onsdag den 9. maj 2012

Slut, prut, finale

- rettet, gemt og printet


Er hvad min opgave er. For da klokken idag slog 13.43, satte jeg det sidste komma, gemte en sidste gang og printede forside og opgave ud i to eksemplarer.

Opgaven skal først afleveres i morgen inden kl. 12.00, men jeg er færdig før tid, som jeg jo havde lovet mig selv, og hvor er det dog en skøn følelse. Jeg satser på at stå tidligt op i morgen, køre ud og aflevere opgaverne og få det ud af systemet, så jeg kan nyde resten af dagen i ro og mag, inden den står på hyggelig sammenkomst med mafiaen.  

Det samme skal ske resten af dagen, for jeg har nemlig fået nyt legetøj, som lidt var "guleroden" for, at blive færdig før tid. Og da jeg jo overholdt denne aftale med mig selv, så skal jeg sørme også belønnes nu :) Det synes jeg i hvert fald selv er yderst retfærdigt ;) I får selvfølgelig meget mere at vide om min gadget senere, og jeg kan næsten ikke vente med at vise jer det :)

14 kommentarer:

 1. Sådan, dejligt at være i god tid! Kan jeg også bedst li' :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget :) Der er ikke noget værre, end at være presset i sådan en situation

   Slet
 2. Spændende! Og tillykke med det færdige resultat. Jeg husker selv følelsen af at være færdig, printet og afleveret. Det er bare det bedste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anna :) Ja - det er nu en rar fornemmelse :)

   Slet
 3. Stort tillykke... Sidder selv og knokler med min bachelor, så jeg glæder mig også til at den er færdig! Jeg er spændt på hvilken gadget det er :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak :) Åh for pokker - så må du have max held og lykke med den :) Håber alt går som det skal :) Uuh ja - jeg glæder mig også ret meget til at viser jer den ;)

   Slet
 4. Har du fået en KitchenAid?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, dog ikke :-) Jeg har mistet håbet og troen om at få sådan en :-)

   Slet
 5. Dejligt når man er tidligt færdig :)
  Godt at høre du kunne holde gejsten!
  jeg har netop afsluttet en 12 timers arbejdsdag. Så nu vil jeg finde lidt mad og så ellers pleje min sygdom, som selvfølgelig rammer når man har mindst tid til det. Dagen imorgen starter kl 5, hvor jeg da lige tager endnu en 12 timers dag. Puha.. kom glad weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super skønt :-) Åh gud, det lyder bestemt ikke rart. Husk på, at man ikke bliver rask, hvis ikke man lægger sig! Pas på dig selv Bianca.

   Slet
 6. Så kan du besøge mig med ro i sjælen :) dejligt! De der muffinboller ser forresten grumt gode ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, jubiii - og jeg glæder mig meget til at se jer :) Uhm ja, de var dævlsme også lækre og jeg tror især din æggesalat ville være læks dertil ;)

   Slet
 7. Sikke en skøn følelse! Skal du bare aflevere eller er der også noget som skal forsvares?
  Glæder mig til jeg selv kan sidde med den følelse om 3 dage, hvis alt går vel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig en lettelse, specielt fordi den så kan krydses af listen. Ja jeg skal op og forsvare den, da det er den opgave min mundtlige eksamen skal have udgangspunkt i. Puha, jeg er en anelse nervøs, selvom der er et stykke tid til den mundlige endnu.

   Iiih ja, det skal nok gå godt - det er jeg sikker på :) Held og lykke med det i hvert fald :)

   Slet