For når den friske skovbærmarcipan er overtrukket med en sød chokolade, så passer et friskt pust i form af knuste bismarksstokker altså meget godt ind :) Derfor var det hvad disse herligheds-toppe blev prydet med, da de kom til verdenen på den årlige konfektdag med mor og søsser :)
Konfekt skal for mig ikke været noget særlig besværligt noget, og det kan man bestemt heller ikke sige, at disse er - tværtimod. Jeg havde fået fat i den meget omtalte skovbærmarcipan fra Odense marcipan, og den skulle selvfølgelig afprøves på konfektdagen.
Derfor skal du bruge følgende:
1 pk. skovbærmarcipan
1 pose/plade overtrækschokolade
3 knuste bismarksstokke/julestokke
Marcipanen trilles først i mundrette størrelser, dyppes så i smeltet chokolade og drysses herefter med de knuste pebermyntestokke. Stil så basserne et køligt sted til de er størknet og placer dem herefter i en tætlukket beholder.
NOTE: Hvis man ikke har skocbærmarcipan på lager, så kan man med fordel blande sin almindelige marcipan med alskens marmelader. På den måde får den dermed den samme frugt-agtige smag, hvilket er ret smart, hvis du ikke er den store skovbær-fan ;)
De er jo total cute! Især det øverste billede - det lille stykke konfekt ser ud som om, det er ude på narrestreger! (jep, jeg har en livlig fantasi ;-))
SvarSletHvor er de fine - god ide julestokkene :) Må prøves til næste år - her er vi røget tilbage til gulerødderne igen ;)
SvarSletMmm, det ser bare super godt ud! og flot med pebermynten på toppen :)
SvarSletPiske: Hahahaha, du er godtnok et værre legebarn ;) men iiih hvor er det altså hyggeligt. At den lille konfekt kugle er ude på narrestreger kan jeg ikke lige få frem, meeeen smuk det er den da ;) hahaha.
SvarSletSussi: iih hvor lyder det fornuftigt. Jeg fik også en del gulerødder med i madpakken idag, men al det med snold og lækkerier - det må først være helt slut d. 2 januar ;)
SvarSletLiv: Tak for det ;) Jeg synes også lige pebermynten giver det sidste fine og julede pift ;)
SvarSlet