, må jeg indrømme. Vist ikke mens jeg har boet her, og det er små 8 år efterhånden.
    Jeg plejer at købe et glas tomatsovs med lidt ekstra smag og så ellers lave kødsovsen fra bunden, med rigeligt majs og gulerødder. Gerne med tacokrydderi, det er nok min favorit til at krydre alle former for hakket oksekød. :P Har jeg tid, så er jeg stor fortaler for en langtidssimring med rødvin i sovsen. Uhm. :)

    Katja
    eeyorenyk(snabel-a)live.dk
    www.cautious.dk

    SvarSlet
  57. Jeg laver efter min italienske kogebog, bortset fra at jeg kommer gulerødder i kødsovsen, og æblecider-eddike (en lille bitte smule), og så laver jeg sovsen med hvidvin. Bechamel er lige efter bogen. Vi får ikke lasagne så ofte herhjemme, for jeg ender tit med bare at servere kødsovsen med pasta.
    Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

    SvarSlet
  58. Jeg indrømmer blankt, at jeg bruger dinner kit'et. Madlavning sidder mig ikke voldsomt meget, så jeg har en tendens til at "snyde", når det kan lade sig gøre.

    //Helle Dannemand
    hdl1010@hotmail.com

    SvarSlet
  59. Jeg laver ALTID min lasagne helt fra bunden! Jeg fylder altid godt med grøntsager i, og jeg varierer ofte med hvilken slags grøntsager jeg bruger. Jeg elsker at bruge lang tid på at lave en perfekt lasagne, og jeg synes man kan smage forskellen :-)

    Mvh. Tine Clausen
    tine-c@hotmail.com

    SvarSlet
  60. Jeg laver altid lasagne der hedder tøm køleskabet :-)
    Når jeg trænger til at få brugt de sidste rester grøntsager fra skuffen, laver jeg en omgang lasagne med alle grøntsagerne, og wupti, mindre madspild, og flere grøntsager til datteren, plus mindre kød i retten :-)
    Hilsen
    Bente Kepp
    bentekepp@hotmail.com

    SvarSlet
  61. Tilføjer altid bechamelsovs.
    Pia Eriksen
    tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

    SvarSlet
  62. Snyder gerne med.knorr på travle dage - eller laver den fra bunden med soltørrede tomater og feta i

    SvarSlet
  63. Laver gerne lagsagne med alt hvad vi har i køleskabet. Det er en rigtig god "tøm dit køleskab " ret. Så toppes den med MASSER af ost.

    SvarSlet
  64. Jeg laver den som regel med spinat, kylling, muskatnød og ostesauce og flåede tomater - den er bare god. Min datter er dog mere til Knorrs - alt den grønne spinat skræmmer hende :)

    Louise Jørgensen - Louise.reenberg(a)live.dk

    SvarSlet
  65. Jeg laver Knorrs lasagne :-P

    charlottehansen83@hotmail.com

    SvarSlet
  66. Jeg laver den fra bunden. Synes egentlig, det er vældig nemt! Sovsen er bare en opbagt med lidt revet muskat. Drysser revet mozarella mellem lagene. Revet gulerod ned til kødet. Slet ikke dårligt! :-)

    God dag! Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

    SvarSlet
  67. Jeg laver den fra bunden. Synes egentlig, det er vældig nemt! Sovsen er bare en opbagt med lidt revet muskat. Drysser revet mozarella mellem lagene. Revet gulerod ned til kødet. Slet ikke dårligt! :-)

    God dag! Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

    SvarSlet
  68. Jeg laver den for den for det meste fra bunden. Gerne med en rest optøset kødsovs fra fryseren - så er det dælme nemt ;D Og så bruger vi den også lidt som en stop-spild-af-mad ret, hvor vi kommer diverse grønt fra skuffen i, som trænger til at blive brugt. Mange triste sager kan gemmes i en lækker lasagne. Som i tærte ;)
    fido1212@hotmail.com

    SvarSlet
  69. Er begyndt at lave den fra bunden, men det kan også ske der bliver brugt et kit, de smager nu bestemt heller ikke dårligt. Af grøntsager er der revet gulerødder og nogen gange rødpeber og på bunden af tallerkenen putter vi iceberg salat på :)

    Malene - male6623@gmail.com

    SvarSlet
  70. Jeg putter ofte squash og aubergine i :-)
    selinedam@hotmail.com

    SvarSlet
  71. Jeg putter gulerødder og sommetider squash i :-)

    SvarSlet
  72. Jeg laver altid lasagne fra bunden af selv, og med en kræsen datter herhjemme, så bliver alt grønt spottet, men moren har fundet ud af, at quinoa glider fint ned, og så bliver løg og hvidløg blendet sammen med tomatpureen ;) Ved siden af laver jeg en lækker salat med en god olie, som kræsenpinden kan lade være ;)
    Pia
    piarotbl@yahoo.dk

    SvarSlet
  73. Jeg køber et diner kit. Det hænder, at jeg kommer ekstra krydderier i, men det er laaang tid siden, jeg har puttet ekstra grøntsager i - det bør jeg vist begynde på igen :-).

    Gode hilsner
    Åse
    aaselejboelle@gmail.com

    SvarSlet
  74. Laver helst bolognesen fra bunden ... gerne så den får lov til at stå hele dagen og småsimre :-) Fylder den med revet gulerod, revet peberfrugt, revet zucchini og måske de lidt for runkne tomater. Til gengæld er det bortset fra få gange den færdigkøbte Mornay sauce der gør det ud for béchamel! På toppen af lasagnen kan jeg bedst lide et lag mozzarella, en håndfuld parmesan og til sidst et drys rasp. Serveres altid med frisk salat, ciabatta & vino rosso :-)
    Mange venlige hilsner
    Susan
    rimbaeklund@gmail.com

    SvarSlet
  75. Sikke en lækker give away.
    Vi plejer at lave det fra bunden af.
    Nogen gange putter vi revet gulerødder i samt revet ost ovenpå lasagnen.

    Ville være lækkert at prøve dette kit(:

    Heidi W. N.
    heidiwn@live.dk

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  76. I den travle hverdag pimper jeg Knorrs lasagne med ekstra krydderier såsom oregano, chipotle og hvidløg. Der ryger også gerne lidt ekstra hakket løg i og så topper vi gerne med Mornaysauce 👍😊.

    Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

    SvarSlet
  77. Je laver altid det hele fra bunden bortset fra ostesovsen..

    Anne schelde
    Anneschelde@live.dk

    SvarSlet
  78. jeg laver den fra bunden... gordon ramsey har den lækreste opskrift... mums... måske vi skulle have det i morgen :-)

    kjerstinenaja@gmail.com

    SvarSlet
  79. Jeg laver den altid fra bunden :)
    Som regel den simple udgave med kødsovs, bechamel og ost.

    Rigtig god weekend.

    De bedste hilsner fra,
    Leslie

    Lesliespam89(a)gmail.com

    SvarSlet
  80. Det ender ofte med Knorr-udgaven men tilsætter masser af forskellige grøntsager og Kidneybønner.
    lene_mondrup@yahoo.dk

    SvarSlet
  81. Jeg elsker lasagne. Virkelig!
    Jeg kan bedst lide den helt originale fra knorr, men man er jo også nødt til at være lidt sund engang imellem. Så spicer jeg den op med lidt grøntsager. Gerne stegt på panden inden. Mums! :)
    Eva_19_90@hotmail.com

    SvarSlet
  82. Elsker lasagne. Laver den for det meste fra bunden, men det sker også at jeg snupper den nemme løsning og køber en gang knorr og tilsætter den en gang porrer, gulerødder, snack peber eller hvad nu grønsagsskuffen kan byde på.
    tovejensen110@gmail.com

    SvarSlet