lørdag den 25. august 2012

Held i uheld

- er vi efterhånden mestre i
 
 
Og her snakker jeg i særdeleshed om vores elskede bimse, som efterhånden har været SÅ meget igennem. Det slutter så ikke endnu, for igår skete det vi længe har frygtet.
 
Fluen forvandlede sig med et halesvirp til en hveps! Og det fandt Chillum ud af på den hårde måde. For selvom Chillum synes det er så skægt så skægt, at jagte de små bæster rundt i stuen, så er hun altså en af de hurtige hunde, som rent faktisk fanger dem.... Det betyder naturligvis, at vi ikke har så mange fluer herhjemme i sommerperioden, i hvert fald ikke ret længe ad gangen, men det samme gælder så også hvepse nu.
 
Ja for når man er hund og musikken den spiller, så kan man åbenbart ikke kende forskel på fluer og hvepse, så haps - pludselig var en hveps ved at udånde, og uheldigt for Chillum, så fandt denne udånding altså sted inde i hendes mund.
 
 
Hun fik hurtigt spyttet bæstet ud, for det var da noget meget mærkeligt noget. Kan fluerne nu bide fra sig??? Helt ærligt????
 
Hun nåede desværre ikke at spytte den ud i tide, og som I kan se på billederne ovenover, så var det en meget frustreret hund, vi igår måtte ydmyge med massser af kamera-knips, for med en lettere hævet kind (som senere nærmest blev til et halvt hævet ansigt), og en flue der pludselig kunne bide, så har man som ejer altså håne-retten. I hvert fald så længe det ikke gik værre end det gjorde ;)
 
Når jeg siger held i uheld, så er mener jeg selvfølgelig, at vi jo rent faktisk var heldige. Den søde hveps valgte nemlig, at stikke den dumme hund i kinden, og IKKE i tungen! TAK KÆRE HVEPS!
 
Man kan så håbe på, at dette måtte være en lærestreg for hende, og at hun ikke gør det igen, men ak nej. Så klog er hun jo alligevel ikke ;) Peter har derfor bestilt net til altandøren, så vi forhåbentlig kan nyde den sidste del af sommeren i ro og fred, og med nerverne siddende inde under tøjet, og ikke udenpå mere. Det har de gjort nok i forvejen den sidste tid :)

Idag har hun det dog fint igen - hævelsen er faldet helt og der er intet at se. Hun har tilbragt hele dagen enten under dynen, eller oppe på hendes pude, hvor hun har nedstirret den dumme regn, som alligevel er lidt hyggelig at sidde indenfor og kigge ud på :)

6 kommentarer:

 1. Åh tossede lille chillum :) Jeg tror bare hun spiser et bolche ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja gidd det var så vel ;) Ellers også har hun været inde i haribo-kasserne og hamstre ;)

   Slet
 2. Åh, stakkels lille Chillum :o( Hvor er det bare synd for hende, men som du siger - held i uheld, at det ikke var tungen hun blev stukket i! Coco render altid febrilsk rundt og forsøger at fange fluerne, men det er vist for sjældent at det lykkes - selvom hun faktisk er ret hurtig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja hun er sgu en værre bandit. Ufatteligt at coco ikke fanger dem. Chillum fanger dem HVER gang, og det er jo på én måde godt, men på en anden måde lidt skidt. I hvert fald når den pludselig forvandler sig til en hveps. :)

   Hmm. måske Chillum skal i træning hos Coco i blad-leg istedet for flueleg???? Det må da være en kende mere harmløst? :D

   Slet
 3. Årh hvor er det synd for lille Chillum!
  men hun ser nu sød ud, sådan helt betuttet og undrende over den der stikkende flue :) Jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet da jeg så billederne og læste din humoristiske tekst!

  Du har altså bare den skønneste blog som jeg nyder at læse med på!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja hun ser nemlig helt betuttet ud. Som om hun tænker "hallo - hvad skete der lige der?" :) haha, jamen det er også ment som et ydmygende indlæg for den dumme lille bimse, som bare kan lære, at hun ikke skal hapse efter alt der flyver ;) Så der skal faktisk grines og trækkes på smilebåndet ;) Det må man godt, når der ikke skete mere end der gjorde ;)

   Iiih tak søde Maj - hvor er det pænt sagt :$ **røøøødmeeeer**! Jeg er bare såååå glad for, at der er folk som dig derude, der sætter pris på det jeg laver og fortæller om :)

   Slet