søndag den 26. september 2010

FUDGE-MANIA-CAKE

Så bredte der sig den skønneste duft af nybagt fudge-cake! GOSH I LOVE IT – og hvor dufter her skønt. Denne kage med tilhørende vaniljeis, og jeg er solgt til stang-lakrids. Den skal dog bruges som dessert til i aften, hvor vi får besøg af noget familie, men gud, hvor er det svært og holde nallerne væk.
Nå, må hellere komme på andre tanker, og smide opskriften til jer her, så jeg ikke spiser den rub og stub.

Fudge Cake opskrift

2 æg
2 dl. sukker
125 g. flydende margarine
6 spsk. Kakaopulver
1½ dl. mel
2 tsk. Vaniliesukker

Rør æg og sukker sammen til en luftig masse og kom herefter de resterende ingredienser i. Hæld dejen i en smurt form, og bag den ved 175 grader, i ca. 25-30 min.

Herligheden med pynt og klar til 2 kugler vaniljeis :)


NOTE:
Opskriften her, er beregnet til en rund springform, så hvis kagen skal laves til en hel bradepande, skal den være firdobbelt.
Håber i finder denne svampede og tunge fudge, ligeså henrivende skøn, som jeg jeg :) 

5 kommentarer:

 1. Uhm, sikke du har lavet lækkerier idag!
  Der er også lige vejr til at bage, men jeg fik mig aldrig taget sammen:)
  Det lyder super lækkert- både den her og "bomberne"- men hvem elsker ikke også chokolade:)

  SvarSlet
 2. Ja, der skulle ske lidt på sådan en trist og grå søndag :)
  Ja det er jo lige det, man går aldrig af vejen for en god omgang kalorierig chokolade-masse, også med knas ;) Uhm. "Bomberne" kan varmt anbefales som en lille lækkerbisken til kaffen. Nemt og lækkert :)

  SvarSlet
 3. Hej cookiecrumble,
  sikke en fin opskriftsamling du har dig. Faldt over denne kage og bliver bare nødt til at lave den, når du beskriver den sådan :)
  Mvh Maiken

  SvarSlet
 4. Hej Maiken. Velkommen til :) Du kan tro den er som jeg beskriver den. Virkelig himmelsk :) Prøv den endelig - den kan kun få de bedste anbefalinger herfra i hvert fald :) Tak fordi du kigger med :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Kære Kristine. Lavede denne kage i søndags og rub og stub er forsvundet - nam! Min blev dog slet ikke kage-agtig høj som din, men flad og brownie-agtig. Bagte den i en 20 cm form, hvad plejer du at gøre? Har linket til dig fra min blog :)
  KH Maiken

  SvarSlet