tirsdag den 14. august 2012

Nyder de sidste feriedage

- og det er i fulde drag


Jeg skal nemlig starte i skole igen på mandag, så denne sidste og solbeskinnede uge bliver nydt helt ud i fingerspidserne.

Blandt andet byder ugen på barselsbesøg, biografhygge, lidt arbejde, træning, skoleforberedelser, bagning og et lille mafiavisit i aften, hvor både Line, Bitten, Sabina og jeg, er inviteret hjem til Camilla, som vil bakse lidt aftensmad sammen til os. Det egentlige formål var egentlig, at skulle  prøvesmage FANDANKOs nye lækre isbokse, som Carsten spurgte om vi ikke ville teste for ham. Og det bliver der naturligvis stadig rig rig mulighed for, og så er desserten jo samtidig i hus :)

Hvad med jer? Er i startet på jobbet eller i skole igen? Hvis ikke, hvad fordrives den sidste ferietid så med? :)

8 kommentarer:

 1. Det lyder som et par skønne sidste feriedage :)

  Her er jeg lige gået på ferie i går, så jeg har endnu et par uger at nyde vejret i - hvis det dog bare ville arte sig ordentligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, jeg glæder mig også til at nyde dem, og jeg er allerede i fuld gang ;)

   Ejh hvor lækkert. Dejligt at det gode vejr så har valgt at vise sig lidt :) Håber du får en dejlig ferie :)

   Slet
 2. Jeg starter igen på onsdag, hvor jeg tager hul på sidste semester! Åh det føles godt. Men inden dag skal der lige skrives specialisering til den 3 sep. Og så tager de sidste eksaminer for alvor til. Puha, det bliver et vildt halvt år, men det bliver fantastisk at blive færdiguddannet! ;-)
  Håber du får nogle gode sidste feriedage :-)

  - Lærke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold nu op, det lyder godtnok til, at du får en hel del at se til Lærke, men nøjh ja - det bliver ikke dumt at kunne kalde sig færdiguddannet hva? :) Ja der må jeg så lige vente 2 år endnu, men guuud hvor er det stadig vildt, at kunne sige, at man går på sit tredje år. Tiden flyver jo afsted.

   Held og lykke med alle dine eksaminer og din specialisering. Det klarer du snildt ;)

   Slet
 3. Lyder som en super skøn uge! Håber du får masser ud af de sidste dage, så du er helt klar til at starte op igen :)
  Jeg er jo startet barsel, men den naive tro jeg havde på at jeg ville komme til at få alt for meget tid, har jeg droppet igen. Render rundt hele tiden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa det håber jeg også - det er i hvert fald min plan, så alle de løse ender også lige kan blive samlet, inden det for alvor gårr igang igen :)

   Haha, kender godt de der naive tanker, som I gravide går og få jer mht. tid :) Man tror man får al tid i verden til alle mlige og umulige praktiske ting, men bum, ludselig er tiden gået - og det samme er vandet ;) Håber dog du nyder tiden alligevel søde Bianca. Men kan man overhovedet andet, med sådan en bette fis indeni ? :) Uhj jeg glæder mig til, at det en gang blive min tur ;)

   Slet
 4. Ja, jeg startede i går på helt ny uddannelse på Niels brock. :-)

  Så næste ferie for mig er efterårsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor spændende :) Jeg håber du bliver glad for det :) Ja næste ferie for mit vedkommende må også blive efterårsferien :)

   Slet