tirsdag den 3. januar 2012

Kryds alle fingre

- også gerne tæerne hvis du kan


For her til morgen er Chillum igen, igen, igen blevet afleveret hos Dr. dyr, som skal se på hende og forsøge at give et svar på, hvorfor min lille prinsesse stadigvæk går så dårligt som hun gør :(

Det er idag hele 3 uger siden Chillum fik taget metalskinnerne ud af benene, og alt imens sårene er helet super fint, ja så er det desværre som om, at hendes højre forben ikke helt vil følge med i den fremgang. Hun vralter meget når hun går (og her mener jeg på bagbenene, da hun efter vores vurdering, lægger al vægten over på bagbenene for at skåne forbenene. Dette gør jo så, at hun kommer til at vralte i hele kroppen, i og med at hun skyder bagbenene ind under kroppen og holder forbenene strakt fremad.) Det ser meget meget ynkeligt ud, og faktisk er det kun blevet værre jo længere tid der er gået :(

Vi har derfor kontaktet dr. dyr som meget gerne ville se hende idag. Hun skulle komme fastende og så skal hun have lidt beroligende, så både dyrlægen og dyrehospitalets fysioterapeut kan både kigge og mærke på hende og tage røngtenbilleder om nødvendigt.

Vi venter derfor meget meget spændt på, at de igen ringer og fortæller, hvad de har fundet ud af, og hvornår vi kan hente vores prinsesse hjem igen.

Igår ringede min mor og spurgte, om vi ville give frokost, da de skulle et smut til Aalborg for at bytte julegaver. Det vil vi selvfølgelig meget gerne, så de kommer her til middag. Trods min manglende bimsepige, så er jeg sikker på, at det bliver super hyggeligt, for mon ikke det også kan hjælpe mig lidt på andre tanker imens min bimse er under forhåbentlig kærlig hånd hos dr. dyr og hans søde personale.

Kryds alt hvad i kan for, at det hele er som det skal være, og at det bare er tid der skal til, før at min lille hundebimse igen er fit for fight - for NU vil jeg altså have min ellers aktive og pjattelystne hund tilbage. KRYDS, KRYDS, KRYDS!

15 kommentarer:

 1. Håber alt går som det skal! Krydser fingre!

  SvarSlet
 2. De varmeste tanker herfra til jer :-)

  SvarSlet
 3. Krydser alt hvad jeg kan!

  SvarSlet
 4. Bianca: Det håber vi virkelig også, selvom dyrlægen også sagtens kunne se der var noget helt galt :(

  SvarSlet
 5. Mademoiselle Black: Tusind tak for dem :) De varmer allerede i et meget nervøst hundemor-hjerte :)

  SvarSlet
 6. Sussi: MANGE TAK! Alle gode tanker og krydsede fingre kan virkelig bruges!

  SvarSlet
 7. Åh lille Chillum altså.. Måske det kan være fordi hun ganske enkelt overanstrenger musklerne i kroppen, for ikke er bruge forbenet? Men øv hvor er det dog træls, håber de finder en løsning i dag.. Der er bare ikke noget værre end når ens elskede dyr er syge..

  SvarSlet
 8. IIh , var så logget på den forkerte konto.. Men mon ikke du godt kan gætte det var mig :-)

  SvarSlet
 9. Stakkels lille pus - jeg krydser alt hvad jeg kan :o)

  SvarSlet
 10. Pille: Bare rolig, jeg kender vist kun én der kalder sig Pille ;) hehe. Og ja, måske du har ret, men hendes højre ben er bare samtidig meget underligt skævt lige på midten, som om knoglen har forskudt sig? Hmm! Men men men, der er ikke andet for end at vente på at de ringer. Guuud, hvor er ventetiden bare lang :(

  SvarSlet
 11. Camilla: Ja det er så synd for hende :( Godt hun er så livsglad som hun er. Og tak. I får straks besked, når jeg har hørt fra dyrlægen :)

  SvarSlet
 12. Glæder mig til update på din lille bimsepige!

  SvarSlet
 13. Åh nej det er sgu da noget lort :( krydser alt hva jeg kan

  SvarSlet
 14. Malene: Det skal du ikke, den er ikke just positiv :(

  SvarSlet
 15. MissT: Tak for det - men gør det gerne igen på torsdag :(

  SvarSlet