tirsdag den 27. december 2011

Færdig, fed & forædt

- er lige hvad jeg er


Årets sidste julefrokost er nu veloverstået, og det både mærkes og ses tydeligt. Derfor er elastikken nu trukket ud af håret og julefrokost-dresset er skiftet ud med one-piece dragten og hyggesokker. Vi har henkastet os i sofaerne foran flimmerkassen, og så er der ellers bare dømt opladning til en 10 timers vagt i biksen i morgen :)

Er i andre startet på job igen, eller nyder i bare de sidste herlige juledage og jeres julegaver? ;)

9 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Nå jeg prøver igen :-) Jeg har også første arbejdsdag i morgen efter et par dejlige fridage. Spændt på om jeg registrere vækkeuret når det ringer kl. 5.30 i morgen tidlig...(stort suk!)

  SvarSlet
 3. Jeg sidder også i sofaen og lader op til en arbejdsdag i morgen og så lige en julefrokost i morgen aften. Men så er det også slut med julefrkoster for i år.

  SvarSlet
 4. The joy og coffee: Puuuha, det var godtnok tidlidt. Jeg skal heldigvis først møde kl. 10.00, meeeeeeen så har jeg også først fri kl. 20.00 :/ æv.

  Håber du hører dit vækkeur ;)

  SvarSlet
 5. By Busk: Uf, det var også noget af en omgang med julefrokost igen i morgen. Jeg er nu glad for, at der ikke er flere på mit program, selvom det er sååå hyggeligt :) Min mave kan ikke tåle mere fed mad ;)

  God arbejdslyst i morgen, samt god sidste julefrkost for i år :)

  SvarSlet
 6. Jeg er da parkeret under et tæppe hjemme hos de gamle ;) de er på arbejde, så jeg putter med begge hundene og hyggezapper.

  SvarSlet
 7. Uha kan godt forstå du har parkeret dig i sofaen! :) Men god arbejdsfornøjelse i morgen - det er så dejligt når lønnen kommer ind på kontoen :)

  Her har jeg ferie til og med 2. januar - skønt og tiltrængt men har dog planer alle dage! :(

  SvarSlet
 8. Line: Orrrk, da jeg læste din kommentar blev jeg helt træt, for iiih hvor lød det bare hyggeligt ;) Håber du har haft en super skøn jul .

  SvarSlet
 9. Malene: uuh min arbejdsdag blev heldigvis ikke så lang idag alligevel, da der ikke var super meget at lave. Håber du nyder dine fine gadgets til Kitchen Aiden ;) Glæder mig til at se vidunderet i den rigtige farve ;)

  SvarSlet