onsdag den 5. oktober 2011

Job onsdag

- med efterfølgende personalemøde


Puh - sådan en undervisnings-fridag som idag kan hurtigt blive fyldt med planer :) Da det jo står lidt skidt til nede i biksen mht. manglende personale, så har jeg lovet og hjælpe lidt ekstra til disse dage. Derfor har jeg pga. undervisningsfri idag, lovet og træde til hele dagen, så jeg skal møde fra åben til luk. Efter job er der så tilmed planlagt personalemøde, så jeg skal sådan set bruge hele min onsdag nede i biksen!

Egentlig havde svigermor inviteret på hvidløgsmarinerede grillede hummerhaler i aften, meeeeen da min distrektschef pludselig hookede op med et haste p-møde, så måtte middagsaftalen desværre aflyses :( Den er heldigvis bare udskudt indtil vi igen har tid, og hey - det kan ikke vare længe, for hvem kan ikke altid lige finde tid til en om gang grillede hummerhaler? :)

2 kommentarer:

 1. Hej Kristine! :-)

  Jeg eeelsker jo din madblog lidt. Tjekker lige ind dagligt for at se om der er nyt :-) Jeg har selv lige oprettet en madblog, der henvender sig til folk på SU, og jeg tænkte, om jeg må sætte din blog på min blogroll? :-)

  Knus fra Amalie//
  amaliesmad.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Amalie: Hvor er det dog dejligt at høre :) og tak ;)

  Du må hjertens gerne smide min blog på din roll, no problem :) det ville være mig en glæde. Smutter da lige forbi og titter din blog også :)

  SvarSlet