mandag den 7. maj 2012

Klar, parat, start

- til intensiv skrivestart


For det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg de sidste dage har slækket lidt på skrivningen. Dette har selvfølgelig en ganske god grund, for lige siden torsdag, har jeg bare haft et hav af aftaler. Torsdag skulle jeg på job og senere hjem til en veninde til spisning, fredag stod den på lidt organisering i hovedet omkring opgaven, og senere en middags og hvede aftale med svigermekanikken, lørdag stod den på konfirmation, søndag på job igen og senere spisning hos de gamle, så tid til opgaveskrivning har der ganske enkelt ikke været :)

Det må man sige der er i dag, for idag og de næste to dage skal stå på yderst intensiv skrivning. Jeg må så også siges at være klar, både fysisk og psykisk for efter 8 timers søvn og efterfølgende indtagelse af dette skønne morgenmads'kickstarter måltid med både grape, blødkogt æg, lune og ristede hveder, friskpresset appelsinjuice, og en god kop kaffe , ja så er jeg nu fuldt loadet med energi. Dispositionen for dagen er også lavet, så jeg ved hvad jeg nu skal give mig i kast med :)

Selvom det lyder lyseslukkende, så håber jeg inderligt, at det dårlige vejr trækker henover vores lille hjem, for hvis vejret bliver ved med at være så fint som det er nu, så får jeg svært ved at holde mig indendøre når vi når eftermiddag :) Hvem pokker er det da også, der har valgt, at eksamen skal ligge om sommeren? Ville det måske ikke være bedre at palcere den om vinteren???? Dooooh, det synes jeg altså!

12 kommentarer:

 1. God skrivning :-) Fatter heller ikke at der skal være eksamen mens det er godt vejr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine :) Nej, det må da være noget fanden har skabt og planlagt ;)

   Slet
 2. Rigtig god opgaveskrivedag til dig!
  Hyggeligt morgenbillede ;-)
  - frk. sveske

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Jamen hygge skal der til, for at redde sådan en eksamensopgave - det er i hvert fald min overbevisning ;)

   Slet
  2. Den filosofi kan jeg sagtens følge dig i. Sådan havde jeg det også i studietiden, hvor læseferie og opgaver tit var fuld af overspringshandlinger omhandlende mad... hehe.
   Håber, du er mere effektiv ;-)
   - frk. sveske

   Slet
  3. Haha, ååååh hvor skønt at høre, at jeg ikke er den eneste så ;)

   Slet
 3. Hvordan går det med skrivningen?
  Jeg har netop været hjemme fra arbejde i ½ time og vil nu tage mig af dagens overarbejde, så mon ikke jeg sidder her ved comp de næste par timer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih, jamen det går fint fremad Bianca :) Pyha, det var ikke længe du kunne holde fri så, hva? Øv for det, men jeg er lidt i samme båd, for jeg satser bestemt heller ikke på at holde aftenen fri for skrivningen ;) Hellere arbejde hårdt igennem og være førdig før tid, end at stresse igennem det hele indtil sidste minut.

   Slet
  2. Nemlig.. Tænkte det kunne motivere lidt at du ikke er den eneste der knokler ;)
   Hvornår var det du skulle aflevere?
   Sådan ser min maj og juni vist ud. Sådan er det at være på revisionskontor. ;)

   Slet
  3. Jamen du kan tro det hjælper. Det er altid en rar tanke, når man ved man ikke er den eneste :-) Så knokler vi bare derud ad Bianca :-) Godt vi så kan holde hinanden oppe. Håber dit overarbejde så småt skrider frem også :-)

   Slet
  4. Det kan du tro det gør. Men nu vil jeg finde min seng, for satser stærkt på at møde på arbejde kl 7. Så må vi se om det lykkes ;)
   Fortsat pøj pøj med skrivningen. Håber det skrider fremad. :)

   Slet
  5. Haha, åh ja - og jeg satser på at være oppe omrking det tidspunkt, for at komme igang med morgendagens skrivning. Det kommer selvfølgelig an på, om jeg får en skrive succes her i løbet af aftenen/natten, så kan det godt være jeg sover en smule længere i mrgen ;)

   Rigtig god arbejdslyst til dig i morgen ;)

   Slet