torsdag den 17. maj 2012

Kulkælderen

- var hvad jeg var havnet i igår


Og det var altså grunden til, at I ikke hørte mere fra mig igår, for da jeg kom hjem fra min skriftlige eksamen var jeg helt til hundende. Eksamensopgaven var lort, tiden var knap (jaja, jeg havde 6 stive timer at skrive i, men det er bare ikke nok), jeg fik ikke alt det med jeg gerne ville, der var ingen rød tråd i opgaven, jeg følte ikke at jeg fik svaret præcist og grundigt nok på alle opgaverne, jeg nåede kun at rette opgaven hurtigt igennem og så endte jeg ganske enkelt bare med, at aflevere med en virkelig virkelig dårlig fornemmelse i maven! ØV

Jeg prøvede igår at drukne sorgerne i rødvin, trøstespise i slik og chokolade og sov endda meget meget længe idag, i et spinkelt håb om at det hele bare var et mareridt. Intet af det hjalp. Rødvinen, slik og chokolade smager bare ikke godt, når man har en dum følelse indeni, og så kommer man i stedet til at tænke på, hvor usundt samtlige af tingene er. Det med at sove virkede faktisk, men kun indtil jeg vågnede, hvor alvoren og den virkelige verden igen ramte mig. Det var ikke et mareridt !!!!!

Åh altså, hvor er det bare godt gammeldags TRÆLS! Det eneste jeg kan trøste mig med, er at alle de andre også synes det var en lorte opgave, og at de fleste havde det præcis ligesom mig! Nu er der så ikke andet at gøre, end at vente til juni hvor vi får svaret på opgaverne, men ohj jeg synes der er længe til.

Pis, pis, pis!!!!

18 kommentarer:

 1. Åh nej søde Kristine. Kunne godt fornemme den var helt gal igår. Jeg håber du kommer ovenpå igen. Det er aldrig sjovt når man har en skidt fornemmelse,men du skal nok komme stærkt igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare mega øv! Og jeg kan bare mærke, at det var helt helt skidt. Men hey - så er det jo godt, at man har re-eksamen :)

   Slet
 2. Ja det er sgu da en træls fornemmelse :(
  Håber du imellemtiden kan lægge det fra dig og tænke på noget positivt.

  Kig bare på din hund og se hvor sød den ser ud :)))

  Op med humøret - måske du skulle bage en lækker kage :))

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært, for jeg synes hele tiden der er noget, der lige får det til at dukke op igen, og igen og igen. Men ja, du har ret. Chillum har faktisk reddet mig ret mange gange :) for man kan kun blive glad af at se på den lille bimse ;)

   Haha, og kagen den er bagt og medbragt med hjem til svigermekanikken, som har forkælet med aftensmad og en lille trøste-gave :)

   Slet
 3. Æv hvor træls :-(
  Håber du snart bliver i bedre humør - og som Bianca siger, så skal du nok komme stærkt igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. åååååh, jeg håber virkelig du har ret, for det her er bare ikke sjovt :( ØØØØV

   Slet
 4. Træls for dig! Men er sikker på det er gået fint, især når alle følte det sådan. Kan trøste dig med at ingen næste nåede at rette ordentlig igennem på vores hold og min opgave havde ikke en rød tråd, men det gik trods det super fint. Er jeg sikker på det også gør for dig søde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih - jeg håber virkelig virkelig du har ret, for jeg har en hel anden fornemmelse :( Pyh, det hjælper da trods alt lidt på nerverne, men jeg tror godtnok der skal gå et par dage endnu, før jeg kan lade de dume tanker helt ligge. Jeg kan jo ligeså godt indse, at der ikke er mere at gøre, og at der er længe til svar.

   Håber du har ret søde Trine. Og tak for opmuntringen ;)

   Slet
 5. Øv, det er bare ikke sjovt at gå hjem med sådan en følelse.. men jeg tror næsten det er naturbestemt at vi skal føle sådan efter en eksamen.
  Hvis man føler sig alt for selvsikker, bliver man tit snydt. Er sikker på det er gået godt, og dit kritik af dit eget arbejde, tyder jo bare på, at du bliver en rigtig dygtig lærer, der kan evaluere og reflektere (puha der hang seminariet mig lige langt ud af halsen haha) ;)
  Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og du har ganske ret, men jeg synes dog stadigvæk, at denne følelse var ekstra slem :(

   Orrrk hvor er du sød. Jeg håber du har ret, både mht. din vurdering af både opgave og mig som kommende folkeskolelærer :) TAK! Det hjalp da lige en smule på humøret :)

   Hav en dejlig dag Astrid :)

   Slet
 6. Åh nej dog, hvor er det træls! :(
  Jeg håber, at det er gået trods den dårlige mavefornemmelse - men jeg kan sagtens følge dig med at du var i kulkælderen :/
  Jeg håber Peter var ekstra omsorgfuld og skænkede et glas rødvin til dig - er sikker på at du nok skal klare opgaven - men ventetiden kan bare være så frygtelig dum, når man har det sådan.

  Jeg synes ikke du skal spekulere alt for meget i den opgave. Nu er den afleveret og så er det bare med og nyde dagene :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du kan tro han prøvede, men det var som om, at den rødvin bare ikke smagte særlig godt, når man jeg i forvejen havde en meget dårlig smag i munden. Men han var ihærdig kan du tro, det hjalp bare ikke så meget - desværre :)

   Nej, du har ret - den er afleveret og kjeg kan hverken gøre fra eller til. Jeg prøver også så småt at lade det ligge, og det hjælper da også mere og mere på det, jo flere dage der går.

   Slet
 7. Øv øv øv, hvor lyder det surt :(
  Hvis det kan trøste dig på nogen måde, så havde jeg det på præcis samme måde, da jeg afleverede danskeksamen om graphic novels for to år siden - en genre jeg ikke engang havde hørt om før! Men det gik altså RET godt, og jeg tænker, at når genren er så ukendt, som fx sms-noveller er, så er det jo også noget med at de vurderer én ud fra det - hvis det giver mening. Man kan jo ikke opfinde den dybe tallerken på 6 timer. Jeg er sikker på, at det nok skal gå :)

  Og MUMS hvor ser din citronkage lækker ud!!!!

  KH Sarah

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er skægt du siger det, for den fik vi jo faktisk sidste år (som prøveeksamen), og jeg klarede mig ret godt i den. Forskellen er dog, at vi jo havde haft lidt om graphic novels, OG at jeg faktisk havde en god fornemmelse, da jeg fik den afleveret. Endnu en forskel var jo så også, at vi dengang havde en hel uge til at lave opgaven i, før den skulle afleveres, så ja - de kan nok ikke samenlignes helt for mit vedkommende, men jeg kan sagtens se, at det er den samme situation, som du stod i. Det trøster mig da en anelse, at det gik så godt for dig. Åååh hvor jeg bare hader de skriftlige. Synes de er dumme..... ØV! Der er ikke andet for, end at glemme den lidt for en stund - OG VENTE!

   Uhm - den citronkage var også ret lækker. Den kan klart anbefales Sarah ;)

   Slet
  2. Det er altså bare det værste med sådan en fornemmelse :(
   Håber det bedste for dig :)

   Slet
  3. Ja det er ikke rart! Tak for det. Det er ikke dumt med alle de venlige tanker - tak. :)

   Slet
 8. Du får lige et sent skulderklap med herfra også. Hvad er der at sige andet end: SMS-noveller - gå langt langt væk!! Jeg tror på, at vi alle når i mål - og hvis det skulle gå galt, så må du som trøst få lov til at fodre Ingrid med koflasken ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Marie! Ja - sms-noveller burde forbydes! Eller - nu kan det jo være et fedt. Nu har vi kendskab til dem ;) Haha! Haha, fedt mand - så er det jo lige før, at jeg nærmest håber at det går galt ;) Ejh - spøg til side. Det ville være det værste, hvis det gik sådan!!!! Puha da.

   Slet