onsdag den 9. november 2011

WATER for ELEPHANTS

- en djævelsk god film


Link

For jeg må blankt indrømme, at Robert Pattinson også her gør det ultra godt. Med hans kærlighed og omsorg for dyr, formår han at stille cirkusarbejdet i et helt nyt lys i denne smukke film om en "forbudt" kærlighed til den smukke cirkusprinsesse og hovedattraktion - Reese Witherspoon. Med hendes søde og smukke væsen spiller hun rollen til ug, og man kan som beskuer allerede fra filmens start, føle en vis sympati for den unge og undertrygte cirkusprinsesse, som styres med hård hånd af den voldsommme og brutale Christoph Waltz, som efter min mening, gør sig bedst i sådanne hårde, bestemmende og brutale roller som denne.

En super skøn film, som sætter alle følelser og tanker igang. Hvis ikke du allerede har set den, så se af at få den lejet, for det er virkelig en film der skal og må ses :)

14 kommentarer:

 1. Den er rigtig god :)
  Bliver glad når jeg ser, at Robert kan andet end at spille glimtende vampyr. Ligesom han også viste i Remember Me.

  SvarSlet
 2. Bitten: Jaaa, megaaa! Og ja, du har helt ret - sådan har jeg det også :) Da jeg ikke er Twilight fan, og faktisk slet ikke har set en eneste af dem (af princip) - så glæder det også mit hjerte at se, at han rent faktisk kan andet end det ;) Som du siger, Remember Me er jo også en fantastisk film.. iiih

  SvarSlet
 3. Ja, det er super gode film begge to og så er ham Robert Pattinson jo også lidt lækker ;-) Jeg skal også ind og se Twiligh Breaking Dawn :-)

  SvarSlet
 4. Annette: NEMLIG :) Han er ikke helt tosset ham Robert ;) Jeg ville gerne lyde facineret over dit filmvalg, men jeg er bare ikke fan af det twilight der :) Sorry - men god fornøjelse alligevel ;)

  SvarSlet
 5. Den må jeg se nu :) Havde godt hørt, den skulle være super god.

  SvarSlet
 6. Helt i orden, Kristine :D Det er også en anden type film end de andre to og normalt er jeg ikke til overnaturlige ting, men måske er jeg bare blevet vild med Twilight pga. ham Robert ;-)

  SvarSlet
 7. Gitte: Jaaa, det bliver du virkelig nød til :) Det er en rigtig tøsefilm, meeeen kan bestemt også ses af det modsatte køn, for den er kærlig, men ikke i så høj en grad, at den ikke kan ses af møndene også ;) PERFEKT FILM :D

  SvarSlet
 8. Annette: Ja, det må man bestemt sige at de er :) Jeg er ikke særlig meget til de vampyr-film der, for som du siger, ja så synes jeg de lige er en tand for overnaturlige :) Jeg kan dog godt følge dig i, at Robert kunne lokke en smule, og hvis jeg en dag skulle lokkes til at se den, så ville det også KUN være pga. Roberts deltagelse ;)

  SvarSlet
 9. Skøøøøøøn film! :) Den er herhjemme på vores "filmhylde" og har allerede set den to gange, da jeg hele tiden finder nye ting jeg bliver så facineret af.

  SvarSlet
 10. Malene: Jaaaa, totally agree ;) Ahmen jeg skal da også indrømme, at jeg helt sikkert skal se den igen ;) og måske sammen med Peter - for som jeg skrev til Annette, så er det da en kærlighedsfilm, men ikke i s¨å høj en grad, at mændene ikke kan være med også :)

  SvarSlet
 11. Jeg er i gang med at høre den som lydbog, og jeg vil helt sikkert også nyde den som film bagefter. Især fordi Christoph Waltz er med - han er fantastisk til at spille skurk!

  SvarSlet
 12. Piske: Ejh ja, det må du love mig at gøre, for den er sååå fantastisk :) Du har helt ret, han er elt genial i skurke rollerne. Har du set han i Inglorious Bastards? Guuud, hvor er han bare fantastisk der i. INTET MINDRE :)

  SvarSlet
 13. Jep, det var der, jeg for alvor fik øjnene op for ham ;-)

  SvarSlet
 14. ME TOO! Fantastisk film også :) Ooohj

  SvarSlet