tirsdag den 14. juni 2011

KRYDS ALT !!!

.........Sidste hånd lægges her til aften på mit oplæg til min mundtlige eksamen i morgen i KLM (Kristendom, Livsoplysning og Medborgerskab)........

Det er et fag jeg skal afslutte i år, så det er ikke for sjov, og jeg er hammer nervøs. Jeg plejer egentlig og elske de mundtlige eksamener, men lige netop denne her er ikke just min favorit.Jeg terper og terper, men i morgen får jeg forhåbentlig sommerferie (altså hvis jeg består). Jeg har tilmed min egen lille skærmtrold, til lige og stikke hovedet forbi og holde mig igang, når jeg finder andre (og mere interessante) ting og give mig til.

I må hjertens gerne krydse alt, hvad der krydses kan i morgen eftermiddag. Jeg får virkelig virkelig brug for det, specielt fordi hende her ovenover til højre, ikke er særligt støttende lige pt.

13 kommentarer:

 1. Plejer du ligefrem at elske mundtlige eksaminer?! Hold da op. For mig er det lidt ligesom pesten ;) Jeg er meget mere til skriftlige, så den mundtlige på torsdag skal bare overstås, så jeg kan få sommerferie :D

  SvarSlet
 2. Måske elske er et lidt vildt ord, så nej :-) men jeg plejer nu og være ok med dem. Bare ikke denne gang :( Jeg Skal også bare bestå, også have sommerferie. Held og lykke til dig torsdag ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne krydse alt hvad jeg kan. Det er en af de eksamner jeg har klaret bedst, dengang hed det bare krist-liv - uden medborgerskab.
  Good luck :-)

  SvarSlet
 4. ååååå, tak Miss Fruity :) Jeg får virkelig brug for det. Sejt du var hård til det, men ja - det er også noget nyt, at det nu hedder KLM med medborgerskab. Tror absolut ikke det har gjort det nemmere :/ Jeg er i hvert fald ikke skarp vil jeg gerne indrømme.

  Måske er det i virkeligheden bare fordi, det ikke rigtig fanger mig? , men men men - jeg vil gøre mit bedste, også kan jeg vel ikke gøre mere? :)

  Tusind tak for støtten ;)

  SvarSlet
 5. Held og lykke imorgen, jeg krydser fingre :-)
  Skal selv op og fremlægge et projekt imorgen, og spørg lige om jeg er nervøs.. Jeg er slet ikke et eksamens menneske, så regner ikke med ret meget søvn i nat pga nervøsiteten :/

  SvarSlet
 6. Jeg krydser alt hvad krydses kan og ønsker dig held og lykke!!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 7. Taak Line, og jeg kan se jeg også skal krydse for dig så :) Jeg tror også jeg får problemer med min nattesøvn (mest fordi jeg faldt i søvn i gemalens arme i eftermiddags, pga. ren udmattelse efter de sidste par lange nætter med vild terpen)

  Håber det går dig godt imorgen, og at vi begge klarer den ;) DET SKAL VI :D

  SvarSlet
 8. Tusind tak Birthe - jeg får virkelig brug for det. Håber al jeres krydseri hjælper mig så meget som jeg tror det gør ;)

  Knuuus

  SvarSlet
 9. Tak Kristine :-)
  Det er bare forfærdeligt at jeg altid bliver så nervøs for eksamener.. Men jeg skal bare bestå ;)
  -Eller det SKAL vi begge :D hehe

  SvarSlet
 10. Her krydses også fingre - pøjpøj med det :-)

  SvarSlet
 11. Jeg krydser! Held og lykke med det :)

  SvarSlet
 12. Held og lykke :-) Jeg håber, at det gik godt!

  SvarSlet
 13. Tusind tusind tak. Al jeres held og lykke hjalp mig virkelig ;-) Taaak.

  SvarSlet