tirsdag den 6. september 2011

Endagstur til København

- og jeg drager afsted mod den djævlske ø om ganske kort tid

Det er ikke just under de sjoveste omstændigheder turen går et smut til øen, tværtimod. Min fars faster, som bor i København er desværre blevet meget meget syg, hvilket er grunden til besøget på øen. Min mor og far har i den forbindelse spurgt mig, om jeg kunne tænke mig og komme med over og besøge hende, hvilket jeg jo selvfølgelig rigtig gerne vil.


Link
Hun er som sådan ikke familiært relateret til mig (da hun jo er min fars faster), men hun har alligevel bare altid være en del af familien og været med til konfirmationer, store fødselsdage og store familie arrangementer. Hun har med andre ord altid været super god til og drage helt fra København og til Nordjylland for og fejre og besøge os, og det skal gengældes nu jeg har chancen. Derfor tager min far, mor og jeg turen til København i dag for og besøge hende, da hun ingen familie har tilbage udover hendes bror (min farfar), som jo også er bosat her i Nordjylland.

Hun blev indlagt i sidste uge, hvor min onkel og faster drog over for og besøge hende, og nu er hun så blevet sendt hjem igen med hjemmepleje på visit.

Trods de triste omstændigheder, så trøster jeg mig med, hvor skønt det er, at have fået muligheden for og kommer over og besøge hende, inden det pludselig er for sent.

10 kommentarer:

 1. God tur søde:)
  Jeg håber, at din faster bliver glad for at se familien- I lyder til at have mange goder minder sammen, så uanset hvad, så er man sq familie lige godt hvor langt blodlinjerne er ude..

  SvarSlet
 2. Sabina. Tak søde. Det er jeg næsten sikker på, at hun gør. Hun har desværre ikke andre end os, helt heroppe i "mørke" jylland. Ja, Du har ret, hun er også bare en del af familien uanset hvad andre siger ;-)

  SvarSlet
 3. Det er selvfølgelig i en trist anledning at du drager til staden, men her er nu dejligt ;o) Jeg venter i spænding på at høre hvordan det gik med håndboldtræningen !!

  SvarSlet
 4. Anonym. Ja solen den skinner endda herovre :-) Åh jamen min håndboldtræning gik super fint. Er forholdsvis øm i kroppen idag godtnok, men så kan det da mærkes, at man er i live ;-)

  SvarSlet
 5. Håber du/I får en god dag i det københavnske, til trods for den lettere triste anledning!
  Det er ihvertfald lige vejr til at hygge og have gode snakke :)

  SvarSlet
 6. Målene. Det var en fin tur, og skønt og se hende igen. Vejret nød vi godtnok ikke meget, da vi jo har tilbragt det meste af tiden i en bil.

  SvarSlet
 7. Godt at høre i har haft en fin tur, det er emd at nå at se folk, inden det er for sent.. Jeg har i dag været til min morfars bisættelse, sindsyg hård dag.. Jeg er næsten lige kommet hjem, og er fuldstændig kvæstet og ør i hovedet, af alt det tuderi osv..

  SvarSlet
 8. Rikke. Det er nemlig helt korrekt. Åh det er jeg ked af og høre. Håber du klarer den :-( Det er så hårdt og miste.

  SvarSlet
 9. Jeg skal nok klare den, men er meget påvirket i disse dage, men det er jo ganske naturligt, når det er en person man elsker..

  SvarSlet
 10. Rikke: Ja selvfølgelig er du det, det er jo ganske naturligt..

  SvarSlet