tirsdag den 26. juni 2012

12 timer

- kan være lang tid


Eksempelvis hvis man skal vente på noget man glæder sig meget til, eller hvis man skal til eksamen, hvis man ved sommerferien er lige om hjørnet, hvis man savner nogen, hvis man er bange, hvis man er på ferie og bare gerne vil hjem, ELLER hvis man skal på arbejde :O

Og den sidste ting er altså ret aktuel for mig, for min vagt i biksen hedder idag 10.00 - 22.00, fordi vi skal holde status for første gang i lang tid, og det tager jo tid. DOOOH! Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke just elsker det der med status, meeeeen jeg håber dog, at både kunder, chefen og kollegaerne er med til at gøre dagen lidt bedre - det plejer i hvert fald at hjælpe en hel del på det, for når der er status, så hygges der også automatisk en kende mere end normalt ;) Og med min nye og ultra skønne chef, så kan det altså ikke gå helt galt, og nåeh ja, så er lønnen jo heller ikke helt ringe, når den engang tikker ind ;)

Hvad laver I på sådan en fin mandag med tørvejr? :)

10 kommentarer:

 1. Uha, ja status kan godt trække tænder ud. Det har jeg også prøvet engang, men det er rigtigt, man er sammen m kollegierne på en anden måde, så det er da hyggeligt. Åh jeg skal ud og male, på huset, næste gang det skal males, blir det sgi solgt ;-) rigtig god arbejdslyst, selvom vagten er lang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan det nemlig, især når man også skal op og på arbejde dagen efter status ;) Pyh! Ja netop, så det skal nok gå det hele, og så satser jeg ellers bare på, at tiden går vanvittig stærkt ;) Der er også det perfekte malevejr idag ;) Hehe, ja og god arbejdslyst til dig også ;)

   Slet
 2. Kollegaerne sku de ha stået, er ik vågen endnu

  SvarSlet
 3. Dagen skal bruges med dejlige venner der er på ferie her i byen. De valgte at flytte tilbage til Grønland, og de er virkelig savnet i hverdagen, så det bliver dejligt at se dem :-) Og det er nu tirsdag idag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Deeejligt med sådan en dag - jeg håber den har været fantastisk i gamle venners lag :) haha, gud ja - jeg var lige en dag bagud, woops :D

   Slet
 4. Øv med arbejde søde! Status er altid noget møg! Håber du overlever dagen :)
  Jeg er selv på arbejde i dag, dog kun 8 timer. Det er lige til at klare!

  SvarSlet
  Svar
  1. MEGA; og da status ikke gik videre godt i forvejen, ja så blev det ikke just bedre, well -vi klarede os da igennem. :) Uhm, skønt med 8 timer kun. Dem tager jeg i morgen istedet ;)

   Slet
 5. Næsten hellere arbejde end at sidde med 24-timers eksamen i historie... Meeeeeeeeen i morgen! Så er jeg STUDENT :-D hahaha, det gør det hele lidt bedre! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud ja, det har du virkelig ret i - føler med dig :/ Gud hvor bliver det bare fedt altså :) STORT TILLYKKE med huen lige om snart, og MEGA MEGET held og lykke i morgen ;)

   Slet