tirsdag den 18. oktober 2011

Bittens hyldebærbombe

- og den er altså ikke for sjov

Fed tumling med djævledråber :)

Eller jo, det var faktisk ret skægt, at åbne sit skab for at hive den skønne hyldebærsaft frem, som Bitten var så sød at give mig i værtindegave da jeg havde inviteret damerne på mad, og finde en kæmpe og ikke mindst tikkende bombe.

Jeps, du læste rigtigt - jeg fandt nemlig en plastikflaske, som ikke længere var en flaske, men derimod en fed lille tumling med rødt indhold :) Den skønne skønne saft (som jeg heldigvis havde drukket det meste af), var åbenbart slået over i en form for gærringsproces, og øpssan, så sker dette :) Jeg tænker stadig på, hvad der ikke kunne være sket, hvis jeg ikke havde fundet den bette fede djævel oppe i skabet :) hahaha.

Jeg turde simpelthen ikke åbne for flasken, fordi jeg var bange for, at den ville eksplodere og sprøjte hyldebærsaft udover hele lejligheden, så Peter kom mig til undsætning. Han lettede forsigtigt på proppen, så luften stille og roligt kunne sive ud.

Saften - ER DØD

Ak ja, jeg lever stadig og jeg har heldigvis ikke væggene fyldt med hyldebærsaft, MEN jeg har jo ikke mere af den lækre hyldebærsaft nu! Øv øv øv.

Bitten - jeg ønsker mig gerne en ny flaske til næste år :) Om jeg så skal drikke det hele på en dag, så gør jeg det :) Ellers laver vi jo bare lidt saft-suppe ud af det ;) Haha. bittent.dk

8 kommentarer:

 1. Uhmmm... Hyldebærsaft, det er bare helt sikkert et must her i efteråret! Måske man lige skulle sende en bestilling hjem til sin mutti :) Der er jo nærmest livsnødvendigt hvis man skulle være så uheldig at rende ind i en gang forkølelse her i de kolde måneder :(

  Anna Banana

  SvarSlet
 2. Hmmm.....sikke da en fin cocktail du kunne ha blandet dig der - tror der var godt med procenter i;-) Jeg plejer altid at opbevarer plastflasker med juice, hyldeblomstsaft, saftevand og lign. i køleskabet efter åbningen, jeg tror på at de så holder lidt længere, men jeg ved det faktisk ikke.

  Til gengæld så ved jeg, at vi har et vennepar som ikke nåede at finde "bomben" inden den sprang i køleskabet. Og de har lige været ude og købe nyt køleskab. Der sad simpelthen små projektiler fra plastikflasken boret ind i alle deres madvarer og det meste af køleskabets inderside, og så kunne køleskabslågen heller ikke lukkes ordenligt længere. Sådan nogle bomber er ikke til at spøge med:-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan simpelthen ikke komme mig over, hvor sjovt det er!
  (Og så lidt undskyld, for tænk nu, hvis den var sprunget...)

  SvarSlet
 4. Åhh Kristine, som du da kan skrive det... en fed tumling! Jeg ruller stadig rundt på gulvet af grin!
  Godt den ikke sprang for hulan da! Lidt ærgerligt, at du ikke kunne få de sidste lækre dråber fra den - hyldebærsaft er SÅ godt til en efterårsdag med løbende næse og ru hals...

  SvarSlet
 5. Anna: ååh ja, hyld er jo såååå needed her i den kolde tid. Jeg må så absolut også have gaflet mig et større parti hjem her til de kolde dage. Såecielt da efter at være hjemvendt fra 30 grader, så er der endnu større chance for en omgang forkølelse :/

  SvarSlet
 6. Anne: Haha - oooh yearh, den gærede jo nærmest af sprut :) haha. Jeg tror du har ret mht. opbevaringen, men jeg tænkte mig ganske enkelt ikke om, da jeg igen stillede den op i skabet :D haha.

  Mht. dit vennepar, så føle rjeg mig pludselig ret priviligeret for, at have fundet bomben i tide :D haha

  SvarSlet
 7. Bitten: Hahaha - det er jo super duper sjovt, men hold nu op jeg priser mig lykkelig for at have fundet den i tide :D Ellers havde jeg sendt bud efter Bittens rengørings service :D Haha.

  SvarSlet
 8. Agnethe: Hahahaha - jamen det var virkelig en fed tumling :D

  Ja, jeg ærger mig også stadig, for den var bare SÅÅÅ god den saft! Jeg må på rov et sted ;) Måske hjemme hos BItten? :D haha

  SvarSlet