lørdag den 26. maj 2012

Aalborg karneval

- men hvorfor tage til karneval, når man kan arbejde?


Ja jeg spørger bare ;) Ejh jeg skal da indrømme, at i dette flotte og fantastiske vejr, så kan man ikke andet end at misunde dem, som skal til karneval idag. Jeg har dog været heldig, at have fri de sidste mange år, så jeg tænkte, at det i år var min tur til at tage tjansen i biksen. Jeg meldte mig derfor frivilligt, så de andre damer kunne komme ud og svinge hofterne i det rytmiske optog.

Derfor dribler jeg om en lille times tid ind mod byen på min kære bike i det smukke solskinsvejr, og satser på at få en meget stille og lang dag på job. Det er jo sådan, at hele Aalborg nærmest går i stå, når der er karneval, fordi paraden går ind igennem byen og fordi ALLE er med, og de få der ikke er, de kigger på og resten nyder solen hjemme i haverne. Nogle butikker i byen holder faktisk også lukket pga. karnevallet, da de ellers bliver overendt af mennesker, der vil låne toiletter mm., men ikke Friis Centeret - vi trodser karnevallet, og satser på, at der er mennesker derude, som tør og gider bevæge sig ind og handle lidt :)

Min kollega og jeg har dog sørget for lidt hygge-proviant til dagen, så vi ikke føler os helt udenfor. Jeg har medbragt lidt kage, og så regner jeg meget med, at der sniger sig en lille is ind senere på dagen :) Jow jow, det skal nok blive en god dag alligevel - og i aften står den på hygge med gemalen, hvor to store bøffer er klar til at ende deres sidste dage på grillen.

Godt karneval til alle jer der skal afsted idag :) Pas på jer selv derude!!

4 kommentarer:

 1. ja, den er god med dig - smut du bare ud og ryst måsen lidt :-D :-D

  God pinse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vente til næste år, selvom jeg var ret misundelig på alle de flotte udklædte og feststemte mennesker. :) God pinse til dig også ;)

   Slet
 2. Åh da jeg var lille elskede jeg at komme over og besøge min faster i Pinsen - for så "sneg" vi os ned og fik et lille kig, selvom ine forældre havde sagt, at det ikke var en mulighed!!? Gad godt mærke suset i maven igen, når optoget begynder. Æv, ja så må du tage den næste år. Håber det var super gode bøffer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er også et helt genialt arrangement :) Ja, der er ikke andet for, end at sikre sig fri næste år ;)

   Slet