mandag den 12. september 2011

Sweet Twenty-Two

- og det kan mærkes (eller også er det bare håndbold-opstarten der stadig spøger i min ømme krop)

I så fald, så kan jeg ikke løbe fra, at det idag er 22 år siden jeg kom til verden - og jeg kom lige til børnetime-tid, right on time :)


Dagen idag er der faktisk ikke de vilde planer for, for da vi hvert år, både på Peters og min fødselsdag, plejer at tage på Bones og spise (da fødselaren jo spiser gratis den dag), ja så var det også det vi regnede med vi bare skulle idag.

Det er så skudt i sænk, da de har været så pis'hamrende og røv'flabede, at ændre i konceptet. Før var det sådan, at man frit kunne vælge en hovedret, få gratis og fri salatbar og det samme med ta' selv softice. Det er nu lavet om til, at man KUN kan få spareribs, og ingen salatbar og ingen is. I protest har vi derfor valgt, ikke at spise på Bones i aften, trods vores ellers trofaste tradition.

Vi tager istedet ud og spiser og bowler med min storebror og hans kæreste, for så sker der også lidt spas på sådan en ganske almindelig hverdags mandag :)

Well, når det så er sagt og min vrede over Bones og deres ændringer er blevet blæst ud, så kommer mine forældre ud med rundstykker her om lidt, for og fejre deres datter :) Jeg skal godtnok holde fødselsdag for familien i morgen aften, men da de havde taget fri idag  og jeg først skal møde i skole kl. 13.00, ja så aftalte vi at vi kunne morgen-fejre mig lidt på dagen :)

Så nu skal kaffen lige sættes over, også er der ellers dømt fødselsdagshygge i mor og fars skød :) Peter skal heldigvis først møde ved 10 tiden, så han kan også lige nå og være med til morgenhygge.

Hygge Hygge :) og god mandag

19 kommentarer:

 1. Yaii .. Tillykke med fødselsdagen! :D

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med fødselsdagen :-))) Håber du bliver fejret med maner. Ærgerligt med Bones :-/

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med fødselsdagen!

  Mm Bones.. Jeg er godt nok hoppet med på det på fødselsdagen efter konceptet er ændret. Jeg spiser ikke spareribs, men man kan heldigvis sagtens vælge frit fra kortet og så få 149,- i rabat.

  Håber, du får en dejlig dag (lyder det i hvert fald til).

  - frk. sveske

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen! :)

  Håber du får en god dag, trods Bones har lavet om - men det lyder da som gode planer!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen, Kristine :)
  Håber du får en fantastisk dag med Peter, Chillum og resten af familien :)

  /Gitte

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med fødselsdagen :o) Ej, hvor usselt at Bones har ændret konceptet, jeg har ellers også altid været glad for fødselsdagstilbuddet. Men jeg er sikker på, at I nok skal få en hyggelig dag alligevel! :o)

  SvarSlet
 7. 22 år ;) åhr bettenøv da! tillykke med dagen søde kristine :D vi må fejre dig lidt den 20.

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med de 22 år :D Håber at du har haft og får en fantastisk dag!
  KH

  SvarSlet
 9. Ihh det lyder hyggeligt og stort tillykke med de 22 :D

  SvarSlet
 10. Tillykke med dagen! Jeg håber, at du får en hyggelig aften på trods af Bones :-)

  SvarSlet
 11. Jamen altså - stort tillykke herfra! Håber du bliver forkælet i alle ender og kanter :-D

  SvarSlet
 12. Stort tillykke Kristine. Håber din dag har været fyldt med gaver og måske lidt kage ;)

  SvarSlet
 13. STORT tillykke med fødselsdagen - 22 er jo INGEN alder (siger hende, der om så skræmmende kort tid fylder 40........)

  SvarSlet
 14. Til lykke med dagen!
  Vi ville også have været til fødselsdagsmiddag på Bones da manden fyldte år, men boycottede den også fordi de havde ændret den. Men det må jo være krisetider hos dem også :-)

  SvarSlet
 15. Tillykke med dagen :-) Min kæreste fylder også år i dag, så vi har haft svigermekanikken på besøg, til forloren hare med kartofler, grønt og sovs, da det var hvad fødselsdags "barnet" , ønskede menuen stod på :-)

  SvarSlet
 16. TUSINDE TAK FOR DE SØDE HILSNER ALLE SAMMEN :) De varmede hver og en, og jeg havde en super skøn dag :) I aften kommer familien til en lettere anretning, så jeg er i fuld sving med forberedelserne :)

  endnu en gang, tusinde tak for alle de fine og rare hilsner. Dejligt at så mange tænker på en ;)

  Kæmpe knuuuus

  SvarSlet
 17. Uha... Hvordan kunne det gå min næse forbi... Noget så vigtigt som din fødselsdag... Fy Bianca!
  Håber du havde en skøn dag og bliver fejret med maner i aften!
  Vi plejer også at lave den tur på Bones, så kan da godt høre planerne for min fødselsdag næste torsdag lige skal justeres lidt.. Æv.. Men hva.. De havde jo også været så frække at holde lukket på manden mins fødseldags i sidste måned, så måske det bare er en tradition, der er til for at laves om til noget andet og lige så hyggeligt.. :D
  Endnu en gang stort tillykke!

  SvarSlet
 18. Bianca: Ja det forstår jeg jo heller ikke :) Jeg har haft en super skøn aften, og du kan tro jeg blev fejret med maner ;)

  Iiiha ja, det er simpelthen for groft, at de sådan bare laver deres koncept om. Dumme Bones :) Håberi finder på noget andet og aldeles hyggeligt på din fødselsdag næste torsdag.

  Taaak for din søde hilsen Bianca ;) Bedre sent end aldrig :D

  SvarSlet