fredag den 24. februar 2012

Pebermynte Brownie

- som jeg jo lavede til Pieces tøserne


Og som lovet, så skal I jo have opskriften på denne basse. Jeg plejer altid at lave den klassiske og lækre brownie fra Hummingbird, men eftersom jeg var blevet pålagt, at stå for desserten til vores personale/julefrokost-fest, ja så skulle der altså ske noget nyt.

Det blev derfor denne brownie - jaja, stadig brownie, men ikke en hvilken som helst brownie. Denne gang blev det nemlig til en pebermynte brownie, som passede elegant og fint til en dejlig klat vanilleis og lidt lækkert udskåret frugt. Uhm....

250 g. smør
225 g. chokolade
400 g. sukker
4 æg
2 tsk. vanilleessens
1 tsk. pebermynteessens
185 g. hvedemel

Smelt smør og chokolade sammen over vandbad og tilsøt herefter sukker, æg, vanilleessens, pebermynteessens og som det sidste mel. Rør massen godt sammen og hæld den straks over i en form (ca. 20x30 cm) beklædt med bagepapir.

bag nu brownien i en 160 graders varm ovn i ca. 40 min. eller indtil, at brownien får en sprød og krakkeleret skorpe. Husk på, at den ikke må få for meget, da den jo stadig skal beholde sin lækre svampethed, som en brownie jo skal :)

Lad brownien køle af og skær den ud i fine forkantede stykker. Server med en god vanilleis og drik en god, stor kop kaffe hertil. Uuuhm - guf. Den der kombination af chokolade og pebermynte sidder bare lige i skabet. PRØV DEN ;)

4 kommentarer:

 1. Hvorfor har jeg ikke lige tænkt på den kombination... Pebermynte og brownie...
  Det kan kun blive godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du har ganske ganske ret ;) Det var yum yum yummilicious :D

   Slet
 2. Den må jeg prøve en dag... Som Linda, har jeg heller ikke prøvet at lave brownies med pebermynte før - og når jeg læser din opskrift, forstår jeg ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det før :-D

  Tak!

  SvarSlet
 3. Nej vel? Pebermynthe og chokolade er jo den perfekte komination, så alt andet end at prøve denne, ville da være helt mystisk ;) Jeg håber du bliver ligeså tilfreds med resultatet som mig :)

  SvarSlet