tirsdag den 19. juni 2012

Jeg drukner langsomt

- i de glubske gule post-it


For jo tættere vi kommer på eksamens dagen, jo flere post-its og løse lapper lander der på mit skrivebord, og lige nu er det jo ret så tæt på. Der er dog de seneste dage (heldigvis) kommet mere og mere struktur i mine lapper, og mit oplæg er efterhånden ved at være lavet, så idag skal sidste hånd lægges herpå, og så skal der lige terpes en ekstra gang :)

I aften skal jeg nemlig mødes med to andre fra seminariet, som har trukket sammen emne som mig, hvor vi lige skal løbe hinandens oplæg igennem, gennemgå emner, spørgsmål og eventuelle frustrationer, for dem er der altså nok af her dagen inden eksamen :) PYH hvor er jeg altså nervøs. 

12 kommentarer:

 1. Puha, ja. eksamen er aldrig sjovt. Håber det går godt med at terpe og spare indbyrdes idag. Ha en dejlig dag trods eksamenslæsningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, og lige meget hvor godt du forbereder dig, så får man bare aldrig følelsen af, at være 100 % klar. Pyyyh min mave snurrer ;) Taaaak, og god dag til dig også :)

   Slet
 2. Dejligt at strukturen er ved at nærme sig. Mit oplæg er også så småt ved at være i hus, men nu føler jeg imidlertid, at jeg har glemt ALT andet, jeg har læst. Så min plan for i dag ligner vist din. Finpudsning, terpning og forhåbentlig kolletiv beroligelse i aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg har det NØJAGTIG lige sådan. Jeg føler jeg har super styr på medie-feltet, men at ALT andet halter. GOSH! Jeg har endda læst så meget om CL nu, at jeg begynder at kunne drage paraleller til flmproduktionen? :O Så har man da vist læst lidt for meget, haha. Ja tak, jeg håber også det bliver godt i aften, og at der kommer en smule mere ro på derefter :) Det kunne være rart med en ok nats søvn, for i nat var den allerede ikke eksisterende :/

   Slet
 3. Held og lykke :-) Er sikker på det går godt, du ser ud til at læse meget grundigt og lave en god forberedelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Trine :) Puha, jeg håber det, men gud hvor er jeg nervøs, for har slet ingen føling af, hvad de forventer. Ja jeg har i hvert fald forsøgt at forberede mig maksimalt, men man føler bare aldrig, at det er 100 % :)

   Slet
 4. Uh.. ikke meget jeg får kigget forbi dig for tiden.
  Håber på alt det bedste for dig med eksamen imorgen og krydser fingre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeej, men vi har alle så travlt søde Bianca :) Det skal du ikke tænke på :) OG TAK! Lov mig lige at kryds fingre mellem 11.25 og 12.10 ;) Ikke? :D

   Slet
  2. Jeg krydsede og krydsede... Do tell! Gik det godt?!

   Slet
  3. TAK BIANCA :) Jamen det gik ok. Dog ikke helt som forventet, men sådan er det jo nu engang ind imellem. Jeg fik 7 i den mundtlige og 10 i den skriftlige, så nu er der sommerferie :)

   Slet
 5. Er sikker på du har lagt en god plan for at du skal nå det hele :)
  Men nøj hvor jeg kender det med at have noter overalt indtil de bliver samlet kort før eksamen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Malene - det håber jeg du har ret i :) Og selvom noterne stadig flyder rundt i rummet, så er der vist ved at være nogenlunde styr på dem, oppe i mit lille hovede, som efterhånden er ved at sprænge ;)

   Slet