fredag den 11. november 2011

Fredag d. 11.11.11 kl. 11.11

- prøvede en meget legesyg Chillum, at trække mig ud af dynerne


For det planlagte gruppearbejde, som vi idag skulle have lavet danskopgave i, kom jeg desværre ikke til. Jeg er nemlig ikke helt på toppen for tiden. Jeg kæmper med lidt kvalme, mavepine, sløvhed, svedeture, hovedpine og svimmelhed - ØV!

Jeg måtte derfor melde afbud, og istedet tage et smut på apoteket efter forsygninger. Ikke just den fede update på en mindeværdig dato som idag, men hva pokker - det er nu engang sådan det er :)

Hvad lavede i kl. 11.11 idag d. 11.11.11? :)

8 kommentarer:

 1. Jeg har dælme heller ikke haft en specielt mindeværdig dag, så det skal du ikke være ked af :) Ikke en dato jeg vil huske fremover for at have været specielt actionfyldt.
  God bedring med dig!

  SvarSlet
 2. Øv! Var også selv lidt skidt igår med samme onde lidelser, men det er heldigvis på retur. Min gruppe har været stærkt plaget af det den her uge, så vi har ikke fået lavet en skid..

  SvarSlet
 3. Øvs, rigtig god bedring til dig!
  Rigtig sødt billede af Chillum :)

  SvarSlet
 4. Bitten: Haha, nej den blev heller ikke just sindsoprivende for mit vedkommende ;) Er glad for, at jeg ikke var den eneste :)

  SvarSlet
 5. Sabina: Øøøøøøv altså! Godt det er på retur for dig, for jeg har godtnok været plaget af det hele weekenden nu, og er det desværre stadig i mindre grad :( ØØØV!

  SvarSlet
 6. Gitte: Tak for det ;) og ja, hun er da en bette charmetrold - OGSÅ kl. 11.11 om formiddagen , trods et meget højt energiniveau, som moderen ikke helt var med på :)

  SvarSlet