mandag den 5. september 2011

Ny uge - Ny aktivitet?

- Ooooh yearh

Link

Jeg starter nemlig til håndbold igen her til aften. Jeg har lige siden jeg var ganske lille gået til håndbold, og været helt tosset med det. Da jeg så flyttede hjemmefra, var det som om det hele blev en anelse mere besværligt. Både mht. kørsel frem og tilbage til min "hjemme klub", men også ift. og starte i ny klub i Hjørring osv.

Det er der nu blevet lavet om på. En sød veninde og gammel håndbold-makker, har nemlig fået mig overtalt til og starte igen. Jeg har lige siden vi flyttede til Aalborg haft en drøm om og starte op igen, men da jeg så for snart 2 år siden blev kastet af en hest og brækkede skulderen, ja så er det aldrig blevet til mere end snakken.

Det er det nu, og jeg starter derfor med første træning nu her i aften kl. 19.00 - uuh jeg er spændt :) Søde Trine har lovet og være lidt barnepige, da jeg jo er "helt ny" i klubben og ikke kender et øje, udover Trine. Det skal nok blive godt ;) og jeg håber selvfølgelig bare, at jeg stadig er ligeså vild med det, som før i tiden :) Jeg satser i hvert fald på, at jeg i morgen tidlig vågner op med en skøn følelse indeni og er godt træt i hele kroppen ;)


4 kommentarer:

 1. Håber du bliver glad for den "nye" hobby :) Det er skønt med nye hobbys!

  SvarSlet
 2. Malene: Det håber jeg virkelig også :) Glæder mig såå meget, bare jeg ikke bliver skuffet :)

  SvarSlet
 3. Hej Kristine,
  Jeg bruger ikke outlook herhjemme, så jeg kan ikke maile til dig. Kan du ikke lige sende mig en mail på cestlaviebyg@gmail.com - så besvarer jeg den.
  Takker!
  /Gitte

  SvarSlet
 4. Hej Gitte, så er der sendt mail til dig :)

  SvarSlet