torsdag den 5. april 2012

Skærtorsdag

- og jeg må blive hjemme


Og her skal det altså lige siges, at det bestemt ikke er med min gode vilje, for nøøøøjh hvor ville jeg da gerne have været i Løkken og fejre åbningen af Peters Bådsmand (Båden) sammen med størstedelen af nordjylland :)

Men ak nej, det bliver til en kedelig hjemmedag for mig i år, da mine veninder desværre er booket op med diverse påskefrokoster og familie tam'tammer NETOP IDAG!!!! DOH.... Well, det er med at se lidt positivt på det, så derfor tænker jeg - INGEN TØMMERMÆND til mig i morgen (måske det også er godtnok, da jeg selv skal til påskefrokost med en flok dejlige damer på lørdag), men derimod en garanteret opvartning af gemalen, da han altså skal et smut med drengerne til Løkken og åbne båden. Der bliver derfor nok også lidt taxakørsel til mig, så lidt har jeg da at give mig til :)

Når det så er sagt, så tror har jeg besluttet mig for, at dagen idag skal foregå i køkkenet med radion tændt, en puttehund på køkkengulvet og dej mellem nallerne. Med andre ord, der skal holdes store bagedag, så vi har noget godt brød og diverse til de næste par påskemorgener :)
Hvad skal I lave på denne smukke skærtorsdag?

6 kommentarer:

 1. Absolut ingenting:)
  Sove, spise, blogge, se film og læse. Slut prut, intet andet, for jeg skal også lære at slappe af:) meen, måske jeg også lige skal røre en dej sammen og presse noget juice, men den slags tæller heldigvis også som fornøjelse for sån nogen som dig og mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaaaa, at slappe af er en dejlig ting, når man endelig magter det ;) Og du har sååååå ret - at bage og være i køkkent er jo ren terapi for du og jeg ;) Sikke typer ;)

   Slet
 2. En dag i køkkenet lyder nu også hyggeligt :)

  Her står dagen på et forsøg på at komme lidt videre med min fagprøve - gaaaab! Men så skal jeg til gengæld være sammen med en veninde i aften med lidt caféhygge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. orrrk, fagprøve i påsken lyder ikke skønt - selvom jeg egentlig også har en opgave der skal henrettes her en af dagene :) det bliver nok i morgen ;)

   iiih, caféhygge lyder skønt. Jeg er en smule misundelig på det punkt ;)

   Slet
 3. Her er manden på arbejde og mine to dejlige børn og jeg har sovet dejlig længe. Så har jeg været ude og male havebord som bliver sååå flot. Om lidt skal der muges ud på prinsessens værelse og senere bages et rugbrød til lørdagens påskefrokost. Rigtig god påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt med en dejlig lang morgenstart :) og så er det bare rart at få noget lavet, samtidig med at man hygger sig med det :)

   Rigtig god påske til dig og dine :)

   Slet