tirsdag den 1. maj 2012

Busy Days

- og de fortsætter


For selvom jeg egentlig har fået "læseferie", så er det bare som om, at jeg ikke kan komme igang, før jeg har været oppe og trække opgave, hvilket først sker på torsdag. Udover manglende motivation og selvdiciplin, ja så har jeg altså også lavet mig en god bunke af skønne aftaler, der lige skal nydes, før det for alvor går løs :)

Ikke nok med at hele weekenden bød på gæster, konfirmation og familiær hygge, så fortsætter den i den boldgade. I dag drager Peter og jeg nemlig en tur i zoologisk have og nyder det gode vejr, i aften skal jeg til fødselsdagsmiddag hos en veninde fra studiet, i morgen får jeg besøg af den dejlige Helene og torsdag skal eksamensopgaven trækkes, hvorefter jeg skal på job og til aften er vi inviteret til sen middag hos veninden Maj.  Pyyyh - og for det ikke skal være løgn, så skal vi til konfirmation igen lørdag og søndag skal jeg på job - øøøøh, hvor var det nu lige min eksamensopgave blev af?????

Nå, men den skal heldigvis først afleveres torsdag næste uge, såååå jeg har stadigvæk et par gode skrivedage mandag, tirsdag og onsdag. Så må jeg bare bede til, at jeg trækker noget godt og bede endnu mere til, at min motivation dukker op i løbet af dagen, for læses det skal der altså ;) BUM! 

Hvad skal I bruge denne smukke 1 maj med, og er der nogen af jer, der skal ind og nyde vejret og talerne i diverse parker landet over idag? :)

6 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønne aftaler - og ZOO er jo bare så hyggelig at gå rundt i :)

  Jeg sidder indenfor med min fagprøve og kigger ud på Søren og bettemanden som arbejder i haven. For en gangs skyld længes jeg efter havearbejde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange af dem, men hvilke aftaler :)

   Uha ja - den dumme fagprøve. Den må være slem, når man kan længes efter havearbejde - og dog, for i dette vejr er alt jo godt, ´hvis man vel at mærke kan nyde det. Du må ud i solen og skrive den færdig ;)

   Slet
 2. Uha ja.. det er med at nyde friheden når man har den.
  Pøj pøj med skrivningen når du når så langt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det kan du tro jeg gør, og det er med fuld udblæsning Bianca ;) Tak for det - måske jeg får brug for lidt moralsk opbakning næste uge ;)

   Slet
  2. Du siger til, så skal jeg nok komme med al den opbakning jeg kan. :)
   Lavede det nummer sidste år at jeg arbejde ca 40-45 timer om ugen og skrev to hovedopgaver ved siden af, så er sikker på du nok skal være standhaftig :)

   Slet
  3. HVor er du sød :) og tak - det tilbud tager jeg imod med det samme ;) FØJH DA, det lyder virkelig som en uladsiggørlig opgave med så meget arbejde og så meget skrivning? PYH! Så tror jeg bare jeg pakker sammen, for så skal jeg da ikke klage ;)

   Slet