søndag den 7. august 2011

Hjemmelavet kylling/naan sandwich

- og det smagte herligt

Dog ikke helt ligesom den man kan få på CaféMinisteriet, meeeen tæt på. Denne udgave var selvfølgelig meget meget bedre fordi den er homemade med masser af låååve ;) Haha - og nåeh ja, så er den okay sund også :)


Aftensmaden skulle idag være lidt nem, da jeg mest af alt bare havde lyst til og smide mig i sofaen da jeg kom hjem. Det har bestemt ikke været en travl dag på jobbet, for det er det aldrig om søndagen, meeeen man bliver simpelthen også bare SÅ træt af og lave absolut ingenting. Ingenting er måske så meget sagt, men når der ingen kunder er, ja så går tiden bare så langsomt.

Da aftensmaden jo også skulle være sund, endte det ud i en hjemmelavet sandwich. Jeg har haft en ustyrlig lyst til humus den sidste tid, så jeg gik straks igang.

Jeg snød en anelse med brødet, og købte en pose med hjem fra Føtex. Den skønne og ikke mindst fedtfattige humus lavede jeg selv. Herefter var det så bare og tilføje kylling og den salat man nu ønsker og wupti, en skøn sandwich er i hus.


Fedtfattig humus:


300 g. bløde kikærter

½-1 rød chili

3 fed hvidløg

1 citron (saften derfra)

1 tsk. tahin

200 g. græsk youghurt

+ saltDet hele væltes sammen op i en blender og blendes godt sammen. Smag til sidst til med salt. Humus smøres på begge stykker naan, hvorefter salat og kylling tilsættes. Til sidst lægges det ene naan brød ovenpå og ét stk. sandwich er klar til fortærring :) Dejlig nemt og hurtigt - I LOVE ;)

9 kommentarer:

 1. Mmmh, jeg elsker også hummus - og sjovt nok har jeg faktisk haft lyst til det på det sidste. Jeg har dog udsat det en smule, da jeg fik kikærter til aften både torsdag og fredag ;) Man skal jo spise varieret, ikke :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser den bare lækker ud, du inviterer bare ;) Den fra caféministeriet er dælme også god, men tror nu din er bedre, og sandsynligvis også noget billigere :)

  /Lise

  SvarSlet
 3. Xenia: Haha, ja okay - måske du har fået rigeligt med kikærter i hvert fald, for de nlste par uger så. Og jo, man skal så bestemt spise varieret, meeeen man kan jo altid lave humus som tilbehør til noget andet ;) Så er det ikke KUN kikærter :D

  SvarSlet
 4. Haha, der skulle du have været tidligere ude Lise. De er væk. Spist rub og stub :D Ja, caféministeriets er helt kanon, OG DYR :O

  SvarSlet
 5. Uhm dejlig inspiration. Den ser dejlig og nem ud :))

  SvarSlet
 6. Mums hvor ser det lækkert ud :). Har ikke selv kastet mig ud i at lave humus før, men nu tror jeg snart det skal være. Hvor køber man tahin henne? I almindelige supermarkeder?

  SvarSlet
 7. Og det er den også Malene. Den smager skønt, og er dejlig nem og hurtig. Uuuhm :)

  Taak Gitte :) uha, du må helt sikker have afprøvet en hjemmelavet humus. Det er så dødlækkert. jamen tahin købte jeg i Føtex, så der kan du i hvert fald få det :) Det står sammen med alle "special"varerne.

  SvarSlet
 8. MUMS, hvor ser den god ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet