lørdag den 19. november 2011

Thanksgiving dinner

- som igår blev afholdt med kæmpe succes


Igår var jeg og fire andre studieveninder nemlig samlet hos den kære Marie, som lagde hjem til en Thanksgiving dinner - og sikke en middag siger jeg bare!

Vi var fra starten af, blevet enige om, at vi skulle gå all in på temaet, så der manglede bestemt ikke noget. Der blev både sørget for sweet patatoes, mashed patatoes, kilovis af stuffed turkey, stuffing, cranberry sauce, cornbread og selvfølgelig en pumpkin pie til dessert.


Som i kan se fik vi også leget lidt med det store svin af en kalkun. Den fik på ægte thanksgiving manere, små papirskvaster på fusserne, så den rigtig kunne pose til kameraet ;) For når man ud af seks piger er 3 bloggere, så skal der altså knipses lidt fotos :)

Kalkunen fik poset færdig, ogå døde den - og hold nu op, hvor smagte den altså godt! GOSH altså. Jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi gør dette :) GUF!


Et billede af det skønne bord Marie havde dækket skal i også have. Her ses også alle de skønne ting der i løbet af dagen var blevet bakset sammen. Da vi alle havde fri igår, var vi blevet enige om, at skulle mødes allerede om eftermiddagen, hvor vi så kunne sættes kalkunen i ovnen, spise nogle vafler, hygge sludre over en god kop the og ellers så småt påbegynde diverse ting til aftenens måltid.

Jeg skulle desværre arbejde og havde først fri kl. 17.00, så jeg kunne ikke deltage i hyggelighederne før senere. Derfor havde jeg istedet hjemmefra kreeret en pumpkin pie, som så skulle medbringes som dessert.


En skøn og krydret tærte, som fik julen frem i os alle :) Den blev serveret og nydt lun og med en god gemen klat creme fraiche til - mums manner, og min mave og jeg var done, finish, slut'prut finale, over and out og mega meget færdige efter alt det mad, men alligevel tilfredse. Opskriften får jeg smidt ud snarest ;)

Vi sluttede aftenen af med kaffe/the og en lille omgang cookies, som jeg også havde medbragt. Mere om dem senere, for nu vil jeg smutte på job :) God lørdag.

18 kommentarer:

 1. Mums det ser godt ud. Lavede i cranberry saucen selv? I så fald kunne jeg godt være interesseret i opskriften :)

  SvarSlet
 2. AnjaO: Jeps, det gjorde vi :) Eller dvs. jeg gjorde ikke, for den del var jeg ikke lige med til pga, jobbet, desværre. Jeg vil gerne lige høre min veninde om opskriften, også smider jeg den ind så snart jeg får fingre i den :) Den var hammer god kan jeg sige dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg kunne godt tænke mig at smage sådan en tærte!
  Jeg så dig forresten på job i går, men du var i fuld ekspeditions-mode, og jeg suste kun hurtigt forbi butikken, så hilste ikke lige. Derfor gør jeg det nu her: HEJ! :D

  SvarSlet
 4. OMG, hvor ser det godt ud. Jeg savner Thanksgiving Dinner, det er sådan en hyggelig tradition, synes jeg :-)

  Den tærte ser godt nok fantastisk ud!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 5. Åh hvor var det altså godt! Tak for en dejlig aften :)

  SvarSlet
 6. Hold nu op det ser også lækkert ud!

  God arbejdslyst og god lørdag herfra :)

  SvarSlet
 7. Ja, det ser virkeligt vildt og lækkert ud. Hvem der bare var gæst ved det bord ....

  SvarSlet
 8. Bitten: Jeg skal da SÅ meget lave dig en sådan tærte engang, for hold op den er god - specielt hvis man er til krydret kage og julens duft i smag ;) MUMS!!!

  Haha, iiih altså - der er jeg godtnok skuffet over du ikke kommer ind og hilser ;) Ejh, det er helt i orden, for du fangede mig nok uheldigvis lige i netop det øjeblik, hvor vi så endelig havde noget at lave :) haha.

  HEJ HEJ ! :D

  SvarSlet
 9. Birthe: iiih - jeg kan høre du jar gjort i det før ;) Jeg har jo aldrig prøvet det, og var derfor meget spændt. JEg blev så overrasket over både maden og generelt bare det enormt hygelige akspekt i det. Nu var jeg så også sammen med en del dejlige tøser, men for pokker hvor var det hele bare godt :)

  Det er bestemt ikke sidste gang det skal prøves :) YUM!!!! Du må snart hive fat i thanksgiving traditionen igen Birthe :)

  SvarSlet
 10. Marie: Det var BRAND godt - og lad os da lige gøre det igen næste år :) YUM YUM YUM!!!!

  Tak for sidst ;)

  SvarSlet
 11. Trine: Det var det virkelig også - über godt! Uuuh, min mave skriger på mere kalkun idag, for efter dens udvidelse og fortærring igår, så mangler den ligesom noget idag :D haha

  SvarSlet
 12. Tante sød: Du kan tro det også var lækkert - så der er god grund til misundelise :) Hæhææ.

  SvarSlet
 13. Fantastisk, tak :D Var i New York sidste år, hvor jeg også fik en mega lækker thanksgiving dinner. Og det hele var bare amazing! Whats not to like altså! Eeeelsker kalkun :P

  SvarSlet
 14. Det er altså bare en super fed ide! Er simplethen så misundelig. Har tit snakket med veninderne om, at nu skulle det være, men det er nu aldrig blevet til noget...

  SvarSlet
 15. Vi fik også Thanksgiving Dinner sidste år, og det var fantastisk! Havde overvejet at gentage succesen i år, men har nu fundet på noget andet. Det ser bare så pivlækkert ud - godt du kunne nå at være med :-)

  SvarSlet
 16. AnjaO: Haha, jeg giver dig helt ret :) Alle aspekter ved thanksgiving er bare klasse :) iiih.

  SvarSlet
 17. Sabina: Nej, det er så typisk :) Vi snakkede også helt vildt om det, men fik endelig taget os sammen til at få fastlagten dato :) I'm glad we did :D

  SvarSlet
 18. Piske: uuuh altså - fedt du prøver noget andet i år :) Det er også med at udvide sin horisont jo ;) Jeg har aldrig prøvet en thanksgiving dinner før, så i år måtte det være, og det var bestemt en succes :)

  Ja, jeg er også ret glad for, at jeg kunne få lidt før fri :) YUM!

  SvarSlet