torsdag den 26. januar 2012

Aktiv aften

- både i en sund og en usund form


Eller dvs. at så længe jeg ikke propper netop denne "aktivitet" i munden, så er den vel sund nok? I hvert fald er jeg ved at gøre klar til at eksperimentere lidt igen :) Jeg indgik nemlig for noget tid siden et mindre samarbejde med HARIBO, som jeg også har nævnt før herinde - og i skal nok få mere at vide om det i morgen. Først får i bare dette lille stemningsbillede, som gerne skulle blive til et fint HARIBO-resultat.

Når det så er røbet, så vil jeg med en dejlig duft i hele hytten placere mig på kondicyklen den næste halv-times tid for chancen for, at jeg i morgen går ombord i disse lækkerbiskner, er altså ret stor ;) Motion skal der til, og hvad er mere passende end at gøre det, imens Peter og hundebimsen tager sig en putter på sofaen, og lader op til dagens bedste sendetid, hvor der både skal ses TV2 dok og Korrespondenterne.

10 kommentarer:

 1. Jeg er dybt mystificeret - det ligner ikke noget fra HARIBO :-D

  Er I for resten tilfredse med jeres kondicykel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæææ, så må du forholde dig i din mystificerede tilstand til i morgen ;) og nej, det ligner ikke noget fra HARIBO - endnu ;)

   Ja vi er super glade for den, men vi valgte også at købe en i en ret god kvalitet, da vi vidste at vi ellers ville blive trætte af den. Det er virkelig en god ting, specielt her om vinteren, hvor man jo bare kan placere den foran tv'et også tage en halv til en hel times race imens tv'et kører i baggrunden (eller det kan man jo også om sommeren, men om vinteren er der bare ikke mange undendørs muligheder, så der er den ekstra god) ;) Win win!!

   Slet
 2. Uf det blier godt! jeg kan mærke det :) mon du laver skumfidusfyld ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuui Line - du kan godt spare dig. Jeg røber det altså ikke ;) haha.

   Slet
 3. Uh, en spændende teaser!!! Glæder mig til i morgen :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ - hvor godt Karen ;) og ja, det er da en drilsk en ;)

   Slet
 4. ja for et drilleindlæg - spændt på at se hvad det er. Uhh jeg er osse bare så glad for min nye gode motionscykel ....min vejrtrækning er allerede meget bedre faktisk ....

  SvarSlet
  Svar
  1. ;) jeg røber det for jer i morgen ;) Jaa, det er altså bare en lækker ting at have - specielt fordi man altid lige har tid til en halv time på biken. Ja, man kan faktisk mærke forbedringer ret hurtigt - skønt :)

   Slet
 5. Jeg er ligeglad hvad det er - det ser godt ud! Jeg vil spise det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - åååh Bitten, du er et fantastisk menneske :) Det lyder til, at man kan servere alt for dig ;)

   Slet