lørdag den 1. september 2012

At gøre klar

- til en fødselar
 
 
For min kære kusine holder fødselsdag i aften, og jeg har lovet at kreere en kage til hendes gæster. Hendes mor gider nemlig ikke den traditionelle kagemand mere, da de aldrig får den spist, og derfor mener det er spild af både penge og kage. Hun spurgte derfor, om jeg havde tid til at kreere en bette tøsekage, og det vill ejeg naturligvis gerne.
 
Det eneste krav der var til kagen var, at der skulle kunne sættes lys i, så fødselaren kunne puste ud! SELVFØLGELIG - det skal jo til :) Men udover det, så havde jeg egenlig frie hænder. Jeg har derfor prøvet at gå efter nøgleord som alder, yndlingsfarve (lyserød/pink) og barnlig sjæl. Jeg håber virkelig den rammer plet i både udseende og smag :-)
 
Og da den slet ikke er færdig endnu, ja så kan jeg jo kun afsløre en lille flig af den :-) Og nåeh ja, så ved jeg jo heller ikke, om den lille fødselar eller hendes mor, sidder og følger lidt med derude ;) Det må jo gerne være lidt hemmeligt endnu ;)
 

 
Udover at lave kagen færdig, så står lørdagen bare på gemen hygge og afslapning med hundebimsen. Peter er på job, så vi har hele dagen til bare at dase, se god lørdags-tv (lige nu kører Go'Weekend naturligvis i baggrunden) og putte på sofa under tæppe med en kop kaffe i hånden :) YUM! I morgen står den på søndagsvagt for mit vedkommende, så måske der også lige sniger sig lidt lektielæsning ind senere idag, da jeg ikke har så meget tid til det i morgen.
 
Hvad skal du bruge din lørdag på? :)

8 kommentarer:

 1. Åh at have dig i familien, Kristine, det tror jeg er populært :-) glæder mig til at se resultatet! Hav en dejlig hyggelørdag - de er bare de bedste!

  SvarSlet
  Svar
  1. <3 eller som veninde ;) Haha! Ja nu må vi se om den bliver ligeså fin som jeg havde forestillet mig :)

   Hav selv en dejlig mavenusnings-dynehygge-på-sofa-med-den-aller-skønneste-babybebs-lørdag :) Jeg misunder dig altså - OGSÅ selvom det betyder fodringstid kl. 05.30 :) <3<3

   Slet
 2. Du er nødt til at lære mig at lave flotte kager, inden nogen i min familie får små børn, eller jeg selv gør. Deal? ;)
  Jeg skal hygge med kæresten ind til jeg skal hjem til mine forældre og spise. Og i morgen har jeg en bage-date med min søster, så bare rolig, min weekend bliver ikke helt kagefri!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dælme en deal Botten, men altså - du laver da flotte kager? Men hvis det betyder, at du kan lære mig at lave de dejlige fåre-kager der, så kan vi nok godt hitte ud af noget ;)

   Uhhm det lyder som en lækker date. Både den idag, men bestemt også den i morgen. Ps. weekender MÅ bare heller ikke være kagefri :)

   Slet
 3. Jeg er sikker på, at din kusine bliver så glad for kagen, du har jo fingre for at få ting til og se super fine, smukke og lækre ud! :D
  Og din lørdag lyder altså ikke helt dårlig - min ligner ret meget din lige nu, bortset fra at min kaffekop er tom ;)

  Ellers så skal jeg til og "renovere" mit lille køkken! :D Det skal have en forvandlig, så vidt det er muligt i en lejet lejlighed, men køkkenlågerne skal slibes ned, males i en lys farve og så leger jeg lidt med en funky farve til nogle af lågerne :)
  Og mon ikke også en portion motion skal sniges ind, da jeg skal til indflytterfest i aften med diverse våde sager ;)

  God weekend søde Kristine..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun blev HENRYKT Anne :) Jaamen så glad hun blev - og at det var en overraskelse gjorde ikke begejstringen mindre ;)

   Det lyder jo bare VILDT spændende med dit køkkenprojekt. Regner naturligvis med, at du fremviser det frdge resultat på bloggen ;) Jeg vil jo gerne følge lidt med ;) haha.


   Uuh ja, den der motionsdel neg sig også ind hos mig. Heldigt der blev tid til det, meeeen ndet resulterede desværre også i lidt slæk på lektierne. UUups!!! :)

   Håber du havde en skøn skøn aften. Hav en dejlig søndag søde :)

   Slet