fredag den 27. januar 2012

Early in the morning

- og udsigt til en hel fri weekend


For efter et par hektiske dage med en feber -og infektionsramt hundebimse, ja så har de sidste par nætter været meget meget lange! I nat var dog en helt anden historie, for efter et smut ude hos dr. dyr igen igen igen igår morges, så kunne vi igen igår til middag hente en feber og smertefri bimse hjem med en god og ny portion medicin og ikke mindst et nyt termometer, for temperaturen skal jo tjekkes!

Jaja, jeg tror snart jeg sådan for alvor, er klar til at blive mor, for hold nu op jeg synes efterhånden, vi er ret hærdet med både vågne nætter, daglige bekymringer og numsetermometer! Heldigvis har man da været så smart, at opfinde et mundtermometer til den dag vi får børn ;)

I hvert fald har hun det allerede meget bedre, og putter efter største overbevisning hjemme under dynen sammen med Peter, alt imens jeg hygger mig på skolebænken og ser meget frem til at få weekend :) Der er lige et par timer til endnu, men når klokken slår 14.15, så er der for mit vedkommende weekend, som kun skal bruges på ren og skær hygge, og måske lidt rengøring :) Dejligt!

6 kommentarer:

 1. åhh stakkels hundebimse :( god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, hun er en lille stakkel er hun! Det er så typisk, at det ikke bare kan gå godt og smertefrit for os, men nej - det skal være problemfyldt :(

   Slet
 2. God bedring med den lille hun! For øvrigt så tager man altså også temperaturen i måsen på babyer... det er den eneste der er præcis nok ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Haha - nåeh okay, jamen så er jeg jo bare endnu mere klar til at få de unger ;) Jeg har heller ikke noget imod det med numsetermometeret - det var værre med Peter ;) haha!!!

   Slet
 3. Hun er sgu en sej, hende Chillum. Håber hun kommer på toppen med det nye medicin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er virkelig en hård banan, og det tror jeg virkelig har reddet hende. Hun er allerede kommet lidt mere på dupperne, og siden feberen også er væk, så er hun automatisk blevet en noget gladere hund ;)

   Slet