onsdag den 22. februar 2012

Foodexpo i Herning

- sammen med de dejlige blogger'piger


Eller burde jeg sige blogger'rockerne? :) I hvert fald er det nu det navn, vi efter Kristians (Sabinas kæreste) mening burde gå under, så vi kan vel ligeså godt vænne os til det? ;) Og når jeg siger blogger'rockerne, så mener jeg selvfølgelig Line, Camilla, Bitten og Sabina, som skal døje med mig en heeeeel søndag ;)

Men, men , men - nu til noget helt andet, for søndag d. 18 marts bliver dørene altså slået op til en god omgang fødevaremesse i Herning Messecenter, hvor der både bliver kreeret og fremvist et væld af herligheder gennem hele dagen af en dygtig portion fagfolk.

Foodexpo er nemlig, som ovenover nævnt, en fødevaremesse og et gigantisk oplevelsesunivers der huser over 350 udstillere med spændende temaområder og fagkonkurrencer, som vil løbe af stablen i løbet af de tre dage messen er åben. Foodexpo afholdes fra d. 18 - 20 marts 2012, hvor vi har været så heldige, at være blevet inviteret indenfor om søndagen. Udover at gå og lure og knipse en hulens masse billeder af alle de fine og mange stande, så står søndagens program på blandt andet kåring af årets kok, årets tjener, danmarks bedste spegepølse, karamelshow/konkurrence, samt en aktivitet omkring intelligent mad.

Uiif jeg synes det lydfantastisk spændende og jeg mig som et lille barn :) Skal du også på visit i Herning, eller kender du måske nogen der skal udstille i år?

4 kommentarer:

 1. Melder klart ud: jeg er grøn af misundelse.. :)

  Som yngre var jeg altid på "madmessen" som vi kaldte den. Super spændende og inspirerende. Håber I får en fantastisk dag..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor lyder det bare spændende :) Nu glæder jeg mig jo bare endnu endnu mere end tidligere. Juhuuu!

   Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk dag med mange nye indtryk, oplevelser og ikke mindst billeder ;)

   Slet
 2. Ja jeg kan ikke sige andet end jeg er totalt misundelig! Glæder mig SÅ meget til at læse om det både her og hos de andre "rockere" og ikke mindst se lækre billeder :D Håber i får en super god tur...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuh - du kan tro vi nok skal dynge dig til med billeder og et velskrevet indlæg herom ;) Måske så du føler, at du selv var der ;) haha.

   Slet