lørdag den 25. februar 2012

Jeg beklager meget.....

- for fejlen på bloggen


For som nogen af jer måske har opdaget, så har der været noget bøvl med bloggen herinde hos mig de sidste par dage. Jeg blev heldigvis gjort opmærksom på det, af nogle trofaste og behjælpelige læsere, for jeg kan tilsyneladende ikke se det på bloggen selv?

Fejlen går på, at der er blevet lavet et indlæg, som har "spærret" for de andre indlæg, da det er dateret forkert. Jeg har prøvet at ændre datoen i indlægget, men uden held. Som jeg forstår det, så var det et problem de dage inden dateringsdatoen, da den på den måde spærrede for de tidligere indlæg der kom inden, men hvordan fungerer det så nu, hvor vi jo er kommet på den anden side af dateringsadatoen?

Kan I stadig ikke se de "nye" indlæg jeg udgiver, eller er drille'blognissen endelig krøbet tilbage i sit skjul igen? :) Jeg håber det ;)

8 kommentarer:

 1. Jo jo nu kan vi se ;o)

  Klem fra Lene, der hilser på for første gang men har været med længe...

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Lene :) og endnu mere skønt, at du hilser på, når du nu har fulgt med så længe ;) SKØØNT!

   Slet
 2. Det fungerer helt perfekt igen. Der har ikke været nogen problemer efter at vi er kommet efter den 23. feb ;o) Men et mærkeligt problem og endnu mere mærkeligt er det da at der ikke var nogen problemer på din skærm. god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahmen hvor er det bare perfekt så :) selvom det stadig er noget underligt, hvorfor den pludselig skulle drille sådan. Godt det fungerer igen, og ja - meget mærkeligt, at jeg ikke selv kan se problemet, men vigtigst er, at det virker igen :)

   Slet
 3. Nu ser det rigtigt ud! Jeg troede faktisk, at du var på ferie og havde lavet en række indlæg på forhånd, som så var postet lidt forkert :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, men jeg synes stadig det er underligt, at jeg ikke selv kan se fejlen - og værre endnu, ikke selv kunne rette i den? Bum bum. Nu ser det så tilsyneladende ud til at fungere igen, så nu håber jeg det forbliver sådan ;) HAH!

   Slet
 4. Kristine.. Lad mig sige det ligeud. JEG ELSKER DIN BLOG! Den er så fyldt af lækre sager, og jeg tjekker den, ja, op til flere gange om dagen, men jeg syntes altså at det er synd at din blog, skal være så mørk og dyster. Hvad med at prøve nogle lyse farver, det behøver jo ikke at være hvide, men måske noget creme-farvet. Det ville gøre en stor forskel.

  Kærligst

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih altså - tusind tak for de fine roser :) det varmer super duper meget :) TAK - og hvor er jeg glad for, at du følger mig herinde og kan bruge opskrifterne :)

   Mht. mit layout, så er det "desværre" ikke noget jeg vil ændre på :) Jeg har valgt, at mit design skal være sådan, fordi jeg synes det er pænt og enkelt, og ikke forstyrrer mig, når jeg selv skal skrive og kigge på min blog :) Jeg ved godt den er mørk, men jeg elsker det selv ret meget :) Jeg kan sagtens se ideen om de lysere farver, men jeg må skuffe dig :) Det er sådan her jeg bedst kan lide det, så sådan forbliver det :)

   Håber at du fortsat vil følge mig herinde, selvom jeg ikke har i sinde at ændre mit layout ;) Jeg vil dog sige dig tak for, at have oplyst mig om dine tanker om bloggens udseende :)

   Slet